Ahojte, my by sme tiež chceli svadbovať budúci rok.. ale tiež ešte nevieme kde :) priamo v ZM asi nič, Zámok v Topoľčiankach sa mi nepáči, Hradná stráž je malá, Beladice drahé, v Arboréte neviem ako by to bolo s jedlom a inak netuším čo je ešte pekné v ZM alebo v jeho okolí...
@laura1245 ani datum este nemate?
my potrebujeme aj ubytko pre asi 60 ludi. Najskor sme chceli Drozdovo,ale uz je obsadene a tak hladame.. neviete ako je na tom Motel Tribec? Vyzera pekne, ale nepocula som o nikom co by tam mal svadbu
@laura1245 takze rovnaky datum :) Vion je uz obsadeni. neboj nieco najdete aj my ideme hladat :) ved mozem ti potom napisat co sme kde zistili a nie ze nam obsadis nieco co je pre nas :D :D
@derek Tabor Caradice? ako luxus nepotrebujeme, ale ako to tam vyzera? nie je to moc stare..ja som tam este nikdy nebola,ale prirodu mam rada :)
@adelz budem rada ked sa podelime o informacie :-), neboj to by som nikdy neurobila. Ale takze rovnaky den super a budete sa brat v kostole ci na urade?
ved jasne :) ved ja ti dam info len teraz salu iba hladame a ja som este k tomu v zahranici,tak len co pozeram na nete a o dva tyzdne si to popozerame.. berieme sa v kotole
@laura1245 my máme tiež 22.08 :) my ju plánujeme v Beladiciach, síce je pravda, že je drahšia ako iné miesta na svadbu ale lepšie miesto sme si so snúbencom nevedeli predstaviť :) tiež sme v zahraničí a povedali sme si, že si na našu svadbu snov zarobíme stoj čo stoj :) :D