Svadba v septembri 2012, Levice. Máte niekto?

Profilova fotka
Ahojte. Ma uz niekto termin na 09/2012 v Leviciach. Prosim ozvite sa mi napr kvoli vyzdobe kostola :-) Dakujem :-)
Odpovedať
vies co vyzdobu kostola ak ju nechces davat robit cez daku agenturu alebo sam tak je lepsie zaplatit tete kucharke na fare v meste 20 eur. A mas v tom kvety aj navleky na stolicky a par prvych lavic. A kostol je krasny sam o sebe myslim ze viac netreba mi to riesime takto :-) Kaplan nam to navrhol a mam o starost menej vybavovat.
Odpovedať
Profilova fotka
to som nevedela, ze to je take jednoduche..a medzitym sa trochu zmenili veci..presunuli sme svadbu o mesiac skor..skusim sa teda popytat aj ja ..dakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ahooj aj ja planujem september, len este neviem ktory datum, zalezat to bude od toho aky termin bude mat volny hotel, fotograf a kameraman...budem to musiet sklbit nejako
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
V ktorom kostole budete mat svadbu? My by sme chceli mat v tom velkom v meste. Neviete ako sa to vybavuje? Neviete aky je tam farar? Ja nemam ziadne sviatosti, priatel ma vsetky. Zaujimalo by ma preto, ci bude trvat na tom aby som si ich urobila alebo ci staci ak slubime ze deti budeme vychovavat vo viere. Viem ze uz na tom vacsinou netrvaju aby si ich ten co ich nemal dorabal, ale zavisi to asi od farara.
Odpovedať
Profilova fotka
@medulienka45 napisem ti do IP moju skusenost s levickou farou :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte my máme termín11.5.2013 vo farskom kostole (v meste), ked sme boli na fare spísať zápisnicu bol tam len nový kaplán. Je tu cca 2 týždene, ked sme sa pýtali ako to je s výzdobou, či oni majú dáke tetušky, ktoré by vedeli kostol vyzdobiť tak nám nevedel povedať... Takže som rada že nakoniec takáto tetuška je :) a poznáte niekoho kto mal cez ňu zdobený kostol?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?