Ja som z Prešova a svadbu som mala pred mesiacom.
My sme mali senzačného kameramana, veľmi ústretovy a šikovny. Vola sa Igor Uličný a je z PO ale on kameruje svadby po celkom okolí.
Kontakt na neho najdeš tu http://www.zoznam.sk/firma/2730134/Vi... alebo http://www.videostudioemi.sk
Vrelo odporúúúčam :)
dakujem za pomoc ale ja potrebujem len fotografa nie kameramana.lebo budem mat malu svadbicku do tridsat ludi a tolko nakameruje svagor,poradte mi prosim
@rysavka3333 ahojky, vraj je dobra vizazistka ta slecna, co pracuje v tej budove,ako ma kadernictvo gabika krauzsova, sidlia v budove na poschodi oproti sebe, na hlavnej zhruba ako je art caffe ale kusok vyssie, alebo ak chces take vyrazne licenie tak aj erika vasocakova, no a kadernicku, tak ja som myslela na gabiku krauzsovu, ona pekne cese,ale jej ucesy dlho nevydrzia a padaju, ale je tu aj nejaky novy salon clasic, nejaka Livia molnarova, ak si dobre pametam meno :-D vsetko je na hlavnej, ja mam sice do svadby daleko,ale cesat sa pojdem asi do PO, uvidim :-) inak ak budes mat vlastne skusenosti alebo infosky, tak napis :)
Gabrielu Krausovu neodporucam, nielen preto, ze jej ucesy nedrzia, ak natrafite na zly den ako ja, tak vas posle na svadbu s ucesom vstala a sla.... :-)
@rysavka3333 dobrá kaderníčka je Marika Vargová, príde ťa učesať aj domov a kaderníctvo má v Š. Michaľanoch v budove škôlky (som stála zákazníčka) a má šikovnú dcerú Zuzanu a ona je kozmetička, prípadne potom odporúčam aj Mišku Kilikovú, má kozmetiku vedľa papiernictva DAMAD na Námestí Slobody - Kozmetika a vizáž Zuzana. Viem dať aj kontakt ak chceš. :-)
ahojte,uz som sa obiednala kadernicku v salone clasic a kozmetycku neviem jak sa vola ale robi v budove v hoteli TORISA,tak dufam ze som sa dobre rozhodla.
@rysavka3333 ja s nou nemam osobnu skusenost, ale zname tam boli par krat na obocie a neboli spokojne...je pravda, ze v prvom prispevku som reagovala prehnane a bez rozmyslu, za co sa ospravedlnujem. Ale sudiac podla obocia, to nie je nic svetoborne. Licit mozno vie, to neviem...
@olliviaa
Ahojte,
tak ja mám dobré skúsenosti s holkami - kozmetička: Zuzana (Chovancova) Bednarčíková ta sídli na nám. slobody poblízku kvetinárstva Antares, a kaderníčka: Miroslava (Mima Džačovská) Straková ta sídli - vchod do Grandu, môžem odporúčať - sú fakt šikovné ;-)
ahojte!
Je tu niekto, kto plánuje svadbu tento rok (2014)?
Babenky, co ste to uz absolvovali, viete mi poradit dobru skupinu, fotografa a kameramana? Samozrejme v primeranej cene..dakujem
dievčatá mám doma na predaj tieto šaty,,raz použite,ale radšej osobný odber,velkostne su 36/38..maju minimálne poškodenia(treba vidiet a nevidiet to len ak hladáte dokladne)...ak by niekto mal záujem napíšte
cena 300€