caute babenky, ;-)
tak akosi tu nemozem nikoho najst na pokec, tak skusim nieco nove... 8-)
babenky, ktore ste zo stredu MT, ZA, RK skuste sa ozvat, ak mate chut na pokec... podelit sa o zazitky a tak... :-o
ahojte kocky a beriete aj nevydate ja by som mozno zvladla aj obe stretka (robim v BA ale svadba bude v Povazskej) aj ked ruzomberok sa mi nevidi velmi v centre diania skor sa mi pozdava Martin
no zilina by bola najlepsia pre mna ale vzhladom na to ze sa musime dohodnut vsetky asi to velmi ruzovo nevidim :-D
a este ma napadlo ze ci nie je restika aj priamo vo Vrutkach tam mame spoje asi vsetky (aspon vlakove)
tak to ano,vrutky by boli aspon na dopravnej krizovatke. Ale obavam sa, ze tam nic take pekne nenajdeme..Poznam tam len stanicny bufet, kam sme musleli ist na obed, lebo sme sa nechtiac previezli 1 zastavku dalej.. :-D Baby, dajte tip, ak tam nieco schopne je ;-)
ahaaa hm, tak to nikoho nepoznam, kto by studoval stavebnu v BA, aj ked mozno poznam ale nie ako studenta na stavebnej :-D viacej ich poznam, co studovali so mnou na ekonomickej v BA ;-)
ano, a su uplne cool....
reakcie na ne boli super, v ziadnom salone nemaju podobne, a ja som bola (aj este som) dost chuda, a tie saty boli celkom site, ze mi spravili lepsiu postavu...
to len tak... :)