Svadba v kaštieli Pechy, má tam niekto svadbu v r. 2012?

Profilova fotka
My tam budeme mat svadbu v Maji 2012 ale stala sa nam taka neprijemna vec zo strany pani majitelky tak som chcela vediet ci ma niekto podobnu skusenost? Dakujem Ti ak sa mi ozves pa Kika
Odpovedať
My tam budeme mať svadbu v septembri. Neviem, aká nepríjemná vec sa vám stala, nám sa zatiaľ nepodarilo stretnúť s majiteľkov a prebrať všetky podrobnosti, nakoľko je stále odcestovaná. Máme zatiaľ len zaplatenú zálohu. Budem rada, ak my dáte vedieť, čoho sa mám vyvarovať. Ďakujem.
Odpovedať
my sme tam mali mat svadbu jun-2012 ale aj nam zavolala majitelka ze mi manazerka dala zle ceny .. a ked mi poslala novy rozpocet tak ma skoro vystrelo.. zrusila som to.. a pocula som ze viacero parov to zrusilo.. lebo keby islo o 100€ tak clovek si povie ok.. ale bolo to ovela viac..
Odpovedať
@slaaavka falt blbe.. ja som na kastielom tiez uvazovala, ale uz tie povodne ceny sa mi zdali dost vysoke :-|
Odpovedať
@84vali ano uz povodne ceny boli vysoke ale som si popvedala ze sa vydavam len raz tak nech to stoji za to .. lebo je tam naozaj nadherne... ale tie zmenene ceny uz boli nehorazne vysoke.. co uz .. a to sme mali zarezevovany termin od maja 2011 .. a zrazu v polovici januara zmena a vsetko sme vybavolali na novo .. :-)
Odpovedať
@slaaavka sila. a kde nakoniec budes mat?
Odpovedať
@84vali Prešov - Hotel Polo
Odpovedať
Ja mám zaplatenú zálohu od januára, ale doteraz sa nám nepodarilo stretnúť a prebrať podrobnosti, nik sa nám neozval. Tak snáď nebudem v šoku. S managerkou sa mi nepodarilo spojiť ani raz. Chcela som vedieť referencie od niekoho, kto tam už svadbu mal, ale nepodarilo sa mi nikoho nájsť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, ak mozte napiste mi aspon cca ake su ceny v kastieli?....nech tam nechodim zbytocne.... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
A Slavka v Pole ste boli spokojny?..tiez uvazujeme nad touto restauraciou..
Odpovedať
Profilova fotka
@slaaavka Slavka v Pole ste boli spokojni?..tiez uvazujeme nad touto restauraciou..
Odpovedať
@julieta1985 ano boli sme v celku spokojni , ale vyzdobu mi robila firma dekoracnyservis.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Zdravim baby! tak ja rozmyslam nad Pechy kastielom, lebo grandhotel Praha v Tatrach ma uplne neschopny tim...Mozete mi niektora prom dat vediet nejake orientacne ceny? Vdaka!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Nejake nove info o kosiely? spokojnosti a cenach?
Odpovedať
Halo dievcataaaa :) Nejake info o kasteliku Pechy? Dakujem za akekolvek info
Odpovedať
My sme tiez uvažovali nad Hermanovcami, ale ked sme videli ceny, tak nás to dosť odradilo.:/neviem sice kolko planujete investovat..ale nam sa to uz zdalo vela. Preto sme sa nakoniec rozhodli pre PKO v Prešove.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez ma odradili tie ceny v Hermanovciach.... My nakoniec budeme mat V hoteli Lineas v PO. Najprv nas odradil hotel zvonku, ale vo vnutri to vyzera celkom slusne. Svadbu budeme mat v kongresovej sale, a je obrovska. Taktiez sme boli pekvapeni milym pristupom a dobrymi cenami. Vsetko budeme mat pod jednou strechou, aj super cenu za ubytovanie pre nasich hosti. Recenzie som pocula len kladne zatial, tak dufam ze svadba bude podla nasich predstav.
Odpovedať
@tinkaa61 My sme tam robili viacero svadieb a je to nezabudnutelne miesto s uzasnymi ludmi, vrelo odporucam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?