Svadba v júli 2007

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ahojte nevestičky, tak ako? čo ste si už stihli zorganizovať? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nám už iba kravata chýba ;-) :-D (čierna to istí, ak nezoženiem oranžovo-čiernu, kúpim čiernu) :-D :-D :-D Dnes som došila oranžové cez ramená... A ušila som zo zbytku takú stuhu, že sa možno bude na niečo hodiť - na kyticu alebo dekoráciu... ;-) :-D
Odpovedať
bunny: moja mama tiež nie je konfekčný typ, má štíhle nohy ale brucho má ako tehotná v 8 mesiaci, tak som zvedavá čo zoženieme, videla som v poluse taký pekný kostýmček, tak tam pôjdeme určite, a keď nesadne tak budeme behať pokial si topánky nezodereme :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som s mamou pochodila uz skor, ona je dost nekonfekcna postava :-( a navyse nema zial velmi dobry vkus. Vybrali sme kdesi na Obchodnej. martuska hned som tu stranku okukla, ozaj s tym pocasim nebude sranda :-( anairda, mozno si uz aj nasla? http://www.accuweather.com/world-fore... aj tu je takych chabych 15 stupnov
Odpovedať
moja mama si chcela dat 20 rocnu suknu :-D nevedela a nevedela som ju prehovorit... chcela si k nej dat usit korzet... nakoniec sa to podarilo az krajcirke, ta ju dost efektivne spracovala. no kuknem tu stranku a rychlo spat k praci... aaach... :-S prijemne nakupy prajem! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, ja vám tak závidím, že s mamou beháte a zháňate, ja by som s tou svojou rada šla, ale vo VT niet kde, nič nemá, nenašla ani v poľsku, som zvedavá, v čom príde na svadbu...
Odpovedať
http://www.accuweather.com/world-fore... ja sa tiež velmi obávam ako bude moja mama reagovať na nejakú možno trošku drahšiu vec, ona by bola schopná ísť na svadbu vlastnej dcéry v tom v čom bola mne na stužkovej pred 5 rokmi. Ale to teda né, to jej nedovolím :-D
Odpovedať
marti, napis presny link na ten accu weather. my sme tiez pre moju maminu zhanali veci, ale nejak sa nam nepodarilo, ale to asi kvoli povahe mojej maminy co vsetko ofrflala... ked budes chciet inspiracie ze kam sa ist kuknut, tak daj vediet ;-)
Odpovedať
Ahojte nevestičky a ženích, dnes som si zobrala nútenú dovolenku, máme pokazený záchod a čakám ako blbec na opravárov, keby som bola vedela že neprídu doobeda tak idem do práce ]-( ale bola som aj u zubárky, mi leštila zúbky a fluorizovala mi ich, ale žiaden efekt nevidím, segre po tom krásne obeleli zúbky a mne nič, asi budem do konca života žltozub, a ja som chcela byť taká pekná na svadbičke :-( Len ma z toho bolia ďasná. Poobede (kašlem na opravárov, keď nedošli doobeda) idem s mamušou pozerať konečne niečo do čoho tú našu mamu oblečeme. Vôbec nemám predstavu, čo by sa takej svadobnej mame hodilo. Musím pokukať albumy a budem si všímať tentokrát nie nevesty ale svadobné mamy. hej veď mám čas mám dovolenku ]-( Ja sa tak bojím škaredého počasia, veľmi si prajem aby sme mali všetky krásne počasie na svadbách, idem kuknúť na accu Weather, tam je 15 dňová predpoveď, ako bude ten týždeň čo je naša svadbička. Tak sa nudím :-(
Odpovedať
Bunny, s tymi teplotami je to tak jak pises, ale tak do stredy (tusim ma byt az 39). Stvrtok uz ma byt skaredo. Vsak uvidime, nechame sa (dufam pozitivne) prekvapit. Eleni:: oznamko mam v elektronickej podobe, ale zial ho nemozem tak sirit. napis mi do ip tvoju postovu adresu, poslem ti ho:-)
Odpovedať
Profilova fotka
anairda, julinka: Bratislava 11. júla (ČTK) - Slovensko by mali na budúci týždeň zasiahnuť horúčavy. Denná teplota by v nížinách mala podľa predpovede meteorológov vystúpiť na 32 až 36 stupňov Celzia, a je preto možné, že padnú aj rekordy.
Odpovedať
anairda - tolko pochval na vase oznamko: uz som uplne zvedava, ako vyzera? nehodis ho naozaj nascannovane do albumu, hm?
Odpovedať
Profilova fotka
ale nie som :-D , inak sa mi strašne páči vaše oznamko, aj kolegom v kancli sa páčilo, má proste úspech... :-)
Odpovedať
Pav si proste poklad :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no hej, nemôžem Aďku nechať v štichu, ale už sme mala aj náhradu pre každý prípad, v lete je to des, nás je viac ako 20 báb,a le zohnať 6 v lete bol problém, komplikoval to aj fakt, že na druhý deň má iná kamoška zo súboru svadbu mimo BA a niektorí pôjdu tam.....
