Jún 2013 - Sereď, Trnava a okolie

27. jan 201210

ahojte ja len ci uz na tento termin niekto nieco riesi? 🙂 lebo som sa dopocula od kamosky ze uz ma rezervovanu miestnost, tak ze ci to je vsade tak ze uz rok a pol dopredu treba nieco riesit? 🙂)

• @petra_cerna  urcite nic nenechavaj na poslednu chvilu a vyuzi cas, ktory mas a vyberaj , kym mas z coho🙂 my mame svadbu az jul 2013 a uz si vyberame aj salu, aj fotografa,aj kameru, pretoze ti najlepsi su uz rezervovani na poniektore datumy aj v roku 2013

• no teda 🙂 tak drzim palce pri vyberani.. skoda ze si neni z okolia, mohli sme si poradit dodavatelov 🙂

• ja som začala len minulý týžden sa obzerať a to chcem mať svadbu v máji 2012 🙂 ale sú len piatky voľné ale to mi max vyhovuje, tak keď chceš mať v sobotu, tak začni radšej už teraz

• Sponzor fóra
  • ja mam svadbu 29.9.2012 a vybavovali sme vsetko minuly tyzden.. ale na moje prekvvapenie uz bolo takmer vsetko plne na sepptember, uz len na tento datum sme nasli to, co sme v podstate chceli a sme spokojni... takze ak to zacnes priebezne riesitt, myslim, ze sa nemas coho bat... 🙂

• beba pozeram ze lodenica 🙂 mas nejake referencie?baby napiste mi nejake info ohladom fotografa,kameramana,dj - co ste si uz vybrali resp. pozerate 🙂

• @petra_cerna  Ahoj, my sme mali Tonka Novotneho z Digital Studia a boli sme nesmierne spokojni. Je jednoznacne najlepsi fotograf nielen v Trnavskom okoli. Fotenie bolo uplne super, pohodicka, bola sranda a fotky vysli uzasne. A este nam spravil uplne super album. Takze odporucame!!!! Pre inspiraciu si mozes pozriet nas album alebo http://www.studioo.sk/galeria/svadba.html

• @mariamaier  idem pozriet 🙂 a cenovo kolko vychadza?

• Myslim, ze ma ceny aj na webe. Zavisi, ze kolko chces toho nafotit (ci celu svadbu alebo len pozovacky) Nie je najlacnejsi, ale dostavas spickovu kvalitu ze velmi prijatelnu cenu. A co vidis na ukazkovych fotkach tak na 98% tak budu vyzerat aj vase fotky.

• pekne fotky ale je moc drahy.. 😞

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• ...nezabudni na kameranmana..🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov