Svadba v júli 2007

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ahojte nevestičky, tak ako? čo ste si už stihli zorganizovať? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak niečo vyberte, Zakyntos je tiež romantikoš :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme s kartagom, teda ceskym eximom boli aj v bra takze skusenosti s nimi celkom ok. aeolus san uz pozerala ale zistili sme ze asi budeme musiet ist na pobocku nech sa o nas postaraju. urcite ale chceme AI 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
na Grécko je vraj dobrý Aeolus, neviem, ešte som tam nebola, my sme do rabských krajín chodili s Kartágom
Odpovedať
Profilova fotka
aspon nieco :-D tak teda mas nejaky tip? oblibenu cestovku ci tak nejako? 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
nás zavrú, že sme z toho urobili erotický chat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
vy sa môžte pozerať :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no pekne, tak vy dve si budete uzivat a my co?? mame ist na gayos? :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to uplnenaj: dano je za Lesbos :-D , mohli by sme to nejak skoordinovať :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my chceme ist tiez v septembri, ale vzhladom na pocasie to bude asi nejaka kreta, alebo rodos, thasos, zakyntos, ci lesbos? :-D 8-) :-D vy kam? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no my chceme ísť na svadobnú cestu v septembri a to je v tých končinách hurikánová sezóna, zažila som, ďakujem viac neprosím, sedeli sme samé v zavretom washingtonskom metre =-) , ale inak domčeky super, romantikoš :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pavi pozri: http://www.beachguide.com/ShowDetails... alebo http://www.beachguide.com/ShowDetails... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sice este nie ale méchiko byt moze :-) sezona je tusim od 1.11. do 28.2. tak navrhni ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a kedy mi to bolo? Ja už po americky neviem, zabudla som. ;-) V USA som už bola, tak by som uprednostnila Kubu aleb Mexiko....ale môže byť :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som za :-D :-D vies dobre po americky? ;-) este musime najst 4 aby sme naplnili domcek ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to uplnenaj: tak idemeeeeeeeeeeee :-D , spoločná svadobná cesta, to by bolo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pavi inak tak si surfujem a hladal som ze dovolenky. tak som ti nasiel v alabame (mexicky zaliv, hned vedla floridy) ze domcek na plazi priamo na piesku na takych koloch akoze stracia nozka, 4 spalne, 4 kupelne, pre 8 ludi v plnej sezone 10000 na osobu... ze cooooo? =-) tak som zacal zhanat letenky tak ze cez deltu, odlet z viedne ze 15000??? takze 2 tyzdne v US za 35??? skapping 8-) :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
to uplnenaj: OK, aj ja sa budem snažiť dojsť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pavi odkážem ;-) ja snáď zajtra prídem. veď si cinkneme zajtra a dohodneme sa 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
to uplnenaj: san želám skoré uzdravenie, zajtra si voláme... :-), kontakt na menikérku mám od eleni, zatiaľ som tam nevolala.. to martuska: budem sa snažiť dojsť, teším sa a choď pekne spinkať, nech máš ružové líčka to all: my sme dnes boli vybrať zákusky do Efektu
Odpovedať
Profilova fotka
eri ty si az do svadby byvala u vasich? =-)
Odpovedať
alex o kolkej si isla spat??? no ty koky dobreeeeee... a dokedy ste boli hore??? ja som bola asi o polnoci uz tvrda ;-) este ocino trosku popijal na posledne chvilky so mnou a v rodicovskom byte...take mi to pripadalo smutne...ze odchadzam...ale co uz...ale nebanujem, ved mi je dobre...xixi no nie??? :-D dnes to bolo na nasej stranke nejake poslabsie... co budete robit cez vik? martulka, napisala som ti @ drz sa a uzivaj si to....ja by som si to vklude s tebou vymenila, ale jasne ze jedine s mojim manzelom... :-D ineho ee....
Odpovedať
Profilova fotka
Hi júlovky a sakra ako sa to skloňuje, no proste júlový chlap ;-) Martuška, ja som s mojim išla spinkať pred svadbou asi o pol štvrtej ráno. Vôbec sme neboli unavení, proste išiel do nás asi adrenalín. A aspoň teda ja, som vstávala s radosťou. A nehádajte sa, uvidíš, že všetko dopadne dobre a tie hádky sú zbytočné.
Odpovedať
Profilova fotka
martus dufam ze ja pridem.. san ma anginu a 38 horucku :-( a ja sa tiez nejako necitim ;-( a nehadaj sa s milasikom!
Odpovedať
Ahojte pavča ak by si zajtra nemohla tak ti potom napíšem číslo účtu, ok? ;-) Teraz sme sa vrátili z barónky, sme tam všetko doniesli 100 krát sme sa s Maťom pohádali, som nervná :-D Ale nevadí hádam do rána budem v poho. Ešte idem žehliť stuhy na výzdobu, hádam to do rána stihnem :-D ale ne max. dnes budem hore len do polnoci :-D No idem teda žehliť, á ešte som zabudla máme to o 16.00
Odpovedať
Profilova fotka
pavi uz si zohnala tu manikerku?
Odpovedať
Profilova fotka
to all: prosím vás nemáte nejaký kontakt na manikérku, pedikérku, nejakú dorbú, slušnú a nie drahú, najlepšie nech má salón niekde v centre a okolí.....asi chcem veľa, že?
Odpovedať
martus, myslim na teba a drzim na zajtra moc palce! skoda, ze ti nemozem prist pogratulovat osobne :-( uzi si to a vela, vela pohody a zabavy! 8-) (inak my sme mali na 58 ludi 4 flase tvrdeho (nevypilo sa vsetko), no vypilo sa, ked si to dobre pamatam, asi 60 koktejlov a tequilla, ktoru si ale ludia platili zvlast.)
Odpovedať
musim sa dohodnut s muzickom lebo chystal nam program na vikend, ale rada by som isla ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
myslím, že o 16.00,a le nedám za to ruku do ohňa, dojdeš? :-)
Odpovedať
ahojte babule, o kolkatej to ma martuska?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?