Novembrové nevesty 2010. Sú tu také?

5. júl 2010130

ahojte, neviem či táto tema existuje, našla som tu len rok 2009, tak načínam niečo nove?
je tu už nejaka dievčina s novembrovým dátumom?

• cawes my planujeme 20.novembra ,ako daleko si s pripravamy?

• jeeeej už som si myslela že som jedina
    no zatiaľ máme len zajednanu salu a po fotografovi a kapele sa obhliadame, ale zmluvy podpísané ešte nie su. bola som aj skúšať šaty, lebo som neodolala a chcela vedieť aky typ sa mi páči a tam som sa do jednych zalubila na prvy pohlad, mam ich aj v albume. tak uvažujem že si ich zajednam, aj ked je to stráááášne skoro, ale ta suma ach jaj 450 €

a ty si na tom ako?

• Tak my to mame trosku tazsie ,lebo robime officialnu svadbu v afrike ,a potom uz iba oslavu na svk pre moju rodinu a to ma na starosti moja mamka.my sme este len zacali,zatial som nasla 2 saly ,ktore sa mi pacia ,fotografa som tiez uz nasla len treba zaplatit zalohu.zvysok mam len v hlave a rozhodujem ze co a ako.saty by som chcela ist skusat na buduci tyzden ,aby som mala aspon aspon aku taku predstavu co sa mi hodi a co nie.Asi to bude trosku tazsie lebo moja postava ma od modelky daleko 🙂 saty si poziciavas alebo kupujes?ako to teraz chodi s cenami na svk?

• Sponzor fóra
  • ja som si chcela kúpiť ale nie na Slovensku ale v Poľsku? Za tým su však len behania na skušku a ja to mam od hranic trošku ďalej tak by ma to vyšlo možno na 20 tisic ked nie viac(ešte stále nerozmýšlam v Eurách) požičanie je rôzne drahe. tu na východe je to 450 € ale aj 300€ podla kvvality šiat alebo salónu. ale viem že na západe je to aj viac.
    rozmýšľam aj nad tým , že si šaty odkupim nejake od dievčat na tejto stránke tak neviem?
    a kde v Afrike sa vydávaš?

• No dievcata, obdivujem🙂my sme mali svadbu 21.novembra a zacali sme planovat v juli🙂)
    inak, moja skusenost je, ze nebudete mat s nicim problem, lebo sezona je v lete a v novembri bude vela veci volnych, od fotografov az po saly a podobne..

• ahoj vierka, z toho sa aj ja teším, že to je mimo sezónu a všetko sa da vybaviť, ale trápi ma či nebude zima. ako si to riešila ty?

• Fiiijha ale je tu pusto 😃 asi nas vela novembrovych nie je 😐

• No my sme vlani zimu nemali,bolo teplo ako v jeseni,mala som síce kožuštek a manžel kabát,no nebolo nejak zima,len sa rýchlo zotmelo,sobáš sme mali o 16-tej a ked sme vyšli z kostola,bola už tma.

• no novembrových neviest ozaj veľa nie je ako pozerám. paula dufam, že aj mi budeme mať znesiteľné počasie, hlavne nech neprší, lebo by som chcela fotky vonku. tak uvidíme. 😒

• Ahojte, ďalšia novembrová nevesta sa pridáva...Aj keď ešte nie som úplne stotožnená s týmto dátum..

• No suhlasim s Paulou, ze treba sobas skorej, lebo potom uz je fakt tma, my sme mali o 14:45 a uz sa stmievalo ked sme vysli z kostola..inak chladno sice bolo, ale mala som kozustek, takze bolo to ok🙂ked si vezmem ze pred rokom sme o svadbe ani nechyrovali..🙂my sme sa rozhodli vziat v juli a vsetko sme v pohode stihli vybavit..dokonca saty som kupovala cez ebay v septembri🙂

• Ahojte.Do tohto zoznamu sa pridavam aj lebo mam tiez svadbu v novembri.

• A Janika skadial si z vychodu?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov