Svadba 14.4.2012 Nové Mesto nad Váhom kto má tento dátum?

7. aug 2012100

Je tu nejaka nevesticka, ktora sa bude vydavat v tento den?

• @chryzantema   ahoj, my mame sice svadbu v maji ale by ma zaujimalo kde to mate v NM a co uz mate zajednane.

• @gabininka  ahoj, tak my uz mame vsetko zajednane, nieco uz aj kupene, nenechavali sme si to na poslednu chvilu, lebo som bola zhrozena, ked som prisla do svadobneho salonu v novembri a tam mi povedali, ze v aprili a na nas datum uz maju 4 svadby, saty mam uz od jula a tak vyzdobu sme si uz boli tiez radsej zajednat teraz.....

• @chryzantema   - a odkial mas satecky?A foto,video koho,salu?

• Sponzor fóra
  • @cibulatko  ahoj, tak satecky mam zo salonu Ellie v Novom Meste nad Vahom, uzasny pristup pani majitelky a saty su ako z rozpravky 🙂, splnili vsetky moje ocakavania.....foto mame z Domu sluzieb v Nm a video mame od Popelarovcov a salu mame v Ockove. Salu nam pridu vyzdobit zo salonu odkial mam saticky, ukazala som im fotky a povedali, ze to nebude ziadny problem, tak sa uz veeeeelmi tesim 🙂

• @chryzantema
    jee super, tak potom sem hod fotky 🙂 ja ani neviem ze tam je nejaka sala v Ockove..A obrad mate kde?

• @chryzantema  my mame 14.4. svadbu 🙂

• @pralinkaaaa  jeeej to je supeer tak dalsia nevesticka do zbierky, od dnes su to uz len 2 mesiace a ja zacinam byt nervozna 🙂

• ja praveze uz konecne zacinam byt kludna 🙂))) uz mame takmer vsetko vybavene 🙂

• @chryzantema  ahoj, ako si bola spokojna s Popelárom ?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov