Svadba 25.8.2012. Ako ste na tom s prípravami?

Profilova fotka
kto ma svadbu podobne ako my? v auguste zaciatkom septembra? ako ste na tom s pripravami, co vam este chyba kedy posielate oznamka, atd... stale mam strach ze na nieco zabudnem alebo bude neskoro...
Odpovedať
Profilova fotka
my mame svadbu 11.augusta a pomalicky zacinam stresovat, ze nemam kopec veci... mam zajednane saty, salu, fotografa, DJ, mame krizik, sviecku a pohare.. to je asi tak vsetko.. zatial nemame svadobne oznamenia, obrucky, zenich nema oblek... a samozrejme nemame ine drobnosti, ktorych je este dost... aaale na druhej strane si hovorim, ze mame na to este styri mesiace, tak hadam to stihenem :) svadobne oznamenia by sme chceli davat tak v polovici juna, aby nam dali ludia vediet co a ako a potom aby sme to vedeli povedat aj v hoteli kde bude svadba... takze sa neboj, my zeny sme sikovne bytosti a vsetko pekne postihame :)))
Odpovedať
Profilova fotka
no my mame salu saty foto video hudbu pohare vankusik pod obrucky vyzdobu na auta servitky a nejake drbonosti na stol. ale stale mam pocit ze nieco dolezite nemam. oznamka tento tyzden objednavam a o mesiac asi posielam. strasne stresujem.
Odpovedať
@sweetzu my máme sálu, hudbu, foto, video, faru, (dnes sme si boli na prvom stretnutí, pani farárka nám povedala, čo všetko potrebujeme), mám dohodnutú kaderníčku, kozmetičku. a to je všetko. šaty budem riešiť na konci mesiaca, alebo skôr až na začiatku mája. a ešte máme starejšieho.
Odpovedať
Profilova fotka
tak potom by som povedala ze na tom stojime dobre baby :) ale uz by som bola rada kebyze je ten den alebo aj po tom. uz je toho vela. stale stresujem ci bude dost stuhy dost na vyzdobu ci sa to bude hodit o a ako urobit atd.... jaaaaaj.....
Odpovedať
Profilova fotka
@dievcatko79 Akeho mate vy dj? Mozes mi dat na neho kontakt prosim?
Odpovedať
@sweetzu mám podobné pocity ako ty. už by som bola rada, keby to bolo za nami. kde objednávaš oznamka? ja to chcem začať riešiť tento týždeň
Odpovedať
Profilova fotka
@lucique28 mame DJ Titusa, citala som na neho recenzie aj tu, dokonca som zistila ze bol na svadbe mojim dvom kolegom a velmi si ho chvalili.. doporucil mi ho hotelovy manazer z hotela Medium kde budeme mat svadbu.. kontakt na neho 0905 385705... papa
Odpovedať
Ahoj. My máme svadbu 25.08.2012 a tiež máme DJ Titusa, tak dúfame,že budeme všetky so všetkým spokojné a náš svadobný deň bude tým najkrajším dňom v živote, na ktorý budeme rady spomínať.
Odpovedať
Profilova fotka
zuzana0612 ja uz tento tyzden u nas v jednom papiernictve kde mam znamych, akurat ich riesim. nie je to velmi skoro?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte tak my máme svadbu 18.08.2012 a dokopy mam vybaveny len kostol na sale sa stale dohadujeme takze som mierne v strese dúfam že všetko včas postíham vybaviť. :-)
Odpovedať
@sweetzu nie, nie je to skoro. viem, že majú niektorí aj skôr spravené. ja asi cez net budem, lebo nemám čas chodiť po salonoch a pozerať oznamká.
Odpovedať
@janullik jeee, aj my mame 18. a takisto okrem miesta oslavy, zenicha a nevesty nie je nic iste x-) ale ziaden stres, len denne 2 hodky dlhsie na nete ako normalne :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@drumbla tak to je parádicka :-) najnovsie mi robia starosti saty kedze v auguste by som mala byt v 6.mesiaci a neviem ako to vyriesim a kedy mam zacat hladat tie spravne saty kedze netusim kolko priberiem :-D ale uz zacinam zabezpecovat a hladat vhodnu hudbu tak snad to bude super :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ako ste na tom baby? ja mam zatial , salu, urad, oznamka, dj, fotograf, cukrarka a to je asi vsetko :)
Odpovedať
Profilova fotka
No my mame salu, hudbu, kameramana, fotografa ... a nemam ešte svadobne saty ani saty na redovy :) snad už v buducich tyždnoch :)
Odpovedať
@lenulik15488 a treba na ten redovy vyhradne cervene saty? ja budem totiz v nejakom 5tom mesiaci a budem rada ak si zozeniem schopne svadobne saty a popolnocne, stres z dalsich siat si neviem predsatavit :) ale inak sme na tom s pripravami rovnako , to mam radost ze nie som jedina co vsetko nechava na poslednu chvilku, lebo kolegyna planovala svadbu 10 mesiacov, pol roka do predu mala takmer vsetko vybavene a ja to tu idem vsetko zbuchat za necele tri mesiace , ty ako dlho planujes svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
No na redovy musia byt červene saty :))) No ja udem tiež na začiatku 5teho mesiaca tak tiež som zvedava čo zoženiem hehe :DDD a svadobne saty zhanam už teraz som zvedava ty už mas niečo vyhliadnute :D? No ja tiež presne 3 mesiace sme nechceli babätko kym niesme manželia :)
Odpovedať
@lenulik15488 ako pozeram tak sme tu tri tehotne : ty ja a aj @janullik nahodicka :-D ano mam jedny vyhliadnute, su to tieto :http://janette.sk/wp-content/uploads/2012/01/JY105-01B1.jpg zda sa mi, ze by zakryli brucho, som v deviatom tyzdni a uz som ako slon 163m/59kil :-S ach jo tak som zvedava co na seba obleciem :-D ale hadam to nebude take trgicke a nieco na seba najdeme ;-) no my sme planovali dieta aj svadbu o rok. svadbu som chcela vzdy v zime a dieta v lete, ale co cert nechcel mam to presne naopak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kvetka_ vôbec nemusia byť červené šaty, bola som na x-svadbách a dnes sú dávajú nevesty šaty v rôznych farbách, videla som už cyklamenové, modré a taktiež kroje....je to na tebe, čo vhodné nájdeš, hlavne, aby si sa v nich cítila dobre a krásne :-)
Odpovedať
@elimeika asi to aj ja tak urobim, mat troje nadherne saty na jednu noc je urcite sen kazdej baby, ale myslim si , ze ja popolnocne saty uz nevyuzijem. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@kvetka_ tak tie šaty su nádherné a zrejme dobre sadnú a zakriju bruško .... ja idem pozerať šaty zajtra tak snaď niečo nájdem kedže v 20tt. už sa aj bruško rysuje a treba vhodný strih :D a do augusta je ešte veľa času tak som zvedava koľko dovtedy priberiem :D
Odpovedať
Profilova fotka
@kvetka_ Pekné šatečky ale ja si myslim skor že bruško zakryju nejake nadychanejšie satky a take čo od prs dole sa rozširuju ja pozeram skor niečo take :) Tak aj nam sa pošťastilo babätko inak ale tak čo už nevadi :-) A aky datum mas presne svadbu :)?
Odpovedať
@lenulik15488 no ja som sa radila a mne poradili, ze taketo si mam pozerat. ale idem do salonu, tak si poziciam mozno uplne ine . a termin mame 25.8. ty mas aky? iny? v ktorom budes tyzdni? @janullik jej ty budes v 20tt? to je super, ja budem v 18tt, to je skoro to iste :) ale ja zacinam naberat uz teraz. ty tiez? dufam, ze po svadbe poslete nejake fotky :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja ma presne taky isty datum ako ty :) mala by som byt v takom 18tom tyždi a ty v akom budeš :)?
Odpovedať
@lenulik15488 tiez v 18 tt :D termin este presne nemam na babo, az na buduci tyzden idem k doktorke ale vychadza to na 30.1 .2013, ty kedy budes mamina?
Odpovedať
Profilova fotka
Mne vychadza zatial termin na 20.1.2013 ale to mi vraveli ešte v 5 týdni tak myslim si že sa to určite posunie nejako :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@kvetka_ nenee :) teraz som v 20 tt. v čase svadby to bude už 28 tt. takže zrejme už budem pekne guľatučka .... už teraz ma chytaju stresy kedže pomaličky všetko o čislo väčšie musím kupovať .... jasne pošlem fotečky a teším sa aj na tvoje :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
no ako baby? ako ste dopadli? @janullik @lenulik15488
Odpovedať
Profilova fotka
@kvetka_ Ahojik :) no ja som dopadla vcelku slušne si myslim :D nečakala som že sa v 5tom mesiaci tehotenstva toľko vytancujem :D ved som tancovala ako na stužkovej svojej :D takže ja som spokojna a chvalabohu to mame za sebou a možme si začať uživat tehuľkovanie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kvetka_ My vynikajúco na to že mi ešte ráno o 7.00 hod. robili nechty a som bola hore od šiestej tak som vydržala najdlhšie a to som bola v 6. mesiaci a som rada nebolo mi vôbec zle svadbu som si od rána užívala, poriadne sme sa napapali a zabavili. Jednoducho bolo super :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?