Svadba 29.10.2011 vydáva sa vtedy niektorá?

25. okt 2011130

Ahojte baby, moj datum svadby je 29.10.2011 a mam obavy s pocasia. Vydava sa este niekto okrem mna? 😃

• ano aj ja sa vydavam presne v ten den 🙂

• na počasie som sa nachystala 🙂. Mam aj biely dazdnik, kamoska mi pozicala srdieckove gumaky na fotenie ak by prsalo, a kupila som si aj biely kabatik lebo uz asi bude chladno...
    Neboj pocasie bude OK, ved mozno bude slno, mozno dazd a mozno budeme stavať snehuliaka 🙂, necháme sa prekvapiť, tak či tak to bude najkrajší deň 😃

• @nanka2910  Tesim sa aj bojim zaroven, cely september bolo krasne, dokonca aj prva oktobrova sobota. Ja pevne verim, ze babie leto vydrzi az do novembra. V pondelok idem uz na poslednu skusku svadobnych siat a tiez si musim este vybrat nejaky kozusok alebo bolerko., lebo teraz uz ked chodim do prace tak rano je kosa a po obede teplo 😃

• Sponzor fóra
  • ja som si dala svadobne saty sit a uz ich mam doma, a kozustek som si tiez prekupila tu z bazarika, lebo co som bola v pozicovnach tak nic moc, kozustek som si musela zaobstarat lebo na satach nemam rukavy a to by mi bola poriadna kosa... ja sa tiez tesim, cez vikend sme boli v sale pozriet ako to robia a vyzdobuju... mam vlastnu vyzdovu, tak dufam ze uz mam vsetko... este mi svagrinka doraba srdcia na stenu
    Ty uz mas vsetko???

• ja sa vydavam viez, verím ze bude pekne 🙂)))

• Ja mám tiež vtedy termín a nechcem aby pršalo,dnes nám prší,tak hádam bude na náš deň babie leto 🙂 Kožuštek mám z požičovne,ten určite treba. Len keby nepršalo,máme prvý manželský tanec naplánovaný vonku pred hotelom,tak hádam to vyjde. Aj do kostola pôjdeme pešo,teda chceli by sme,tak hádam bude pekne

• Ja uz mam vsetko chvalabohu, uz len odratavam dni 🙂 a ked vidim ze este 16 dni tak stresujem cim dalej tym viac 🙂 ale pozerala som predbeznu predpoved pocasia na 29 malo by byt slnecno a 15 stupnov. Tak snad to vydrzi.

• ano ja budem mať svadbu 🙂 ešte aj s krštinamy môjho drobčeka 🙂

• ano snad nam to vyjde
    ved hlasia 13 stupnov, co nie je az take zle 🙂
    @lucia  nestresuj... uvidis vsetko dopadne OK

• @nanka2910  snazim sa nestresovat 🙂 a nech je ako chce je to moja svadba a bude taka aku ju chcem 🙂

• držme si palce, už sa nám to riadne kráti 🙂

• taky tak, ciastocne, budeme mat druhu svadbu na SR

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Aj ja sa vydávam, a mám tiež velké obavy s počasia. Ale urcite bude pekne a teplo musime tomu verit a neprivolavat si skarede pocasie 😛

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov