Svadba 23. augusta 2008

8. aug 2008140

Jupí, konečne sme si s priateľom potvrdili dátum. A vybavovačky sa začínajú 😃 Ako ste na tom vy?

• Skusam opat prerazit s touto temou...
    Nasa svadba bude v Bojniciach. Ja som sa sice narodila a zijem v BA, no moja cela rodina je prave z okolia Bojnic a aj pre priatelovu rodinu je to lepsie ako sa trepat do Bratislavy... Takze tak🙂
    Cakam na Vas, pretoze som zvedava, v akom stadiu su Vase pripravy...
    Zatial dobru noc🙂

• Helou, je tu niekto? 🙂

• Sponzor fóra
  • Ahojky, my mame tiez svadbu 23.8. ale zatial nic nemame vybavene okrem saly, takze zacinam trosku stresovat. Ale ja mam trosku ine povinnosti lebo cakame aj babatko o 2 tyzdne, tak hlavou mi chodi iba toto.
    Ty mas uz co zaobstarane?

• ahoj holky..😃 hlasim sa k vam aj ja,my tiez mame svadbu 23.8...v Nitre

• ahojte babulky ja som z nitry ale svadbu mam v bojniciach s francuzom

• ahojte nevesty 😃 aj ja sa pripajam... nasa svadba bude 23/8 vo Forbasoch, hostina v Starej Lubovni... Ja som Prazacka, priatel z Forbas a aj mamka je z Forbas, takze ked sa rozhodovalo, kde bude svadba, tak to bolo hned jasne 😃 my uz mame takmer vsetko vybavene, je to maly okres, takze sme mali restiku, hudbu zarezervovanu rok a pol vopred 😃 uz len obrucky a mame hotovo 😃

• Ahojte, ja sa tiež vydávam v tento deň a dúfam, že ho všetky budeme mať krásny 🙂

• Ahojte kocky.....
    ja som tiez 23.8. nevesta......chvalabohu mame vsetko vybavene takze vobec nestresujem..a som strasne pokojna....az mi je to divne a mam pocit ze som na nieco zabudla......

• ahojte baby, my mame tiez uz vsetko vybavene a fest sa na tu svadbu tesim, len neviem, ci je to dobre 😃 v sobotu som bola na skuske siat a som spokojna, aj po pol roku sa mi pacia a to je dolezite 😃

• Nám chýba ešte niečo dovybavovať, ale však to sa stihne. aspoň dúfam.

• Ahojte nevesty.
    Už máte všetko povybavované alebo Vám niečo chýba?

• ahojcek, no my uz mame asi vsetko, co ja viem, co nam este chyba, to zistim az tyzden pred svadbou 😃 buduci piatok odchadzame na Slovensko... ale co viem, ze nam este chyba, je vybrat hlavne jedlo a jedlo na svedske stoly, ist za kameramonom dohodnut detaily, no ale ved to su uz len organizacne veci... inac mame nakupene vsetko... vcera som urobila menovky...
    a ty si na tom ako alenkajurko?

• V tejto chvíli si mi vlastne pripomenula, že my sme menovky ešte neurobili 🤔
    Dnes idem dať tlačiť etikety na fľaše, chýbajú nám ešte nejaké veci na dokúpenie, tiež tie organizačné stretnutia a stále sa neviem rozhodnúť pre kvety na stoly. A keďže chcem bordové kvety je to aj dosť obtiažne, lebo takých veľa nie je a ak áno, tak okrem ruží sú aj dosť drahé.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov