Aké máte skúsenosti so svadbou na zámku?

Zdravim nevesticky, mam otazocku, moj priatel a ja by sme velmi radi chceli mat svadbu na slovensku (on je z UK) a kedze ani jeden z nas nie je veriaci a svadba na urade nas neoslovila, radi by sme to mali niekde vonku a na peknom zamku (ja som z BA, cize by bolo super aby to nebolo nejako extremne daleko) Dostala som typ, ze u Kamily na Ciernej vode, poznate to? Oplati sa tam ist vobec pozriet alebo ake su to s tym skusenosti? Mal niekto svadbu na zamku? Vopred DIKY MOC! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja osobne s tym skusenosti nemam, ale mojiznami uz hej. V Bojniciach na zamku sa platilo este na slovenske koruny 10 000 sk za sobas a do arealu smely len vozidla, ktore mali nejaku nalepku (asi nieco podobne ako ked si priplatis za foto a video) no a tiez sa tam nesmies hocicoho, teda takmer nicoho chytat.
Odpovedať
Co znamena extremne daleko ked pridete z UK? :-) Dam aj ja tip,dost popularny je v poslednych rokoch po renovacii aj Hradocky kastiel, ceny tiez nie su nejak extremne. V okoli Tatry, jazierko hned vedla (romantika jak vysita), kameramani,fotografi,DJ, ludove subory na odcepcenie,...vsetko pokope. kukuk: http://www.grandcastle.sk/sk/svadby/s...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?