Mám svadbu v Námestove. Ešte niekto?

Potrebujem radu, plz... ohladom kadernicky, hudby, fotografa... ozvite sa prosim ktokolvek (okrem mojej segrenky Katky...) :)
Odpovedať
1
2
5
Ahojte vsetci! Ak ste tu niekto z Namestova+okolie, bola by som strasne rada, keby ste sa ozvali. Potrebovala by som surne poradit. Diki moc ;-)
Odpovedať
ahoj ja budem mat svadbu v okrese namestovo co potrebujes?
Odpovedať
Ahoj ja sa doma uz dlhsie nepohybujem, tak by som potrebovala poradit ohaldom hudby, kadernika a fotografa. :-D . tak ak sa tam v okoli trochu vyznas... zatial mam zaistenu len miestnost, kostol a to je asi vsetko :-N kazda rada bude vitana... ;-)
Odpovedať
ja tiez nie som na orave ale celkom sa podarili vybavit veci a sme s nimi spokojni poslem kontakty do IP
Odpovedať
Aza tu nachadzate niekto z okolia Namestova, prosim ozvite sa o radu. Hladam dobru kadernicku a hudbu... dikes ;-)
Odpovedať
ahoj trnka aj ja budem mat v okrese namestovo
Odpovedať
trnka a kde budes mat svadbu?
Odpovedať
ja budem mat v Namestove. a ty kde?
Odpovedať
ja budem mat v Zakamennom kadernicku mam kamosku a hudbu mam z Krusetnice DJ
Odpovedať
ja vobec nepoznam kadernicky u nas a neviem koho si mam zajednat. a hudobnikov tiez ziadnych nepoznam. nepoznas nejakeho strejsieho odtial? ja budem mat svadbu 8.7. a ty?
Odpovedať
3.6 a chces skupinu? kadernicky je v Or. Lesnej jedna co pekne cese ja mam kamosku a ona nechodi cesavat takze to mam po znamosti starejsi u nas nie je zvykom tak to ti neporadim :-|
Odpovedať
nasi nepoznaju ziadneho, lebo sa to nerobieva. ale bracho mal starejsieho. svadba sa konala v kremnici a bolo to super. tahal tam zabavu a vymyslal hry pre hosti. riadne sme sa nasmiali pri valcekovom tanci... ak je dobry DJ potom ani starejsieho netreba, ale ked ja nikoho nepoznam a uz mi treba niekoho zajednat, inak ostaneme bez hudby! Ja by som radsej asi DJ
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte, je tu este niekto??? :-) Som z Oravy takmer rok a tak by som sa s niekym chcela poradit o organizovani svadby na Orave................
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Ja som tiez z Oravy. Takisto mam ten problem, ze som sa tu uz dost dlho nepohybovala...a uz mi treba zacat organizovat. Nepoznate nejaku restiku/salu v Namestove, kde by sa zmestilo 100-120 ludi, dobreho fotografa, hudbu, ...? Uvitam kazdy typ.
Odpovedať
caute, aj ja pochadzam z Oravy a aj svadbu som mala na Orave, ale v Niznej, mali sme vyse 100 ludi. No v NO mate velmi dobreho fotografa a kameramana - SESTRENEKA, je jednym z najlepsich na Orave. Ja som ho tiez chcela, ale zial na moj termin mali svadbu v ich rodine. Co sa tyka hudby, pokial niekto chce zivu - mozem odporucit Gasinca z Tvrdosina, su genialni. My sme mali GOLF z Niznej a to bola uplna katastrofa. Vypytali si od nas 9.000,- /boli traja/ a hrali hrozne, stale sa im nieco kazilo v aparature, proste hroza - nikdy viac tuto skupinu.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ajuska. s tym sestrenkom mas pravdu-je hadam najlepsi na orave. vadi mi vsak, ze vsetky kazetky maju ten isty styl, rovnake obrazky na uvod, rovnaku hudbu, .... mohla by si mi nieco viac napisat o tom Gasincovi? kolko ich je, aky styl maju, ...ci vedia urobit zabavu co sa tyka tvojej hudby, uplne sucitim s tebou. ale verim, ze i napriek tomu si zazila nadherny den :-)
Odpovedať
ahojte, my budeme mat svadbu tiez na Orave (polovicka je z DK), ale az buduci rok. Kedze sme si vybrali "lepsi" termin (7.7.2007) snazime sa aspon najdolezitejsie veci vybavovat uz teraz. Zatial mame zajednany obrad, hostinu a kameramana s fotografom. Ostatne ma zatial cas, ale pomaly zhaname kontakty, kedze sme na Orave dost malo. Nemate nejaky kontakt na kolace alebo na niekoho, kto by nam urobil rozpravkovu tortu?
Odpovedať
my sme mali tortu od gereka z NO a kolace z ucilsita na Slanici a boli super :-)
Odpovedať
ano GEREK je v pohode, tiez sme ho chceli mat, no nakoniec nam piekla jedna znama. Mojmu mlademu vsak piekla jedna pani z Niznej a ta pecie neskutocne dobre, proste mnaaaaaaaaaaaaaaaam ;-) aj nase zakusky boli dobre, ale tie ich, tie boli fantasticke. No a tortu, tu co nam upiekla ta nasa pekarka, bola super a aj sa mi velmi pacila, takze my sme boli spokojni. No a co sa tyka tej hudby, je to byvala skupina ARAMIS, neviem ako sa teraz volaju. Lenze ako som zistila, uz na svadbach moc nehravaju, pretoze to rozbehli v Polsku, kde si zarobia dva krat viac ako tu. Ale inac su genialny, odohraju vsetko, proste su super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hm...skoda. hudbu este nemam. oslovila som jednu skupinu z namestova a oni tiez hraju len v polsku. a dokonca su uz obsadeni na cely rok 2007!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievcence z Oravy...no ja som tiez Oravacka,svadbu mame v auguste,tiez sa rada podelim so skusenostami ;-) ..kameramana mame Sestrenka..podla odporucani je dobry, ale treba ho skor zajednat,lebo neskor uz ma vsetko obsadene...ale videla som jednu kazetu ktoru robil nejaky kameraman joj,sa mi zda ze z Niznej..a bola uuuplne uzasna...ak tak zistim presne...chcem sa as baby poradit na nejake dobre kvetinarstvo...nemam vobec sajnu kde robia pekne kyticky...dakujem za kazdu radu...co sa tyka hudby, tak v tom tiez moc nemam jasno,my mame nejakeho DJ-a ...chcela som moc kapelu, ale taka kapela zoberie takych 8 tisic a to je fakt moc :-S ...tak hadam to tym DJ-om nepokazime...
Odpovedať
Ahojte, planujeme svadbu v Sep 2006. Ohladom tych kvietkov, myslim, ze dolu pod ternom je kvetinarstvo a uplne uzasne kvetinarky. Mne vzdy robili kyticku podla mojich predstav a zatial som bola s nimi vzdy spokojna. A to som na kvety dosti narocna.......... Ale myslim, ze ked sa s nimi dohodnes, ze kyticku urobia podla predstav...........
Odpovedať
Profilova fotka
caute baby..ako ste pokrocili? ja uz mam salu, hudbu, jedlo a aj tema fotograf sa uz pomalicky uzatvara. myslim si, ze vsetko sa nejak zvlada, len sa bojim, kde najdem topanky na nizkom opatku. Presla som si Namestovo a aj Nowy Targ a nic ... :-( asi budem musiet zajst niekde dalej. bola by som naivna, keby som si myslela, ze to za 2 dni vybavim, ze ;-)
Odpovedať
reji a skusila si www.bialebuty.com.pl? maju tam aj na vysokom, aj na nizkom..... skus pozriet
Odpovedať
Profilova fotka
na tejto stranke som uz bola, ale ...nedoverujem nakupu z katalogov a internetu :-| asi nemam idealnu nozku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
haloo namestovo...neviet mi poradit nejake solidne zlatnictvo, kde ste si kupovali obrucky a nejake dobre a nie drahe kvetinarstvo?
Odpovedať
Profilova fotka
reja: my mame obrucky zo zlatnictva vedla Janckulika - pekarne v Namestove..pridu mi seriozni, maju tam pekny vyber,lebo my sme chceli dvojfarebne prstene a to nemaju vsade..a tiez mi nevyhovuje, ked mi v nejakom zlatnictve daju iba katalog a z toho si mame vybrat prstienky..kvetinarstvo je aj moj problem..tiez hladam..bola som sa pozriet u Sestrenka...ale moc sa mi to tam nezda.. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
hm..do toho jackulika pojdeme asi aj my-aj moja kamoska mi poradila, ze maju asi najlepsi vyber no a clovek si moze vyskusat prsten a nie makety ....rozmyslam, ze pojdem pozriet do VUBcky-tam mavaju vzdy dobry vyber
Odpovedať
ahojte a boli ste v kvetinarstve v Terne v Namestove? tam zevraj robia pekne ja neveim povedat pretoze som si tam nedavala len som pocula o nom ... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to kvetinarstvo mam tiez na rozume...pamatam si, ze sme tam uz nejedenkrat kupovali kyticu a fantaziu naozaj maju celkom dobru...uz sa len ist opytat na svadobne kytice
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?