Svadba - august 2015 v okolí Zlatých Moraviec

4. jan 2015170

Ahojte je nás viac ?

• ja jaa 🙂

• ahoj adelz a už mate vybratú sálu?

• nie. akurat teraz to ideme obehat a vybrat. a vy? kolkeho mate? ved sa daj,ze si zo ZM a automaticky ta hodi do skupiny kde su baby zo ZM 🙂

• Sponzor fóra
  • no my este nemame nic.A dakujem za radu nevedela som ze to takto funguje.

• Ahojte, my by sme tiež chceli svadbovať budúci rok.. ale tiež ešte nevieme kde 🙂 priamo v ZM asi nič, Zámok v Topoľčiankach sa mi nepáči, Hradná stráž je malá, Beladice drahé, v Arboréte neviem ako by to bolo s jedlom a inak netuším čo je ešte pekné v ZM alebo v jeho okolí...

• @laura1245  ani datum este nemate?
    my potrebujeme aj ubytko pre asi 60 ludi. Najskor sme chceli Drozdovo,ale uz je obsadene a tak hladame.. neviete ako je na tom Motel Tribec? Vyzera pekne, ale nepocula som o nikom co by tam mal svadbu

• Kočky v Moravciach robia svadby hotel Vion a pokial chcete nieco v prirode a nezalezi vam na luxuse, tak Tabor Caradice, 🙂 🙂

• adelz no 22aug. chceme a aj my budeme musiet ubytovat asi 20-30 ludi. Ale kde nevieme este 😐

• @laura1245  takze rovnaky datum 🙂 Vion je uz obsadeni. neboj nieco najdete aj my ideme hladat 🙂 ved mozem ti potom napisat co sme kde zistili a nie ze nam obsadis nieco co je pre nas 😃 😃

@derek  Tabor Caradice? ako luxus nepotrebujeme, ale ako to tam vyzera? nie je to moc stare..ja som tam este nikdy nebola,ale prirodu mam rada 🙂

• @adelz   budem rada ked sa podelime o informacie 🙂, neboj to by som nikdy neurobila. Ale takze rovnaky den super a budete sa brat v kostole ci na urade?

• ved jasne 🙂 ved ja ti dam info len teraz salu iba hladame a ja som este k tomu v zahranici,tak len co pozeram na nete a o dva tyzdne si to popozerame.. berieme sa v kotole

• @adelz  mali sme tam oslavu v lete, ubytovanie je ako na turistickej chate 🙂 posielam ti par fotiek ako to tam vyzera vo vnutri .

• @adelz   tu je pohlad zo saly do prirody 🙂

• pekná a veľká sala.

• @derek  pekna sala..ale je dost velka? my potrebujeme tak pre 100 ludi..dakujem za fotky..vyzera to pekne

• Sponzor fóra
  • @adelz  ked das stoly do U tak 100 ludi by nemalo byt problem 🙂

• @laura1245  my máme tiež 22.08 🙂 my ju plánujeme v Beladiciach, síce je pravda, že je drahšia ako iné miesta na svadbu ale lepšie miesto sme si so snúbencom nevedeli predstaviť 🙂 tiež sme v zahraničí a povedali sme si, že si na našu svadbu snov zarobíme stoj čo stoj 🙂 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Pôsobím v Bratislave a okolí a rada pricestujem vrámci Slovenska.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov