ahojte, prave som sa sem zaregistrovala a zistila som, ze som asi uplne ale totalne pozadu. Chceli by sme mat svadbu v Septembri a este sme nic nezacali riesit. Myslite, ze to je akoze neskoro??? tak koncom Januara ideme riesit miestnost a knaza a pride mi to este celkom, ze v pohode.
u nás sú obsadené dátumy v kostole úplne, aj september aj október, takže šanca sa dostať na rad, je už len vybrať si termín ktorý ostal voľný inokedy..
ahoj :) my máme tiež v septembri svadbu, a v decembri sme boli na fare a ostatné veci sme si vybavili v januári (miestnosť, muzikantov, kameramana, fotografku, a zajednali termín u cukrárky), pokiaľ máte viacero možností na výber, kde sa bude oslava konať, tak je čas, my sme boli prví na fare, čo sa týkalo termínu septembra, takže zbehnite na faru a zajednajte si aj miestnosť, a ostatné postupne, akurát pri muzikantoch sme radi, že sme si vybrali už v januári,lebo na rok 2012 majú riadne obsadené termíny. Veľa šťastia :)
ahoj, ja som mala vybrany termin na 1. septembra aj kostol vybaveny, ale restauracia bola uz obsadena, tak som zmenila termin svadby a potom opat na faru to prejednat,
zalezi co chces lebo mozes menit termin alebo miesto svadby ako som musela vyberat ja :-. :-. :-. .
vzdy je lepsie d predu si to zajednat a potom neskor zavolat a zrusit ked najdes lepsie.... tak mas aspon poistku
ale dobre sluzby a miesta maju plno, to znamena ze su dobri :-) :-) :-) :-)