Poraďte miesto na svadbu v Košiciach, kde hostí aj ubytujem

Ahojte, chcem sa spytat na nejake saly v KE, kde je mozne aj ubytovat svadobnych hosti, nakolko zenich je z Prahy. Zatial som bola pozriet U leva, v Dalii, v Grande a chcela som aj v hoteli Maraton ale nebol tam manazer. Viete mi poradit este nieco kde sa da spojit hostina aj s ubytovanim? Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj,neviem aky planujete ma pocet hosti,ale skus pozriet penzion Chrysso,Teledom,Centrum.
Odpovedať
Ahoj, planujeme okolo 80 ludi, ale ubytovat bude stacit okolo 30... dakujem za typy
Odpovedať
Profilova fotka
@mikaela23 ahoj chcem sa ta opytat co si zistila U Leva?:) aka je tam kapacita? a cena na osobu za menu vies mi povedat?Dakujem
Odpovedať
Ahoj, U Leva maju udajne kapacitu 40 - 120 osob aj ked podla mojho nazoru sa tam tolko ludi nevojde, resp. ak ano tak bez tanecneho parketu. Za prenajom restauracie si uctuju 200 €. Do 22.00 je personál zdarma, potom sa uctuju poplatky tak ze od 22.00 - 03.00 je poplatok pri pocte hosti do 80 - 130 € a nad 80 hostí je to 170 €. Po 3. 00 hod. je potom poplatok 30 € za kazdu zacatu hodinu. Co sa vyzdoby tyka uctuju si 3 € na osobu, rovnaka suma je aj za navleky na stolicky. Co sa menu tyka tak maju napisane ze cca 28.50 na osobu, plus minus 5 € v zavislosti od menu. Mne ale povedala ze mam pocitat s cenou na osobu 30-35 eur vratane tych poplatkov za vyzdobu a navlek.
Odpovedať
Profilova fotka
Mrknite agenturu galaxy, vedia vycarit rozpravkovu svadbu kdekolvek, zatial su na facebooku
Odpovedať
@mikaela23 Ahoj, skús sa popozerať aj mimo mesta, majú oveľa lepšie služby a hlavne cenové výhodnejšie. Ak potrebuješ pre cca 80 ľudí pozri si Penzion a Reštauráciu Dubky (15 min od Košíc), majú aj ubytovanie pre cca 35 ludí. Je to uplne nový a krásny penzion, s teraskou a obrovskym parkoviskom. Aj výzdobu vedia urobiť podla želania, my sme tam mali krstiny našej Simonky a až mi dych vyrazili ako to krásne prichystali. :-)
Odpovedať
Ešte ma napadlo vrámci mesta skus pozrieť Hotel Gloria palace (len ceny tam budu určite vyššie) alebo Hotel Jasmine (je tam krasne len opäť ceny sú vyššie) V meste sa totiž pod 35 eur na osobu veĺmi ťažko dostaneš. Ak nie si náročná je ešte dalšia možnosť na Mieri je Reštaurácia u Slávika (dobre varia aj cenovo sú fajn) len treba to vidieť, my sme tam boli na 50tke bolo super, ale nemajú ubytovanie.
Odpovedať
Profilova fotka
@gabikaf ahoj chcem sa ta opytat ci mi nevies povedat ako daleko je ten penzion od KE a kolko tak stoji 1noc???Dakujem
Odpovedať
Ahoj, ten penzion je od Košíc do 20 km, z Košíc trvá cesta asi 15 min smer Košice Šaca na Moldavu. Odporučam sa tam ísť pozrieť je tam veĺmi pekne a príjemne. Poprípade si pozri na nete majú webovu stránku. Presnu cenu za ubytovanie ti neviem povedať, lebo viem že tam majú viacej izieb od klasických až po apartmány. Zdá sa mi že klasická izba pre 2 osoby je za 50 eur, my sme tam mali tiež ubytovaných hostí, tým že sme obsadili všetky miesta dali nám aj zľavu. Určite sa treba ísť pozrieť a tiež ochutnať ako varia, my sme na krstinách a na plese boli veľmi spokojný. Ak sa ti nedá osobne, tak tam aspoň zavolaj a poinformuj sa .. predsa len môžeš mať inú predstavu ako ja :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?