Svadba v septembri 2008 - Michalovce a okolie

10. sep 2007220

Je tu niekto, kto plánuje svadbu v septembri 2008 a je z Michaloviec, alebo z okolia?

• ahoj,

tak ja mam svadbu sice nie v septembri, ale par dni ped.. 29.08.2008, ak ti to pomoze 🙂

• ahoj slniecko28, ja som povodne planovala na 30.8.2007, ale dnes som zacala obvolavat potencialne restauracie kde by sa mohla hostian konat a nenasla som zaiden volny termin ani na august, volne boli terminy na november. Nevies poradit kde sa este obratit? Kde budes mat svadbu ty???

• Sponzor fóra
  • ahoj janka,
    skusila si vsetko na Zemplinskej Sirave? Myslis, 30.08.2008, ze? Nie 2007😃

Ja mam V DUHE, hlavne kvoli tomu, ze je tam ubytovanie a moji hostia budu asi z 2/3 cezpolni 😒 , takze preto...

Zelam vela stastia, papa
    andy

• Ahoj Janka_511! Ja budem mať svadbu v Dúhe, tak ako písala aj aduliena tak skús zájsť tam. My sme veľa nechodili, boli sme pozrieť v Družbe, na Vinnom jazere a v Dúhe,ale viac-menej sme sa rozhodli hneď pre Dúhu. Ja som tam síce na svadbe nebola, ale kolegyňa tam bola dvakrát a veľmi si to pochvaľovala. Skús tam...pá

• Ahoj Aduliena,
    aj ja mám svadbu v Dúhe. Ty budeš mať svadbu v piatok?
    Už si vybavovala kameramana a fotografa?

• To: slniecko28
    Hej svadba bude v piatok, bola zarezervovana na sobotu, ale nejako to nevyslo, lebo... nevadi, piatok vyhovuje. Na sobotu je naplanovana garden party v zahrade mojich rodicov v uzsom kruhu, tak to tiez nie je zle 😎 Fotografa mam, o kameramanovi nijakom neviem a vobec este nevieme, co ho chceme.. Ako si na tom ty?

andy

• ahoj aduliena mozes mi dat tip na fotografa?

• ahojky slniecko28, ja mam svadbu v septembri 2008

• ahojte nevesticky🙂
    takze sme nakoniec nasli miestnost. Budeme mat svadbu 30.8.2008 na Vojenskej zotavovni. Hladali sme tiez priestor s ubytovanim, kedze polovica hosti bude cezpolnych. Tiez sme sa boli pytat v Duhe, ale ta uz bola obsadena. Aduliena, a nechceli ste mat svadbu vo stvrtok??? Vtedy je taky super datum 28 08 2008🙂 Ja som aj rozmyslala nad tymto datumom,ale nasi by to asi neprezili. Podla nich svadba ma byt vo stvrtok.
    Co sa tyka fotografa, tak budeme mat Foldyho a kameramana tiez neplanujeme. Este najst nejaku hudbu, neviete o niecom??? A tiez tip na aranzerku.
    Vdaka.

• citam po sebe prispevok a chcela som napisat, ze podla nasich ma byt svadba v sobotu🙂

• Ahojte baby,

to radkaz: ja budem mat mimo-michalovskeho fotografa

to Janka_511: stvrtok by tiez nebol zly 😉 , ale nam sa hodi ten predlzeny vikend, pretoze piatok je statny sviatok, takze skoro ako sobota 😎 datum nie je dolezity, skor to, ze na vyrocie budeme stale volno 😎 😎 😎 Ten tvoj fotograf je z MI?

dakujem, pekne dnicky

• aduliena a ako sa vola?

• to radkaz: ROFO alebo Robert Fojtik 😎

• prave som si pozrela jeho stranky a ma velmi pekne fotky. odkial je a kolko stoji, robi ti hned album?

• Sponzor fóra
  • Aduliena, ano ten nas fotograf je z MI.

• to janka_511 : dakujem, prave na to si prezeram..
    to radkaz: rofo je aj v liste reklam na tomto fore, tak chekni jeho web-site

• oprava pre janku_511: teda "prezeram si to".. ten indicky chaos na mna nejako posobi, chichi, sorry🙂

• hmmm.... sme sa vytratili? 😃 Ak s amozem spytat, ake muziku mate zarezervovanu?

andy

• ahoj aduliena ja mam rezervovany ideal, su dobri, hrali mojej sestre...Beru 8000 sk

• ahojte, aj ja mam ideal🙂

• Dakujem za odpovede,

tak aj my uz mame - kapelu Esprit - tiez su velmi dobri a dokonca ziadani po celom SR.
    Tak nam drzim vsetkym paste nech to dobre dopadne a je uzasna zabava.. ta je celkom dolezita 😃

pekne dnicky,
    adny

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov