Kde urobiť svadbu v Žiari nad Hronom?

Profilova fotka
Ahojte budúce nevestičky ;-) Na budúci rok v septembri sa plánujeme s polovičkou zobrať. Svadbu by sme chceli mať tu v Žiari nad Hronom. Poraďte, prosím, kde tu bývajú svadby ešte okrem STS-ky? Ak viete, aké majú ceny za miestnosť, za menu na osobu, aké sú priestory? Veľmi vám ďakujem :-)
Odpovedať
1
2
5
Profilova fotka
@jesssica ahoj, no svadby v ZH sa robia všade.. :) treba si len vybrať podľa počtu hostí a podľa toho aké prostredie si predstavujete.. my budeme mať hostinu v Zlatom strome na Bartoške, lebo v ZH sa nám nič nepáčilo, asi sme moc nároční.. :) čo už máte zajednané?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja som sice zo ZH, ale svadbu budeme mat v kokave, odtial je moj nastavajuci...ale ak mozem poradit, ja keby som sa mala vydavat v ZH, tak jednoznacne v cukriku, viete, co ma hotelova akaemia...tam je to uplne super a ceny tiez v pohode nakolko tam nemusia platit pracovnu silu...uz som tam bola na niekolkych akciach aj svadbach a vzdy super...ale aj o zlatom strome som uz pocula, ale este som tam nebola
Odpovedať
Profilova fotka
@ewca u nás cukrík neprichádzal do úvahy, práve kvôli tomu, že pracovná sila sú študenti.. tiež som chodila na hotelovú školu a toto by som asi nezvládala.. :) mne sa páčilo na svadbe v Lune, oddelená miestnosť na stolovanie a na tancovanie.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@radosska ja by som o inom ani neuvazovala... luna sa mi nepaci, ale tak neviem ako to tam vyzera teraz... a preco ti vadia studenti, ved to jedlo bolo velmi dobre, aj obsluha...mne sa pacilo
Odpovedať
Profilova fotka
@ewca asi predsudok, že viem ako sme sa my ulievali na akciách, jedli zákusky o dušu a pod.... my budeme mať obrad v Kremnici, takže nám ten Zlatý strom vyhovuje.. ZH sme ani neriešili..
Odpovedať
Profilova fotka
tak to je najdolezitejsie, aby ste si nasli to, co sa vam najviac paci...:)
Odpovedať
Profilova fotka
Jooj, baby zatiaľ sme nezajednávali nič, zatiaľ si robím len taký prieskum, aj keď už je asi najväčší čas :-| Budeme mať asi 30 hostí. V ZH totiž bývam len rok, moja polovička je odtiaľto. Ale už viem, kde približne sa nachádza Zlatý strom a aj hotelová. Ako to tam vyzerá? Aké majú ceny za menu na osobu a prenájom priestorov? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jesssica no, neviem aké ceny majú na hotelke... my máme v zl. strome základ 25€ na osobu /prípitok, prdjedlo, polievka, hl. jedlo, studená misy/ + 15€ na hodinu za prenájom druhej miestnosti... ale myslím si, že na hotelke to bude menej... na tvojom mieste by som sa ale šla popýtať do viacerých podnikov, keď máte len 30 ľudí... napr. k Hnilicke na podvršky /vedľa paluby/, do Tulipánu, do motorestu Ladomer, do hotela Luna... v ZH je veľa možností, len si to treba obehať skôr... :)
Odpovedať
@radosska ahojky, ja som tiez zo ZH a po nekonecnom hladani sme sa rozhodli pre zlaty strom. Pri 30hostoch je urcite viac moznosti, my budeme mat 70 a to uz bol celkom problem!a nie som si uplne ista, ci nam bude zlaty strom stacit priestorovo, ale uz sme to uzavreli! ja sa vydavam 12.5.2012 :) cukrik som nechcela, luna je vraj uz pase a majitelia z luny maju teraz zlaty strom od leta. pacilo sa nam vo vyhniach- hotel Termal, ceny uz menej :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zabinkalenka ahoj.. môj ročník?? nepoznáme sa? tak my tiež budeme mať okolo 7O ľudí.. a tuším dva týždne po vás.. tak som zvedavá čo mi povieš po svadbe.. :) akej farby chcete výzdobu?
Odpovedať
Profilova fotka
@zabinkalenka a my sme nič nehľadali.. jednohlasne sme sa zhodli, že chceme zlatý strom, tak sme si to boli hneď aj zajednať.. :)
Odpovedať
ako pozeram, tak sme cca rovnako stare, ja som ´85 :) podla fotky neviem, asi nepoznam- ja 3.zs a potom gympel zh Zlaty strom bola nasa prva volba a po dalsich 7 miestach aj posledna :) chcela som bordovu alebo slnecnicovu vyzdobu, ale k tym tehlam neviem..casu dost, pojdeme si este raz k nim pozriet albumy, tam je kopeeec fotiek! :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zabinkalenka vraj staré.. ha ha.. :) ja som tiež ´85.. chodila som na jednotku a potom hotelka v BS.. ale je fajn mať takúto spriaznenú dušu.. koľko ste s drahým spolu? my budeme mať tri roky.. tri a pol, keď sa budeme brať... nám žiadne albumy neukazovala, ale vravela, že majú trochu zhon, že sa máme zastaviť tak v januári a dohodneme sa presnejšie.. aj nové menu vraj budú robiť..
Odpovedať
my sme sa tam boli pýtať ešte u starých majiteľov, vy ste boli už u tej novej?Macejakova alebo tak nejak sa vola?Zatial sme spolu len volali, vraj budu nejake zmeny, aj nova stranka, aj podmienky. Tych 25€ je teda aj po novom?bala som sa, ze zdvihne ceny :) my budeme mat 4 roky na Silvestra :) a inak tiez sme zvazovali svadbu v Kremnici, ale nakoniec budeme mat v ZH v starom kostole (kusok odtial byvam) aj ja sa tesim, ze sme sa takto nasli :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zabinkalenka my sme boli už u pani Macejákovej.. povedala, že tú spodnú hranicu 25€ by chceli udržať.. tak dúfam, že to dodržia.. :) my budeme mať len civilný obrad a chceli sme ho vonku.. preto sme sa rozhodli pre hradné nádvorie v Kremnici.. inak aj v zlatom strome nám ponúkali obrad.. :) ale je to pri ceste, kamióny a tak, tak som sa bála, že tam bude dosť hluk vonku..
Odpovedať
Dievčatá a nemáte niektorá skúsenosť s dovozom jedla do priestorov kultúrneho domu? My by sme chceli mať svadbu v Lehôtke pod Brehmi odkiaľ je drahý. Majú tam pekný kulturáčik :)
Odpovedať
Profilova fotka
@macocmeliacka fúha, to teda netuším kde by sa dalo niečo také vybaviť.. ale držím palce, aby to nebolo studené a pod...
Odpovedať
Po včerajšej diskusii s mamou :D sa naša svadba tiež presúva do zh. pozerala som fotky z Luny a vyzerá to tam teraz oveľa krajšie ako kedysi. Len ma mrzí, že som nikde na nete nenašla ceny a tak sa nedá ani predbežne porovnať bez osobnej návštevy.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my budeme mať tiež svadbu v Zlatom strome. :) 19.5.2011.
Odpovedať
Profilova fotka
Žienky, poraďte, kto vám bude hrať na svadbe? A fotograf? A kameraman?
Odpovedať
Profilova fotka
@macocmeliacka v Lune som bola pred rokom na svadbe a veeeľmi sa mi to tam páčilo.. myslím si, že nebudeš ľutovať.. :) ale ceny neviem..
Odpovedať
Profilova fotka
@skautka77 ahooj, super, tak už sa nám to tu zapĺňa.. už máme tri víkendy po sebe v zl. strome.. :) a odkiaľ si? a koľko ľudí budete mať? chcete obidve miestnosti?
Odpovedať
Profilova fotka
@skautka77 nám bude hrať dj Fabo zo ZH, fotiť bud kamoška fotografka a kamerovať ešte neviem.. mám jedno číslo, ale ešte som nevolala, lebo keď som djovi volala, tak sa smial, že tak skoro volám.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
som zo ZH, na počte sme sa ešte celkom nedohodli, ale ako tak pozerám na fórum, tak by sme si s tým mali švihnúť, lebo je toho na vybavovanie viacej, ako sa na prvý pohľad zdalo... :) radosska, prosím ťa, koľko vlastne stojí DJ? ja vôbec nemám prehľad o ničom asi :) máme 7 mesiacov a mám akurát tak miesto, šaty a ženícha.
