my mame 3.10. a mame zatial hotel, fotografa, DJ, a vybrate obrucky :) a ja uz mam saty rezervovane :) a pomaly kukam po popolnocnych satach a drobnostiach
tento krásny dátum máme i my :) a máme kostol, teraz chodíme na náuky práve, máme sálu, mám rezervované šaty, máme poháre, podbradníky, zajednané obrúčky, zajednané koláče (len ten počet ešte nie), alko, nealko...a hlavne už začínam mať predstavu i o výzdobe. tento týždeň ideme oznamká dávať robiť a už usilovne hľadám popolnočky. a ešte, ženích má už oblek, i keď ten možno ešte dáko zmeníme... :)
Aj my máme 3.10. v BA :) Máme sálu, oznámenie, jedlo, fotografa, tortu, ja mám šaty svadobné a aj popolnočné a máme vyhliadnuté aj obrúčky. Naobjednávané mám nejaké veci na výzdobu, tak sa teším keď prídu :) Pomaly začínam vyrábať aj pierka pre hostí a tiež darčeky :)
fuuu, tak teraz som začala byť v strese :D my máme kostol, sálu, skupinu, fotografa, kameramana, koláče, alko kúpené, výzdobu mám zajednanú tiež a inak asi nič...so šatami mám mierny problém, buď sa mi nepáčia, alebo nemajú na mňa číslo....priateľ má na všetko čas, on bude asi oblek riešiť týždeň pred svadbou...