Reduta v Poprade - skusenosti z 2016 -2017

3. nov 201740

Ahojte nevesticky a zenichovia,
mate niekto skusenosti s Redutou v Poprade? Nasli sme sice diskusiu o Redute, ale ta je uz 3 roky stara a v Redute sa zjavne menia majitelia kazdu chvilu. Najnivsie som pocul ze su tam male porcie a neprijemna obsluha a nepoznam nikoho u koho by som si to overil.
Nejake skusenosti a nazory? Budem velmi vdacny! Zajtra tam ideme so zalohou, takze by bolo super mat co najviac infosiek.
Vrela vdaka 😉

• Ahoj 🙂 síce nemam s restikou skúsenosti zo svadby alebo podobnej oslavy ale v lete sme sa tam boli najesť 4 ľudia a bola som spokojna mile casnicky a skvele kedlo!!:- ) naozaj 🙂 viac povedať neviem

• @jozino77  ahoj skus radsej kezmakok vk vadel. Viem ze oni mali niekedy redutu potom odisli do kk...

• AHOJ. 🙂 My sme sa tam boli pozrieť. Hľadali sme sálu s kapacitou cca 150 .Od nich sme mali info, že 150 v pohode vojde. Boli sme sa pozrieť. Sála krásna parket malý, ale do 110, myslím že akurát. Nám veľkosťou nevyhovovala. Varia tam celkom chutne boli sme sa u nich raz najesť na menu.
    Menu pre 1. os. je 45€ - zahrnuté jedla a bufet, taktiež nealko. Za alkohol korkovné/fľaškovné neberú.
    Snáď som pomohla. 🙂

• Ahoj, dakujem zienky za vsetky odpovede, nakoniec sme to s polovickou zarezervovali, lebo v sale sa nam pacilo a aj pani, s ktorou sme sa dohadovali posobila velmi prijemne. Tak snad to vyjde a bude dobre.
    No ocenime aj dalsie referencie alebo skusenosti ak mate, aspon budeme vediet na co sa pripravit, ci co s nimi riesit. 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov