Ako stojíte s prípravami tie ktoré máte svadbu 18.8.2012?

Profilova fotka
ahojte kočky ktorá máte taký istý dátum 18.8.2012 máte už niečo kúpené ak áno pochválte sa.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@mimik456 ahoj ja som chcela tento dátum ale asi nebude :-| bo je na ten termín obsadený foto aj video čo chcem :-| asi budem musieť vymyslieť nejaký iný .... a ty si na tom ako s prípravami ??
Odpovedať
ak bude niekto potrebovat kontakt na dobreho a cenovopristupne foto, tak poskytnem cez spravu :-)
Odpovedať
aj my sme sa rozhodli pre tento dátum, ale ešte nemáme nič :)
Odpovedať
Profilova fotka
už také vecí najnutienejšie a najdoležitejšie máme kameraman a fograf, sálu a hudbu ja mam aj šaty a momentálne zháňam topánky.
Odpovedať
Profilova fotka
mimik456, uplne si ma vystresovala ;) my nemame nic, okrem saly, akurat zhanam fotografa a kameramana, ale zatial to teda je cele zle :( akurat mame este vybavene slacikove kvarteto k obradu a to je asi tak vsetko :D
Odpovedať
Ahojte... aj ja sa pridavam k tomuto datumu :) tak ako ste pokrocili s pripravami??? my mame salu,kameramana,foto,hudbu...a to je asi tak vsetko,neviem co by som mala este vybavit,ked tu pozeram fora,tak ja mam riadne meskanie s pripravami. Snad mam cas az od noveho roku zacat s ostatnymi vecami...nejake tie drobnosti nakupujem ked mi padnu do oka,ale to len zopar :) co potrebujem ak chcem ist za knazom a matrika?kedy asi staci ist????
Odpovedať
Profilova fotka
tak pokročili sme asi tak že robíme pierka a boli sme aj za kňazom tak sme sa dohodli na január že máme za ním prísť a povedať mu našu predstavu o svadbe. a rada by som sa opýtala aký svadobný tanec budete mať či niečo speciálne alebo klasika?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte fesandy, aj ja sa pridavam k datumu 8-) no a my uz mame salu, DJ, kameramana, fotografa, cukrarku a kuchara. to je asi tak vsetko... no a tanec moj nastavajuci chce valcik, takze sa pomaly ucime.. teda aspon ja... lebo ja som take male drievko, tancujem vsetko rovnako, polka, valcik, cardas... hh :)
Odpovedať
Ahojte....ja mam tiez svadbu v tento den ;-) my mame kameramana, fotografa, starejsi a dj v jednom, salu , a zatial stojime. este by som chcela tento rok aranzerku stihnut a od januara sa poriadne vo velkom rozbehnut s pripravami. obzerala som ceny obruciek a boli sme sa pitat na fare ako to je zo zajednanim kostola.
Odpovedať
Profilova fotka
@mimik456 Ahojky, my mame tiez vtedy a uz mame dost toho, kukni moj albumik :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak pridavam sa k nevestam, ktore budu mat svadbu 18.8. 2012.. zatial mame vybavene ubytovanie pre hosti, restauraciu, termin v kostole, kameramana mat nebudeme, fotit nas bude kamarat a hudbu uz tiez mame... zatial voobec nemam saty a ani neviem, kedy sa dostanem k tomu, aby som si pobehala nejake salony.. no a koncom mesiaca idem domov k nasim, kde bude svadba - tak si chcem predbezne pobehat kozmeticky a kadernicky.
Odpovedať
Profilova fotka
@sofija18 ahoj videla som tvoj album a musim povedat, ty si na svadbu uz paraadne pripravena :)) tak snad sa aj ja nastartujem nejako - momentalne mi vela casu zabera skola a praca, tak som svadobne pripravy trosku odstavila na vedlajsiu kolaj :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte kočky ja už mám aj topánočky už mi konečne prišli tak sa teším už obzeráme aj obručky a už idem objednať pierka pre rodičov a svedkov a okolo toho nejaké ozganzy, svieččky balony a také drobnosti. strašne sa teším. ešte ma v máji čakajú promocie tak že je toho veľa.
