Október 2012 a predpovedané chladné počasie

Ahojte nevesticky, vsetci ma strasia ze bude zaciatkom oktobra zima.. v salone mi ponukali kozustik, bolerko a podoben :( a fotograf sa tiez tvaril, ze nic moc... co poviete? :) dakujem za reakcie
Odpovedať
1
2
@juanna moze a nemusi, ja som bola minuly rok 1.10. na svadbe a bolo celkom teplo, dokonca aj slnko svietilo, ale moze sa stat ze bude riadna kosa, ja by som osobne svadbu neskor ako v auguste nerobila :-D ale nestresuj, moze vyjst fakt krasne pocasie.
Odpovedať
@juanna no ja si myslím že vzhľadom na počasie aké bolo toho roku je to úplne jedno v akom období budeš robiť svadbu - väčšinou si ludia vyberajú podľa oblúbeného obdobia, za posledné roky sa nedá spoľahnúť na počasie ako niekedy, teraz je to také nestále, my máme svadbu tiež v oktobri - mame ju preto že sa nám páči jesenná príroda a dúfame že bude krásne slnečné počasie, predpokladám že budeš mať svadbu dnu takže hostina a ani obrad ovplyvnený nebude ak by aj bolo škarejšie počasie, v tomto nie je nikdy istota takže treba len veriť :-) a jedna pozitívna vec - koláče sa ti určite nepokazia :-) a alkohol nesteplá :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Juana my plánujeme svadbu 6.Oktobra. Nikdy by som nechcela svadbu v Juli alebo auguste dve take som uz zazila a poviem ti horor.Zenich si 3 krat prezliekal koselu, nikto nechcel tancovat lebo bolo prilis teplo, vsetci sedeli vonku vecer vnutri skoro nikto.Roztekali sa kolace torty...Svoju svadbu som vzdy chcela mat v septembri -oktobri. Co sa týka pocasia to si nikdy nevyberies takže sa netrap a anito neries kamaratka mala minuly rok Máj koncom maja a velmi jej prsalo. Každá z nas chce síce krásne pocasie ale to nevieme ovplyvnit:-(Myslím však že tento rok bude oktober krásny:-)rovnako ako 2011
Odpovedať
Babulky dakujem velmi pekne, tiez planujem 06.10.2012 ale normalne ma vystrasili... kukla som si prehlad z minuleho roka na obidva mesiace a celkom vtipne :) http://www.imeteo.sk/august2011.html http://www.imeteo.sk/september2011.html http://www.imeteo.sk/oktober2011.html bud 30 alebo 15, nieco medzi by sa nenaslo?? september je u nas plny, takze tak.... no uvidime :)
Odpovedať
Profilova fotka
@juanna Ahoj, ja som bola 3 roky a 2 roky dozadu na svadbach 10 oktobra. Na tej 3 roky dozadu bola strasna zima, mala som vecerne saty a zimny kabat, a aj tak mi bola kosa. 2 roky dozadu prsalo, ale nebolo to tak strasne, bezne sa nosili kozene bundy. a vo vnutri bolo aj tak teplo, a ked sme tancovali, aj tak sme boli spoteni. zenich mal este aj vestu uplne prepotenu. to mas asi jedno, moze byt kosa aj v juli ako minuly rok, a teplo ese v septembri, to si asi nevyberieme
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala svadbu 01.10 .2011 a bolo uuuzasane pocasie..zobrala som si aj bolerko pre istotu ale ani raz som ho nemala...V tych satach stiahnutych mi bolo tak teplo...velmi krasne bolo vtedy ;)
Odpovedať
ahoj :) ja mam tiez naplanovanu svadbu na oktober ale pevne verim,ze bude krasna jesen :) drzme si palce
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčatá, trochu od veci, ja som aprílová, no a keď sa pozerám vonku, vážne neviem, ako do 2 mesiacov začne jar :(
Odpovedať
neboj sa, tak ako nikto necakal,ze pride taka zima, tak pride aj jar..neboj nic :)
Odpovedať
Dnes bola u nas svokra, s usmevom ze je proti augustu, ze jak by brali jej segry kolaciky do ruzomberka :) no utorok rozhodne DJ, ked bude mat volno ostavame v oktobri.. tak som zvedava... drzme si hlavne palceky x-)
Odpovedať
bude zimaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Odpovedať
baby ja som mala svatbu v oktobri, krasne nam svietilo slniecko a mali sme okolo 18°C - a to bolo 16teho. Je to samozrejme relatívne a predpoved pocasia na taku dlhu dobu dopredu nemusite brat vazne. My sme mali jediný problem s kostolom, v ktorom bolo strasne zima. Ale vyriesila som to kabatikom, ktory som si dala ušiť. Hodim do albumu par foto na ukazku. Podla mna je jesen na svatbu idealna :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
jej, tak to nás tu je viacej októbrových, som rada :) tiež plánujeme 6. októbra a mám s toho mierne obavy...ale fotografovanie môžeme mať aj predsvadobné alebo posvadobné a je to v cene takže ak by aj pršalo tak až taký prúser to hádam nebude, obujeme gumáky a ideme do toho :)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna je zbytocne stresovat kvoli niecomu, co neviete ovplyvnit... my sme boli na jednej svadbe 11.10. 2008 v BA, bolo krasne babie leto a na dalsej o dva roky 9. 10 2010 v Malackach a bolo podobne pocasie ;-) my sme si na nas augustovy termin tiez vypoculi - bude teplo, roztecu sa kolace... a podobne. Nakoniec sme mali prijemnych 25 stupnov.
