ahojte ja len ci uz na tento termin niekto nieco riesi? :) lebo som sa dopocula od kamosky ze uz ma rezervovanu miestnost, tak ze ci to je vsade tak ze uz rok a pol dopredu treba nieco riesit? :))
@petra_cerna urcite nic nenechavaj na poslednu chvilu a vyuzi cas, ktory mas a vyberaj , kym mas z coho:) my mame svadbu az jul 2013 a uz si vyberame aj salu, aj fotografa,aj kameru, pretoze ti najlepsi su uz rezervovani na poniektore datumy aj v roku 2013
ja som začala len minulý týžden sa obzerať a to chcem mať svadbu v máji 2012 :-) ale sú len piatky voľné ale to mi max vyhovuje, tak keď chceš mať v sobotu, tak začni radšej už teraz
ja mam svadbu 29.9.2012 a vybavovali sme vsetko minuly tyzden.. ale na moje prekvvapenie uz bolo takmer vsetko plne na sepptember, uz len na tento datum sme nasli to, co sme v podstate chceli a sme spokojni... takze ak to zacnes priebezne riesitt, myslim, ze sa nemas coho bat... :)
@petra_cerna Ahoj, my sme mali Tonka Novotneho z Digital Studia a boli sme nesmierne spokojni. Je jednoznacne najlepsi fotograf nielen v Trnavskom okoli. Fotenie bolo uplne super, pohodicka, bola sranda a fotky vysli uzasne. A este nam spravil uplne super album. Takze odporucame!!!! Pre inspiraciu si mozes pozriet nas album alebo http://www.studioo.sk/galeria/svadba....
Myslim, ze ma ceny aj na webe. Zavisi, ze kolko chces toho nafotit (ci celu svadbu alebo len pozovacky) Nie je najlacnejsi, ale dostavas spickovu kvalitu ze velmi prijatelnu cenu. A co vidis na ukazkovych fotkach tak na 98% tak budu vyzerat aj vase fotky.