Odpovedať
Profilova fotka
pavi, cepcis? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to bunny: no ja som tu už písala, aké mory mám v téme (predsvadobný stres..) :-D takže to radšej bližšie ani nerozpisujem, v tom dnešnom mi mama hovorila "vidíš, ako to dopadlo?.." no des... takže vy ste si vybrali taký album "v cene"? My sme nad jedným z tých rozmýšľali, už neviem, prečo sme odskočili a potom sme uvažovali nad tým so sponou, ale teraz tam mal v ponuke len 40 stranové, tak neviem... za segru ďakujem-pochvalu odovzdám to anairda: jedna babenka ochorela, ale stále je nás 5 :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Vies pavi tie kozene su krasne, ale dost tazke. Nastavajuci vsak nie je zatazeny na kozu, skor tam chcel obrazky, tak sme zvolili jeden taky kompromisny este v case ked som bola na SK. Vy ste si uz vybrali? Uz si inak stretla Janka? Inak sestra je sikulka, skutocne. Navrhujem zalozit temu: Predsvadobne sny a mory :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to bunny: ja mám pravidelne sny, že nie že nemám fotografam- nemám nič, ani šaty, ani kozmetičku, proste nič a ľudia sa schádzajú....no des, pričom nejak svoje prípravy neprežívam, ani sa neteším ani nebojím, ale podvedomie asi pracuje na plné obrátky.... :-D , všetky ozdoby sú maľované na skle (len to trošku preleštiť), tie veľké srdcia s organzovou mašľou a chvostom z perličiek a mašličiek, ktorý nie je dobre vidno, mám 2 na hlavnú stenu a na bočnú stenu mám 5 malých - všetko robila segra, aj pierka, aj ozdobu na auto (ešte nafotím...), no šikovná je :-D aký album ste si vybrali? lebo mal tam aj za 6000-8000 to je fakt sila :-)
Odpovedať
mne sa minuly tyzden snivalo, ze nam draheho kamosi dosli na hostinu v rifliach! :-S
Odpovedať
Profilova fotka
No, dosiel. Zlaty chalanisko ;-) Vsimla som si Ta. Tesim sa nanho. Pekne a zaujimave su tie ozdoby pavi. To sklenene(?) srdce robila sestra tiez? Predstavte si, cez vikend som mala taky sen, ze po obrade sme boli tak unaveni, ze sme zalahli, a zobudili sa na druhy den!!! =-) A ja som len lamentovala, ze chudak Janko, co teraz, ziadne fotky nebudeme mat, ale aspon z kostola... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
to bunny: došiel ti dnes e-mail od fotografa? Zistila som, že máme toho istého.... :-) aspoň myslím, že ty si v prílohe :-x , čo všetko od neho beriete a aký album? (Neboj kilá laku účes zachránia.. :-D )
Odpovedať
Profilova fotka
co, ze stastna a bohata, ked uces! spadne ]-(
Odpovedať
no, juli, tak si nas takto nechala v štichu? Nechces byt stastna a bohata? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
U nás sa kedysi sledovalo Maďarsko a tak aj bolo... Ale tam na msn som našla, ale je to blbosť, lebo my sme 2-3 dni po Blave s počasím (1 deň ak je silný vietor - výchrica) a na msn začína pršať aj v BA aj v KE 19.07. :-D :-D :-D Takže je to myslené na Blavu a nám záhradu umyje po svydbe až :-D :-D :-D Hotovo - tak som sa rozhodla :-D :-D :-D Proste pršať mi nebude :-D
Odpovedať
@martus, odporucam radsej kratsie ako dlhsie saty. budes stale na nohach a dolezite je, aby si sa v nich dobre citila.
Odpovedať
Profilova fotka
anairda, ked bude zima, tak si vezmes kabatik, co v salonoch tak radi odporucaju (a ze v cene) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
najjulinka: http://www.wunderground.com/global/st... - ale je to len na 5 dni http://accommodation.travelslovakia.s... - not that bad :-N
Odpovedať
inak sranda, od rana sa ta predpoved zmenila, najnovsie ma byt: zrazky/jasno, najviac 25 °C. no to uvidime, nakoniec bude este uplne mrznut... =-)
Odpovedať
Profilova fotka
martuska, skus si v satach waltz a uvidis, ci ich treba trólka skratit alebo nie. Ja som pri skuskach 'tancovala' takmer vo vsetkych, ktore sa mi pozdavali. Aj ked bolo to ine bez partnera nablizku :-N To je super sledovat pocasie, do 28. je este daleko, snad vam to 20. vyjde =-) Citala som kdesi na sme, ze okolo 20. by sa to malo zacinat zlepsovat... uvidime ako :-N
Odpovedať
Profilova fotka
to najjulinka: ja som z východu a naši vždy hovoria, že predpoveď počasia je pre BA a im treba sledovať Ukrajinu :-D to anairda: nestihla som ti včera poslať číslo na Reda, ale vidím, že nemusím (som rada, že mal voľné), na obed dnes ideme, že? Už sa teším. to all: pridala som nejaké fotky do albumu, ale nie je to všetko. Nestíham a podľa toho vyzerajú aj fotky- ozdoby na steny sú v skutočnosti oveľa krajšie, to stretko zatiaľ platí, na presnej hodine sa dohondeme ešte
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?