Odpovedať
Profilova fotka
@mimik456 fiiha tak to by som sa aj ja mala rozhybat... ako dlho dopredu treba objednat obrucky? ja som este len tak teoreticky pozerala na nete a hladala inspiracie.. farbu vyzdoby mam vybratu, uz sa len musim rozhodnut, ci mi to niekto urobi alebo sa s tym budem zaoberat sama... no priznam sa, posledne co chcem je stresovat den pred svadbou a zdobit restauraciu... uvidime aku dostanem cenovu ponuku
Odpovedať
Profilova fotka
tak nám to bude vyzdobovať jedna pani lebo ja už mám pár svadieb za sebou čo som pripravovala a koli cudzej som nespala 2 týždne a na svojej si to chcem vychutnať.
Odpovedať
Profilova fotka
@mimik456 tak v tom pripade je rozhodnute... ja si tiez chcem nasu svadbu uzit a byt v pohode a mat hlavku ve oblakoch :) koncom mesiaca sa mam stretnut s jednou pani kvetinarkou, ktora robi aj vyzdobu miestnosti, tak si prejdeme moju predstavu s ich moznostami a uvidi sa :))) dufam, ze vsetko bude kraasne
Odpovedať
ahojte, môj vysnený dátum bol 9.6., ale ked prišlo na lámanie chleba u farára, rozhodli sme sa to nechať až na august, navyše 19.8. mám narodky tak si to užijem dvojnásobne a zároveň sa vyhnem chaosu, keďže svadba - nesvadba, v júni bude skúškové obdobie, nehovoriac samozrejme o tom, že sa do augusta viac peniažkov stihne našetriť ;) tak zatiaľ mám šaty, vytipovaného fotografa, vytipované obrúčky, ktoré chcem tento mesiac kupiť, zajednany kostol a farara a to je prakticky všetko :) no a mame aj svadobnu cestu, aj ked teda paradoxne bude ešte pred svadbou, ale nebude to naša prvá dovolenka tak to zase nejak veľmi neprežívame, hádam sa nám ujde ešte aspoň nejaký víkend po svadbe 8-) 8-) hľadáme teraz vhodnú sálu :) neviete ako je to s uradmi? koľko dopredu sa nahlasuje svadba?? držím všetkým palce
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
tak už je tase toho viac máme doma pierka pre rodičov a svedkov, baloniky, spz, lupene ruží a najdoležitejsia vec že obručky su objednane a 14,2 si ideme po nich som strasne stastna. a vy ako ste na tom pochvalte sa
Odpovedať
Profilova fotka
@mimik456 no my po tomto vikende mame za sebou navstevu na fare, spisali sme uz aj zapisnicu. V piatok som sa stretla s pani z kvetinarstva, budu nam robit vyzdobu miestnosti, zajednala som si svadobnu kyticu, kvety pre svadobne mamy a podarilo sa nam kupit uz aj alkohol. No a teraz na chvilu zasa mame pokoj :)
Odpovedať
Profilova fotka
@macaw podobne, vybrany je akurat datum :)
Odpovedať
Profilova fotka
No ja mám vybaveného farára, kostol, miestnosť, výzdobu sály i kostola, kyticu pre nevestu i družičky, šaty pre družičky, kaderníčku, make-up, topánky, šaty, DJ, starejší, svadobné auto i autobus, zákusky, fotografku, už som začala nakupovať i alkohol, ešte si musím vybaviť nechty, výber oznámení, výber snubných prstienkov, určite je toho ešte veľa čo budem musieť vybaviť.
Odpovedať
Profilova fotka
@sylvial fiiiha tak ty si na tom uplne super, ved ty sa mozes uz aj zajtra vydavat :))
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik Ani zďaleka nie, ešte toho musím veľmi veľa vybaviť, ale to bude milión drobností.
Odpovedať
@mimik456 my budeme mat presne v tento den výročie:)
Odpovedať
my inak mame az oktobéer a zatial mame iba salu, kostol, dj, fotograf...ostatné tak priebežne:)
Odpovedať
Profilova fotka
@malalutka ahoj,, tak to si dobre na tom, my tiez chceme v auguste. Lebo povodne sme chceli ze jul,,ale stresy som mala aj so stahovania. Teraz byt hore nohami. No chcela by som obrucky kupit teraz cez svad. veltrh v Inchebe co bude. Dufam ze vybavime,,, farara mame aj kostolik, fotografa vybavujem ale este nie je isty,,fakt ja sa musim do toho uz naplno obut...
Odpovedať
@lucique28 tak ako podarili sa obrúčky? my sme napokon veľmi výhodne kúpili priamo od jedného výrobcu v Ivanke a sme spokojní, tak ak chceš pošlem ti kontakt.. ;-)
Odpovedať
@malalutka mozes mi prosim poslat kontakt na toho vyrobcu? vdaka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?