Svadbu máme v septembri 2012 a zatiaľ nič nemáme

Profilova fotka
ahojte, prave som sa sem zaregistrovala a zistila som, ze som asi uplne ale totalne pozadu. Chceli by sme mat svadbu v Septembri a este sme nic nezacali riesit. Myslite, ze to je akoze neskoro??? tak koncom Januara ideme riesit miestnost a knaza a pride mi to este celkom, ze v pohode.
Odpovedať
u nás sú obsadené dátumy v kostole úplne, aj september aj október, takže šanca sa dostať na rad, je už len vybrať si termín ktorý ostal voľný inokedy..
Odpovedať
Profilova fotka
my sme augustovu svadbu zacali riesit zaciatkom februara, takze vobec nie si pozadu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj :) my máme tiež v septembri svadbu, a v decembri sme boli na fare a ostatné veci sme si vybavili v januári (miestnosť, muzikantov, kameramana, fotografku, a zajednali termín u cukrárky), pokiaľ máte viacero možností na výber, kde sa bude oslava konať, tak je čas, my sme boli prví na fare, čo sa týkalo termínu septembra, takže zbehnite na faru a zajednajte si aj miestnosť, a ostatné postupne, akurát pri muzikantoch sme radi, že sme si vybrali už v januári,lebo na rok 2012 majú riadne obsadené termíny. Veľa šťastia :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som mala vybrany termin na 1. septembra aj kostol vybaveny, ale restauracia bola uz obsadena, tak som zmenila termin svadby a potom opat na faru to prejednat, zalezi co chces lebo mozes menit termin alebo miesto svadby ako som musela vyberat ja :-. :-. :-. . vzdy je lepsie d predu si to zajednat a potom neskor zavolat a zrusit ked najdes lepsie.... tak mas aspon poistku ale dobre sluzby a miesta maju plno, to znamena ze su dobri :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?