Odpovedať
Profilova fotka
@skautka77 noo, tak ženích je veľmi podstatný.. :) myslím že 250 - 300 € za dj...my sme sa ešte o cene nebavili, len sme spolu volali a povedal, že sa mám ozvať tak v marci, že teraz je ešte skoro, ale povedala som mu aspoň, nech si na termín nič neberie.. :) ale je toho ozaj dosť na vybavovanie a na prípravu.. hlavne keď chceš niečo z netu napr objednávať, alebo keď si chceš niečo sama vyrábať /napr. pierka alebo darčeky pre svadobčanov/ :) ja už som sa do toho pomaly pustila, aby som toho potom nemala veľa naraz..
Odpovedať
Profilova fotka
@skautka77 inak na fotografov som mala viac tipov od známych.. ak chceš..
Odpovedať
Profilova fotka
no, tento deň je skrátka úžasný. fotografa už mám :)))) A podarilo sa mi zajednať ako DJ to Mira Doricu, čo ho tak ospevujú aj na fóre + starejšieho. Fíha, na také veci ako pierka atď., som ani nepomyslela. Bola som v auguste na svadbe bratovi a oni mali ako darček na stole pre každého svadobčana nádherné perníkové srdiečko s ich menami. Budem si musieť voľačo ešte pohľadať a prečítať.
Odpovedať
Profilova fotka
@skautka77 my starejšieho nebudeme mať.. ja som nechcela.. :) dúfam, že ukecám niekoho, kto prečíta na odobierke reč.. :) ja som si ako prvé kúpila svadobný bedeker a tam je fakt všetko, ešte aj niečo navyše.. takže si pomaličky odčiarkávam, čo už máme.. aj popolnočné šaty už mám doma.. len biele topánky mám problém zohnať.. som chcela z bazáru, lebo 50€ sa mi zdá veľa, keď ich budem mať len jeden deň.. my ideme ako darčeky dávať také maličké srdiečkové mydielka.. už ich pomaličky doma vyrábam /foto v albume/... ozaj, koľko máš rokov, ak sa smiem spýtať.. a po akom čase sa beriete?
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám 34, a v máji, keď bude svadba, budeme spolu už 3 roky. :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky trošku som si preštudovala Vaše komenty a keďže moja svadba sa blíži rýchlosťou blesku a vlastne všetky tie počiatočné stresy a hľadačky mám už za sebou mám možno pár dobrých rád ,keďže som aj ja sama zo ZH . Podotýkam že svadbu vybavujeme už od januára tohoto roka a som rada ,pretože som strašný detailista asi ako každá nevesta a na všetko treba čas takže je to lepšie začať radšej čo najskôr.My sme chceli svadbu jedine v hoteli Luna ,ale žiaľ nás tam sklamali že svadby už nechcú robiť ,skôr bankety. V cukríku nám zas povedali že do konca roka 2012 majú beznádejne obsadené a zo Zlatého stromu som bola taká sklamaná že až,nedalo sa s nimi dohodnúť na výzdobe ,menu o ničom a celkovo tie tehly hrôza nevedela by som si to tam predstaviť . Už sme boli teda pevne rozhodnutý že hostina bude teda v hoteli Tenis vo ZV keď mi kamoška odporučila motorest Hôrka za Hliníkom ,prvý pocit som o tom nechcela ani počuť pár krás sme okolo šli dávnejšie ale nijak ma to nezaujalo ale vraj aby som sa tam šla keď len pozrieť ,tak sme teda šli a na mieste bolo rozhodnuté , kapacita 88ľudí,my budeme mať 65 paráda ,krásne prerobené v sále ,moderné ,nové ,poťahy na stoličky boli samozrejmosť ,výzdoba akú si len poviete a menu detto takže len a len odporúčam .O dva týždne nás to čaká strašne sa tešíme ,potom uložím foto a môžete posúdiť sami nakoniec. :)
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?