Odpovedať
Profilova fotka
my máme svadbu 20.10. v Poprade, tak by už aj snežiť mohlo...mne by vôbec nevadilo chladné počasie, veď zas nebudeme vonku a v sále bude teplo, zábava a alkohol :)...len nech neprší a budem spokojná :)
Odpovedať
Profilova fotka
@karakula aj my planujeme svadbu bud toho 13. alebo 20.10 nedaleko Popradu. Tak snad nebude prsat :D
Odpovedať
Profilova fotka
Pridávam sa k októbrovým nevestám, my to máme 13 - teho. Dúfam, že bude krásna, slnečná, farebná jeseň :-)
Odpovedať
Profilova fotka
musi byt krasne:P aj ja mam ten isty termin.....nebojkaj:}
Odpovedať
no kočky presne ja som tiez vzdy chcela na jesen, ale september uz bol obsadený takze oktober.....a mne je jedno nech je aj chladnejšie to mi nevadí len nech svieti slniečko a neprší:) a listy su krasne farebné:)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby potesim Vas - sice sme nemali svadbu v oktobri, ale az v novembri - a bolo krasne, slnecne - kludne si kuknite fotky - ta jesenna priroda je nadherna :-) cize drzim Vam palce, nebojte sa, vybrali ste si dobre...pamatam sa, ze min. rok v juni bol u nas na zapade skoro kazdy vikend uprsany (este som si hovorila, ze ako dobre, ze sa nevydavam xi xi xi) cize neda sa dopredu si vybrat pocasie...a najhorsi je dazd, ani nie zima
Odpovedať
Profilova fotka
pridavam sa, nas nahoda priviedla k datumu 20.10. 2012 a hned sa mi zapacil. Ostava len verit, ze to dobre dopadne :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Dievčatá prípájam sa .. svadbu máme 20.10.2012 a ja verím že budeme mať krásnych 20st. a slniečko na oblohe :))
Odpovedať
Profilova fotka
dievčatá, pridávam sa k vám, 13.oktober....a nebojte sa, objednala som krááááásnu jeseň :-))))
Odpovedať
Profilova fotka
@princess86 13. bude bude, objednala som si ho :-)
Odpovedať
my máme 6.10...a beriem hociaké počasie okrem dažďa :))..veď čo by to boli za fotky všetky pod dáždnikom...:) a keď bude pršať pojdeme dnu do kaštieľa:)...ale držme si prsty aj tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa tiež pripájam svadba bude 20. októbra mám vysnívanú krásnu jesennú svadbu plnú žltého lístia.... :-)
Odpovedať
@matulindaaa my máme tak isto tento dátum a zatiaľ bol oktober každý rok pekný :)
Odpovedať
Profilova fotka
No dievky..ja mam svadbu 27.10. :D Tak dufam,ze ma neporazi :D
Odpovedať
Profilova fotka
kočky, ja som tiež naplanovala svadbu na 13.10. mám jednu kamarátku, ktorá sledovala práve tento dátum posledných 10 rokov, a za ten čas bolo iba 2x škaredé počasie. inak vždy krásne slnečno. tak dúfajme, že to aj teraz bude nádherný deň.
Odpovedať
dnes som pozerala 6*10 a vyzera to nie moc dobre ze 9stupnov a dázd aaaaaaaaaaaaa to čo je
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?