my sme s kartagom, teda ceskym eximom boli aj v bra takze skusenosti s nimi celkom ok. aeolus san uz pozerala ale zistili sme ze asi budeme musiet ist na pobocku nech sa o nas postaraju. urcite ale chceme AI 8-)
no my chceme ísť na svadobnú cestu v septembri a to je v tých končinách hurikánová sezóna, zažila som, ďakujem viac neprosím, sedeli sme samé v zavretom washingtonskom metre =-) , ale inak domčeky super, romantikoš :-D
pavi inak tak si surfujem a hladal som ze dovolenky. tak som ti nasiel v alabame (mexicky zaliv, hned vedla floridy) ze domcek na plazi priamo na piesku na takych koloch akoze stracia nozka, 4 spalne, 4 kupelne, pre 8 ludi v plnej sezone 10000 na osobu... ze cooooo? =-) tak som zacal zhanat letenky tak ze cez deltu, odlet z viedne ze 15000??? takze 2 tyzdne v US za 35??? skapping 8-) :-D
to uplnenaj: san želám skoré uzdravenie, zajtra si voláme... :-), kontakt na menikérku mám od eleni, zatiaľ som tam nevolala..
to martuska: budem sa snažiť dojsť, teším sa a choď pekne spinkať, nech máš ružové líčka
to all: my sme dnes boli vybrať zákusky do Efektu
alex o kolkej si isla spat??? no ty koky dobreeeeee... a dokedy ste boli hore???
ja som bola asi o polnoci uz tvrda ;-) este ocino trosku popijal na posledne chvilky so mnou a v rodicovskom byte...take mi to pripadalo smutne...ze odchadzam...ale co uz...ale nebanujem, ved mi je dobre...xixi no nie??? :-D dnes to bolo na nasej stranke nejake poslabsie...
co budete robit cez vik?
martulka, napisala som ti @ drz sa a uzivaj si to....ja by som si to vklude s tebou vymenila, ale jasne ze jedine s mojim manzelom... :-D ineho ee....
Hi júlovky a sakra ako sa to skloňuje, no proste júlový chlap ;-)
Martuška, ja som s mojim išla spinkať pred svadbou asi o pol štvrtej ráno. Vôbec sme neboli unavení, proste išiel do nás asi adrenalín. A aspoň teda ja, som vstávala s radosťou.
A nehádajte sa, uvidíš, že všetko dopadne dobre a tie hádky sú zbytočné.
Ahojte
pavča ak by si zajtra nemohla tak ti potom napíšem číslo účtu, ok? ;-)
Teraz sme sa vrátili z barónky, sme tam všetko doniesli 100 krát sme sa s Maťom pohádali, som nervná :-D
Ale nevadí hádam do rána budem v poho.
Ešte idem žehliť stuhy na výzdobu, hádam to do rána stihnem :-D ale ne max. dnes budem hore len do polnoci :-D
No idem teda žehliť, á ešte som zabudla máme to o 16.00
to all: prosím vás nemáte nejaký kontakt na manikérku, pedikérku, nejakú dorbú, slušnú a nie drahú, najlepšie nech má salón niekde v centre a okolí.....asi chcem veľa, že?
martus, myslim na teba a drzim na zajtra moc palce! skoda, ze ti nemozem prist pogratulovat osobne :-( uzi si to a vela, vela pohody a zabavy! 8-)
(inak my sme mali na 58 ludi 4 flase tvrdeho (nevypilo sa vsetko), no vypilo sa, ked si to dobre pamatam, asi 60 koktejlov a tequilla, ktoru si ale ludia platili zvlast.)