Ahoj, my by sme radi v tento den, nemame este zhola nic, iba sme urobili prieskum trhu, tak vieme, kde by sme chceli salu, ake chceme foto a pod. ... az oznamime novinu nasim, zacneme naplno chystat. :-)
Ahojte babenky..aj my sme si vybrali tento termín a našťastie už máme skoro všetko zarezervované..akurát mi robí dosť veľký problém líčenie, nepoznám žiadnu dobrú vizážistku z okolia Nitry alebo Topoľčian.
Nepoznáte nikoho? :-)
caute, zeny ;-) nj, aj my mame tento termin a okrem zenicha, nevesty a miesta, este nic iste, ale easy 8-) co sa da, riesime svojpomocne a cez znamich a navyse zo zahranicia x-) ale ziadne stresy a hadky, len velka radost :-D
Ahojte, tak aj nám to vychádza na tento super deň, hoci to pôvodne mal byť už jún, nakoniec som veľmi rada, lebo neviem ako by som všetko v klude postíhala už do júna a ja stresy neznášam ;-) Máme kostol, reštauráciu na hostinu, v ktorej ale ešte bude treba dohodnúť men a ceny, čo ma čaká zrejme v priebehu najbližších týždňov, ďalej cukrára aj s dovozom výslužkami tortou a zákuskami, nevesta komplet ošatená na obrad aj zábavu, obrúčky...no zostáva už len veľký problém - DJ....máte nejaký typ BA a okolie za slušnú cenu?? Ďakujem