ahojte baby ;-)
co nove?
pepiska tak sa ti to pomalicky vsetko zbiera :-) som si pozerala vasho fotografa.fajnove ceny ma :-)
ja ked som googlila mi ho nenaslo :-|
ale ved i my uz mame skoro vsetko :-)
ma uz chytaju i nocne mory o svadbe...
sme boli tu v de u slovenskeho farara,tak s nim mame uz dohodnute terminy na pripravu :-) uz sa tesim
a po novom roku sa nam to uz supne ako voda :-D
ja mam nove topanocky,tak sa z nich vytesujem,len neviem ako vydrzim na tych vysokych podpätkoch :-D
nocne mory zatial nemam,ale stresy obcas ano,ale hadam to nejako zvladneme,uz nech je april :-D
ahojte baby ;-)
ako som si myslela,ze uz nebudu ziadne komplikacie,tak uz ich aj mame :-(
dufali sme ,ze uz vsetko mame.len par drobnosti chybalo a obrucky.
ale nestastie velike sa stalo.vyzera to tak,ze si budeme musiet hladat novu salu,t.j. aj menu,okruhle stoly,proste vsetko co s tym suvisi :-( :-( a este k tomu najlepsie keby to bolo aj s nejakym hotelikom,kedze polovica hosti bude prespavat....som z toho na nervy :-( :-( az sa mi chce plakat :-( lebo najst nieco vyhodne a pekne zaroven s ubytkom teraz....aaaaaaaaaaaa :-( :-( dufam,ze sa to co najkor vyriesi
este ani sama neviem,ale nejak sa im tam v hotely veci komplikuju.no az buduci mesiac ideme domov,lebo dohadovat sa na takom niecom cez telefon nieje vyhra(ked budem vediet viac napisem)....tak uz zhaname nieco ine,ale mam taky pocit ze vela dobrych veci je uz obsadenych... :-|
to je cele zle :-( ;-(
najhorsie na tom je ,ze maj je vychyteny mesiac a vsade maju terminy...mam nervy ]-(
a dnes dalsia zla sprava :-( DJ nam to odriekkol,kedze bude robit svadbu svojej sesternici...som z toho smutna(aj ked nam ponukol nahradu).proste som sa nanho tesila a zrazu mat niekoho o kom som v zovote nepocula...niekedy mam sto chuti ist niekam na ostrov a tam sa vziat... :-( :-( :-( :-( je mi nanic.clovek o tom sniva a sen ostava nesplneny...a takymto stylom ideme pomaly niekolko tisic nad rozpocet :-(
jaj musela som sa vyrozpravat,lebo mi je faaakt nanic :-(
len sa vyrozpravaj a neboj,vsetko dobre dopadne!!! ;-) urcite najdete nejake riesenie a hovori sa ze vsetko zle je na nieco dobre,uvidis ze budete mat krasnu svadbu,podla predstav... :-)
tak som sa z prvotneho soku vyspala :-|
dadika vdaka za podporu ;-)
mas pravdu a posnazim sa byt optimistom 8-)
no najblizsie budem o vsetkom vediet az na konci decembra...co sa tyka saly i dj(starejsieho)...
Ahojky,
ja som zo vsetkeho na nervy...najviac z ludi co do toho nemaju co povedat....aaaaaaa
nemate aj vy take problemy?
inak konecne sme rozposlali oznamenia(dala som i do albumu,len mi tam este chyba pozvanie k svadobnemu stolu)+predsvadobne video malo uspech:)
prva skuska siat uspesne za mnou.tam mi konecne doslo o co tu ide :-D :-D kila potu von sli :-D :-p
co to bude v den S :-o
druha skuska vlaskov a licenia z´tiez uspesne za mnou...
uz mem aku taku predstavu o vyzdobe...a v aprili sa pokracuje s pripravami ;-)
@dadika271 a co ty?chval a prehanaj...sa ti to krati ;-)
@susichkeit ahoj,tak mna zacina chytat nervozita! :-| stale mam pocit,ze na nieco zabudnem alebo nestihnem a pod.
pomaly zaciname pozyvat hosti a to uz mam nervy,pretoze si myslim,ze sme s tym uz mali zacat davnejsie,pretoze mame na to len vikendy....
ja som na skusku ucesu ani licenia este nebola,chystam sa na to az 2 tyzdne pred svadbou,dufam ze to nebude neskoro,ale aspon to budu mat cerstve v pamati :-D
na buduci tyzden sa musim behnut opytat do salonu, ze co so satami, tiez by som uz mala ist na skusku,tak som zvedava :-D
ja take problemy,ze by sa mi niekto do toho staral nemam,u nas je to skor tak ,ze je vacsina na mne a mamine ;-)
inak aj tebe sa to uz krati :-D ,nakoniec to budete mat vsetko aj s obradom v tych topolciankach?
@dadika271 juuuj veru nervozita...no chapem velmi dobre 8-)
ano vsetko budeme mat v topolciankach.obrad bude pravdepodobne vonku...
premysalm co by som mohla dat ako nahradu pierok...kedze to bude cele trosku ine premysalme o mini stipcekoch ....
no neviem co by na to povedali hostia.som zvedava na ich reskcie ,kedze to nebude normalna svadba :-p =-) :-D
a co ti este chyba? v topanockach skusas chodit?
