Termín svadby 19.5.2012

19. jan 201210

ahojte nenašla som tu tému s týmto termínom. mohli by sme trochu rozobrať čo už máte nachystané a čo nie. my nemáme pre ženícha ani ponožky 🙂 on má na všetko čas. ani obrúčky ešte nemáme 😞 vlastne veľa vecí ešte nemáme 😐

• Ahoj, my už máme:
    - svadobné šaty a oblek pre ženícha
    - svadobné topánky pre nevestu
    - kaderníčku aj vizážistku zajednanú (sú obe v jednej budove cez chodbu, takže som objednala 5 zákazníčiek, ja, mamina, segra, segrina dcéra a moja svedkyňa), budeme behať cez chodbu hore-dolu podľa potreby 🙂
    - reštauráciu
    - kameramana, fotografa, DJ aj starejšieho
    - termín nahlásený na matrike, ale zatiaľ len telefonicky, ešte to musíme ísť potvrdiť
    - popolnočky mám tiež

Chýbajú nám ešte:
    - svadobné poháre
    - topánky pre ženícha
    - krabice na výslužky
    - lampióny
    - obrúčky
    - alko, nealko
    - objednané svadobné torty, aj keď podľa obrázka už máme vybraté, čakáme na cenovú ponuku
    - pierka, sviečky, kamienky, korálky
    - pozvánky, menovky, darčeky pre hostí

Teraz 3. a 4. 2. bude v BA svadobný veľtrh, čítala som tu na fóre, že sa tam dajú objednať alebo kúpiť veci oveľa lacnejšie, niektorá nevestička dokonca písala, že asi až s 25% zľavou, tak uvidíme. Určite tam chceme ísť. 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    IKO foto
    Trnava
    Fotograf "na voľnej nohe" prístupný všetkým bláznivým nápadom.
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov