Svadba v januári 2012. Vydáva sa vtedy ešte niektorá z vás?

Profilova fotka
Ahojte! Budeme mat svadbu v januari 2012, prevdepodobne 7.1....vydava sa este niektora z vas v januari??
Odpovedať
Profilova fotka
@etell ahoj, ja nie som januárova, ale tesne za Tebou - február 2012. Ako si na tom s prípravami?
Odpovedať
Profilova fotka
jeej to som rada ze nie som sama, ktora bude mat zimnu svadbu ;-) noo..miestnost mame zarezervovanu ale zatial nemame zaplatenu zalohu lebo v miestnosti cakame ci sa nahodou neuvolni termin 21.1, ktory sme povodne chceli. no a mame vybrate obrucky a su vo vyrobe dalej mame zenichov oblek, moje svadobne topanky a v piatok som si kupila saty :-) ja mam zatial pocit ze vsetko ide bez stresu tak snad mi to vydrzi... ako ste na tom vy?
Odpovedať
no my budeme mat svadbu 17.2.2011, uvidim či bude termin volny a ide sa vybavovat, je to trošku narychlo len dufam, že to stihneme v pohode :-)
Odpovedať
Nas termin je 21.01.2012, zmenili sme to zo septembra. Nejak sme sa rozhodli pre svadbu plnu snehu a rodinnej pohody. Myslela som si, ze to bude menej stresov, mat malu svadbu, ale som na prasky. Akoze zatial to vyzera vsetko fajn, ale vsetko riesim na dialku, kedze sme sa rozhodli pre svadbu mimo trvaleho bydliska. No snad to vsetko dobre dopadne. Drzme si palce
Odpovedať
Profilova fotka
@katinka87 neboj sa, vsetko zvladnete...postupne to pojde. ja sa snazim nestresovat ked vidim ze to krok po kroku odsypa... :-)
Odpovedať
vies co, ako to tak sledujem, aj nam to pomaly odsypa. Len stale na nieco myslim, co este by som mohla vymysliet a tak nosim svoj debilnicek stale so sebou. Drahy uz sa mi smeje, ze keby to stratim, tak som zrela do Pezinku. A ver, ci nie, asi ma tak trochu pravdu :-) Ale zatial to ide fajn, cez vikend si spravime vylet do Zazrivej a vsetko to ideme okuknut, zarezervovat a prekonzultovat. Tak sa asi aj trosku tesime.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, my budeme mať svadbu 11.2.2012 o 2:20 poobede :))) jediné čo máme je na úrade schválený termín a ako tak tu čítam každý už má pomaličky všetko popripravované tak asi by som sa už mala plno na to dať však? :) tento víkend povinne ideme popozerať po ideálnom mieste na hostinu. Nieste niektorá náhodou z okolia Malaciek a neviete poradiť nejaké pekné miestečko? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ondrulka asi najvyssi cas si to vsetko zajednat, aby si nemala potom stresy. Ja som mala svadbu v maji a zacala som si pomaly vybavovat uz v novembri. Nemala som ziadne stresy z nicim a vsetko som si naplanovala dopredu.
Odpovedať
Profilova fotka
no veď to, je to tu o chvílu tak už na tom pracujem :-) momentálne hladám nejaký pekný ateliér na svadobné fotky lebo vo februári bude ešte hrozná zima 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ondrulka a nerozmyslala si nad fotenim v nejakom peknom hoteli alebo kastieli? v januari je rovnaka zima a budeme sa fotit v jednom hoteli. kamaratka mala svadbu minuly rok v decembri a tiez tak boli a vyzeralo to super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
v Malackách je kaštiel a myslím že je tam aj niečo znázornené pre verejnosť ako to bolo volakedy zariadené, len to musím asi tam s nejakím šéfikom dohodnúť a určite to nebude zadarmo 8-) keby som vedela že bude aspoň slnečno tak by som to nejako vydržala vonku v parku ááách jaj mali sme zvoliť asi jar alebo leto :-)
Odpovedať
Profilova fotka
neboj sa bude to dobre aj v zime :-) jedine v co dufam ze nebude nejaka "prirodna katastrofa" vonku :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
aoj ja sa vydavam 21.1.2012 :)
Odpovedať
Ahojte. my planujeme piatkovu svadbu 13.1 :-) netradicne ale jednoducho nas datum! s pripravami sme zacali vcera :-N trosku neskoro, viem.. Ale poradte kde zacaT? mame salu, fotografa a tot vsetko c mame.. a cirkevny sobas nahodou neviete ci moze byt v piatok?? A ake veci papiere nam treba tam? Ja mam este vo vsetkom chaos.. s cim ste zacali vy? ako zacat kde pokracovat?
Odpovedať
Profilova fotka
@ankajocka ahoj! my sme zacali uplne inak asi ako vsetci ostatni - prvy sme mali zenichov oblek :-)) potom som si ja kupila saty a az potom bola miestnost. vyborny je na mojasvadba.sk svadobny planovac...ked si odmyslis mesiace pred svadbou, v ktore by sa mi jednotlive veci vybavovat tak su tam vsetky dolezite polozky na ktore netreba zabudnut. je tam samozrejme aj viacero zbytocnosti ale pre prehlad ti to urcite pomoze :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my mame svadbu 7.1.2012 a uz mame takmer vsetko :D tesim sa velmi ale som dost zarazena ze nemozem zohnat biele cizmy na opatku, nikde ich nemaju :(
Odpovedať
ahoj! my budeme mat svadbu 11.2.2012. Planovat sme pomalicky zacali v juli zajednanim saly. Teraz uz mame zajednaneho fotografa, kameramana, DJ-a, ludovu hudbu, kostol, ja som si nedavno kupila saty...ale aj tak je toho este vela co treba vybavit...rychlo sa to krati :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?