@susichkeit juuj,to mate super,ze to budete mat vonku :-D a to budete mat cirkevny? a preco to nebude normalna svadba? budete mat nieco speci? :-) boze tolko otazok, ale som zvedava co!? :-D
ja ani neviem co mi chyba,stale mam pocit,ze uz by malo byt vsetko a vzdy sa nieco vyskytne,co este treba,myslim,ze sa to bude tahat az do toho dna D :-D
topanky som bola pred 2-tyzdnami menit,a nejako sa nemozem odhodlat v nich chodit,som zvyknuta na tenisky tak je to trosku tazsie :-p :-) a co ty?
@dadika271 bude civilny...cirkevny by sme chceli mat tu v nemecku.normalna bude asi koly tancom...poslem ti ip ;-)
ale to je asi normalne.aj ja mam tie pocity,co treba este vsetko vybavit...myslim,ze bud v ten den alebo den potom ucitime velke odbremenenie...ale snazim sa na to nemysliet.
ja som sa k topankam nedostala,teda k ich rozchodeniu...ale uz by bol najvyssi cas :-p
@susichkeit čaukočauko, som rada, že som konečne niekho našla, kto bude mať hostinu v Zare. Nikde som totiž nenašla žiadne ohlasy, ani dobré ani zlé. takže nepoznáš náhodou niekho kto tam mal svadbu
, jedná sa mi hlavne o hodnotenie jedla,nakolko priestory sa nám páčia, s tým problím nie je, len by som rada vedela, či aj jedlo tam robia v pohode. v reštike sme tam boli, tam nám velmi chutilo,len otázka jem či aj na svadbu tak chutne nachystaju, lebo niekde to tak neplatí. dakujem moc za odpoved. Inak, v máji, to už sa vám blíži:-%
@jarca2011 ahoj,my ked sme tam boli jeden kuchar varil dobre na 1.ked sme boli po druhy krat mali sme to iste jedlo...bolo to hrozne :-| priestory su uzasne a dufam,ze vas pan majitel nerozplace ako mna.prajem vela stastia ;-)
juj, až teraz som všimla, že nakoniec to susichkeit nemáte v tej Zare, čo sa stalo, lebo ma to naplašilo, zlé vedenie hotela alebo čo iné-otáznik prosím daj vedieť
@susichkeit no takže tam treba ísť viac krát sa najesť, no to je sila. a prečo ťa pan majitel rozplakal - otáznik:-% čo sa stalo - otáznik a nepoznáš teda niekoho kto tam svadbu už mal
@jarca2011 nie nepoznam.len jedno dievca mi pisalo,ze tam mali mat svadbu,no tiez to zrusili... :-(
je to na dlho...ale tak v skratke:za ten peniaz nam to nechel robit(pritom sme mali uz vsetko dohodnute)...ale nech si na pana majitela urobi kazdy vlastny nazor.vlastne neviem ani ako sa vola :-p kedze sa predstavuje jednym slovom ,,majitel,, ;-) inak by to bolo tam uplne super...(este treba trosku zaucit personal :-p )
a kuchari sa tam dost casto striedaju,tak to preto nam to inak chutilo...
@susichkeit Takže ak tomu dobre rozumiem,problém bol v tom, že najprv s vami dohodol nejaké ceny,ktoré potom zmenil? a platili ste aj nejaký rezervačný poplatok? ak áno, tak vám ho potom aspom vrátil? lebo my sme sa napr. vobec nevybavovali s majitelom ale s prevádzkarom, ktorý tam má takéto veci na starosti. škoda že ani ty nepoznáš nikoho kto tam svadbu mal, nejako sa k tomu nevieme dopátrať. inak, nevieš poradiť ešte niečo v TO,kde to dobre vyzerá? Dakujem za ochotu, si zlatá a určite si viac v obraze v týchto veciach ako ja, kedže sme sa len teraz rozhodli praštiť do toho už tento rok na jesen. diky moc :-N
@jarca2011 my sme boli dohodnuty s panom prevadzkarom...ceny,priebeh,vyzdoba...no vsetko sa tam riesilo...bol to uzasny clovek(uz tam nepracuje).no chceli sme sa stretnut i s panom majitelom a vsetko prekonzultovat.potom sa stalo to co sa stalo...pritom bolo vsetko schvalene nim...ze on o nas nic ani nepocul...no coment...je toho vela...
v TO neviem... vela ludi ma na tom ucilisti ci kde to...
ale myslim,ze tie hviezdicky si hotel nezasluzi...
no zatial vrele odporucam Topolcianky po vsetkych strankach...no po svadbe budem vediet viac :)
Ja čo viem tak pred časom bola Zara na predaj, ale či sa i predala resp. zmenila "majitela" netuším !?
susichkeit a ani mne nepride že hotel je hodný 4* :-D už len to prostredie za mestom vypadovka na hlavnej prašnej ulici !?
Kde tu na okoli robia svadobne oznamenia podla vlastneho napadu ? ;-) Vo faxcopy taký pristup že keby som sa ja takto chovala k zakaznikom už davno nemam robotu :-|