Ahojte dievčatá, ktoré máte svadbu v júli. :-) Rada by som sa v tejto diskusii podelila o zážitky s plánovania a organizovania vašich svadieb. Čo už máte, čo neviete zohnať, nech si troška poradíme. Lebo čas letí, v marci som si hovorila, že času kopec a zrazu je máj a do svadby menej než 80 dní ;-) Ja som dosť akčný typ, takže hneď ako sme sa v marci rozhodli, že sa zoberieme a mali sme termín tak som zariadila všetky koncepčné veci ako reštika, ubytko, matrika, kapela do sály, kapela na chodníky, obrúčky, pozvánky a fotografa. Postupne sme zvládli aj šaty a oblek (topánky sú iná kapitola, mám pocit, že najťažšia). teraz sa hrám z výzdobou a doplnkami - menovky, sviečky na stôl, etikety na vínko. ešte musíme nakúpiť alkohol a zabezpečiť naflašovanie vínka. Inak termín skúšky u kaderníčky už mám vybavený. Ako ste na to vy? A dúfam, že júl bude krásny slnečný, nech to každej z nás. 8-)
@katmi prípravy v plnom prúde, viac-menej všetko strategické máme zabezpečené, už rozdávame pozvánky, ešte nám treba dokúpiť topánky mne aj drahému, objednať víno, kúpiť alkohol, poriešiť svadobné pierka - asi tiež objednám, budúci sobotu idem ku kaderníčke na skúšku účesu a make-upu som zvedavá čo vymyslí :)
ahojky, my mame svadbu 7.7. :)
cathy83- kde budete mat sobas? (kostol- alebo civilny?)
no ja mam saty, bolerko, zavoj, topanky, sperky, svadobne podbradnicky, vankusik pod obrucky, uz sme aj obrucky objednali, svadobnu vyzdobu na auto som objednala, uz su doma aj pierka pre rodicov a svad hosti, svad.hostina zajednana( schvalene aj menu), torta objednana, svadobna kytica objednana, svad. vesta pre draheho s kravatkou je uz doma, saty pre druzicku (10r) su na ceste (plus kosicek na lupienky a celenku som vyrobila ja :)), vyzdoba na stol svadobny tiez nakupena, dekorater objednany. Hudba na svad. obrad (civilny ) vybrata. Svad. oznamenia su uz zcasti porozdavane. Vysluzky objednane.
pridávam sa k vám, k júlovkám ;) 5.7.2012
vybavené máme skoro všetko okrem presného harmonogramu dňa svadby, ten ma stojí veľa energie, ako budete od rána postupovať? ide skôr o malé detaily ako kedy kto kde bude z rodiny, s akým autom, šoférom a taaaak :) júj ale sa nám to kráti, ja sa veľmi teším