Svadba 5.5.2012

Nevestičky ktorá z Vás sa ešte vydáva 5. mája 2012 ? A máte už všetko nachystané? :-D
Odpovedať
1
2
@monika1702 ahoj, ja sa tiež vydavam 5.5. a ešte nám nejaké veci chýbajú. napr. nemám topánky, všeliake prkotinky k vyzdobe, chyba nejake alko a nealko (mame svadbu v kulturaku, tak si zabezpečujeme sami), a to najdôležitejšie nemáme OBRÚČKY!!!! a ty si ako na tom?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky, aj ja sa vydávam v tento deň!! my máme väčšinu vecí zajednaných a vybavených... ale nájdu sa aj drobnosti, ktoré nám chýbajú - čašníci (tiež máme svadbu v kulturáku a musíme si zariadiť úplne všetko - od kuchárov, varenia, obsluhu, ... ), bižutéria k šatám,... ale zatiaľ pohodička, stres príde asi čoskoro :)) držím nám palce...
Odpovedať
ja už ten svadobný stres mám, ale to je hlavne mojou povahou... nuž ale snažím sa to predýchavať :-) tak držim palce taktiež, aby sme mali pekne počasie a všetko vyšlo tak ako má :-)
Odpovedať
No my už máme skoro všetko... aj obrúčky (dávali sme ich robiť hneď prvé)... ešte auto zajednať, nealko kúpiť a víno .... a moj drahý samozrejme na poslednú chvílu ide kupovať oblek.... :) My máme svadbu v reštaurácií tak nemusíme toľko chystať ale výzdobu robím sama........... no a predsvadobný stres už pomaličky začína... :-D aj ja nám držím palce ........... nech máme aj krásne počasie 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte tiež som jedna z vás a 5.5.2012 si oblečiem svoje svadobné šaty. Až do minulého týždňa som nad sebou žasla, že jaká pohodička.....No ale tento týždeň to u mňa začalo- mierna nervozita, tak sa hádam nebude stupňovať. Hádam to trošku ukľudní rozlúčka so slobodou, ktorá ma čaká tento víkend. Jupíííí Inak popolnočné šaty som kúpila len včera a to tiež naveľa-naveľa.
Odpovedať
ja som bola v klude a hrozne som sa tešila, ale začalo mi vela ludi z rodiny doriekať učasť, z čoho som ostala hrozne sklamana... ale už je to za mnou. tešim sa na tych, ktori pridu. z pôvodných 70 ľudí bude síce cca 55, ale aspoň sa každému viac povenujem...
Odpovedať
My máme cca 40 ludí a len najblyššich... tak sa im budeme môcť plne venovať :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babule, no aká som rada, keď čítam, že nie som sama komu tento týžden začína mierna predsvadobná nervozita . bdaniela toto sa stalo aj nám, v prvom momente som zostala zaskočená že o čom to je a potom som si povedala tí ktorým na nás záleží budú s nami a tí ostatní nech idú.... :-) Nemôžem vôbec zohnať topánky k šatám. A samozrejme chýbajú mi všetky tie maličkosti ako nejaké doplnky k šatám, topánky detvákom, manžetové gombíky pre drahého...za posledné tri dni sa zo mna stal internetový nákupca v plnom prúde tak očakávam balíčky hehe :-D
Odpovedať
no ja mám tiež pocit že sa zo mna stal "internetovy nákupca" za posledný týždeň mi prišlo asi 7 balíčkov a ešte 4 očakávam..... :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja mam tiez svadbu 5.5.2012 :-) a svadobne topanky som po nekonecnom hladani vcera kupila...zajednane mame vsetko uz len sa postupne postretavat s dodavatelmi a vsetko si poriadne upresnit...ja este doma musim vyrobit svadobne pierka a dokoncit menovky, zajtra idem krajcirke nech sa mi este pozrie na saty, urobi mensie upravy a potom uz len vyzehli...takze uz len take detaily riesime a tiez ma pomaly uz chyta ten stres...hlavne ked mi drahy tento vikend oznamil: milacik uz len 3 volne soboty a na tu dalsiu bude uz svadba...skoro som odpadla...
Odpovedať
My máme tiež o 23 dní :) Zajtra sa stretneme s dodávateľom alka + nealka, v pondelok posledná skúška šiat a stretko s fotografom, v utorok tanečný tréning, v stredu ideme za kvetinárkou + zajednať a upresniť výzdobu kostola, potom ešte kúpiť 100 balónov, kravatu a kríž... potom skúška účesu + make-upu... ajajaj.. začínajú prvé stresy :-D
Odpovedať
Dievčatá .... už len 22 dní :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojte nevesticky :-) pripajam sa k tomuto peknemu datumu. Nam chyba este: svadobne auto, vyzdoba na auto, vymysliet ake kvety pojdu do saly, doriesit vyzdoba v sale a v kostole, menovky na stoly, objednat kyticu a pierko, urobit finalnu podobu menu, stretnut sa s DJom, 2 stretnutia s fararom, upravit popolnocky, vymysliet program, nacvicit tanec........no celkom dost veru. Ja este stres nemam, ale zenich uz stresuje.......no mne zostava uz len tento vikend na pripravy a potom som 2 tyzdne prec a vratim sa az na posledny vikend pred svatbou a cely tyden sa budem venovat pripravam. Snad vsetko stihneme. Ozaj zienky - mam biele saty (ale nie som si uplne ista ci su cisto biele lebo som ich naposledy videla v Januari) biele samodrzky a smotanove topanky. Myslite, ze to nebude vyzerat trapne? nemam si radsej zhanat telove samodrzky, aby nebolo vidno ten kontrast?
Odpovedať
Profilova fotka
dievcata... mame to za par : ) neviem ako vy ale my sa snazime nestresovat, tiez mi este chyba zopar malickosti, ale to sa este da stihnut. Hlavne si hovorme, ze dolezita je zabava, hudba a dobra nalada. Co tam po balonoch a postavickach na tortach? Je to nas den a uzime si ho bez stresu!! My mame kopec hosti z Francuzska, riesime ubytko, jedlo, kto co pije atd.... ale coool, stihame : ) hlavne s usmevom!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@jenny_m podla mna si vobec nedavaj biele ani smotanove samodrzky (to su tie silonky, co drzia same na tele, vsak?). Daj si samodrzky telovej farby a mas to vyriesene! vsetko so vsetkym bude ladit a nebudes mat haluze, ci to bude dobre vyzerat : ))))
Odpovedať
Profilova fotka
@cibulkas asi budem musiet zajst znova do salonu a vyskusai si to vsetko spolu, nech vidim ako to ukaze. A podla toho sa rozhodnem. je mi zasa lto nedat si tie biele samodrzky, ked uz ich mam kupene a kde ich potom vyuzijem........a telove si budem davat asi az k popolnockam a nechcem byt cely den v jednych.
Odpovedať
Profilova fotka
@jenny_m no; vyskusaj, presne ako hovoris. A taketo biele samodrzky si mozes odlozit aj na svadobnu noc alebo cestu, urcite sa drahy potesi ;-)
Odpovedať
no dievčatá ani mi neuveríte čo sa nám stalo... mali sme rezervovanú reštauráciu na svadbu a vo štvrtok nám volal majiteľ reštaurácie že má nejaký problém, aby sme sa zastavili, mysleli sme že chce zaplatiť zálohu. Keď sme k nemu prišli, posadil si nás bokom a hovorí, že sa mu ozvali nejaký ľudia s ministerstva obrany, že chcú urobiť nejaku žurku na 5.5.. Takže nás viac menej v jednej vete zrušil. Ale našťastie bol taký seriózny, že nám dohodol u jeho kamaráta kúsok od neho celú svadbu aj s ubytovaním. No viete si ma predstaviť, aká som bola vystresovana, že kde TERAZ zoženieme novú reštauráciu. Ale myslím že to dopadlo veľmi dobre lebo majiteľ reštaurácie kde nakoniec svadbu budeme mať je oveľa profesionálnejší. :) takže predsvadobný stres už funguje na plne obrátky....
Odpovedať
@monika1702 fu tak to by ma asi piclo keby taketo nieco sa mi stalo, to je fakt blbe od neho. ked ma raz niekde rezervovany termin pre niekoho, neexistuje aby sa bavil s niekym dalsim. fest neprofesionalne.... ale super ze vam to dobre dopadlo, uvidis, bude tam uplne najlepsie ;-)
Odpovedať
no veď ma skoro aj... a dufam že všetko dopadne na jednotku... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak ako pokračujete? mne dnes došli svadobné poháre, teším sa z nich a ešte ma čaká nejaký balíček na pošte, som zvedavá čo to bude :-D inak monika1702 to je fakt des, takto pár týždnov pred svadbou....
Odpovedať
my sme konečne objednali obručky. už len topanky kupiť. to bude asi dosť naročne, lebo ja vysoke nemusim, tak snad najdem pekne nejake nižšie. ostava nam objednať vino, prasiatko a pod. hovadinky. vlastne už len papanie a pitie a malo by byť hotovo. mam take zmiešane pocity stres, strach aj šťastie dokopy... snad to zo mňa v svadobny deň opadne a vychutnam si ho. držim palce dievčata.
Odpovedať
baby a aky mate približne harmonogram svadobného dňa?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte aj ja sa vydavam 5.maja
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte aj ja mam svadbu 5.5 uz len dva tyzdne :)
Odpovedať
13 dní :) všetko nachystané dievčatá? Nám už chýba iba svadobné auto....
Odpovedať
@monika1702 ty si aka šikovna. ja mam pocit, že mi stale narasta zoznam veci, ktore nemame, resp. sa vynorujú veci na ktoré sme zabudli... ale pevne verim, že to vyjde. hlavne že pri oltari si povieme ano, ostatne už nejako bude :-)
Odpovedať
@bdaniela no dnes sme zajednali už aj auto :)
Odpovedať
Profilova fotka
mi uz mame vsetko,len v pondelok si pojdem vyzdvihnut saty a aj obrucky
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte tak ako sa Vám darí? mna zajtra čaká skúška účesu a mala by som začať po byte nosiť topánky aby ma na svadbe nedotlačili :-) ešte zháňam nejaké drobnosti, ale tie hlavné veci už sú, tak som rada aj keď s blížiacim sa dátumom mám neustále pocit, že som na niečo zabudla :-N
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?