Ahojte, ja sa len skúsim spýtať, či náhodou neviete kde predávajú resp. požičiavajú šaty na štýl tejto návrhárky. Samozrejme mi nejde presne o kópiu alebo fake jej šiat. Ide mi len o podobný štýl - čiže midi šaty, ktoré majú širokú áčkovú sukňu a sú v páse stiahnuté. Vôbec nemusia byť korzetové, ide mi vyslovene len akoby o ten strih. Väčšina spoločenských šiat je na jedno kopyto, a takýto strih neviem nikde nájsť (pozrela som aj Asos a podobne). Môžu byť aj úplne jednoduché a jednofarebné. Fotku prikladám len ako inšpiráciu, nehľadám konkrétne také 🙂
Ahoj ja som tiez tak ocarena touto navrharkou a veru som zvazovala ci si neobjednam original. Nasla som vsak jednu stranku a zatial mam v plane skusit odtialto : https://nejkrasnejsisaty.cz/dlouhe/86...
@irena_iris_martiniskova nooo to by si veru mohla. myslim si, ze by to viacerym pomohlo, kedze vyber maju teda ozaj veliky a tie ceny su viac nez zaujimave
Dievcence tak sila internetu je obrovska a dopatrala som sa ze je to z aliexpressu. Nesiju ich niekde tu. Takze kludne si objednat z aliho 🤦🏻♀️ Aj tam ich maju presne tieto. Pouzivaju priamo fotky teuta matoshi. Ale realne niesu vzdy uplne ok.
Ja som si nechala nacenit dvoje. Tie ruzove som poziadala usit v bielom. Dala som si nacenit v Bella wedding dress. Su aj na fb. Cakam na info o cene. Potom dam info k nim.
Ak ste z Kosic alebo okolia skuste salon French Boulevard, maju tam spolocneske saty na presne tento styl, bola som tam nedavn a povedali mi, ze v najblizsich dnoch im aj nejake maju este prist, tak cakam co pridaju 🙂 Maju aj stranku tak sa skuste pozriet 🙂