Vaše skúsenosti so svadbou v kultúrnom dome, kde ste varili sami

Profilova fotka
Ahojte, ktore ste mali, chystate hostinu v kulturnom dome alebo v niecom podobnom, ze ste si museli sami varit? uz nas asik moc neni.... :-) zaujima ma, co ste podavali, ako ste mali personal, kolko sa im tak dava eur... :-) a taaak.... :-)
Odpovedať
1
2
5
Profilova fotka
Ahoj my sme mali v kul.dome. A nikdy by som nemenila. No personal si musis pozhanat. Kolko sa dava to je rozne. Kde mate svadbu? My sme mali 1 chod - polievka,gril.kurca 2.-rezne 3.-vepso knedlo zelo.
Odpovedať
ahoj, ja budem mať tiež hostinu v kulturaku. predbežne ratam: kuchar 50€, pomacna sila v kuchyni + obsluha po 30€/osoba. menu bude klasicke, nejake predjedlo, vyvar, mäso na prirodno 2 druhy + obloha. druhy chod su budu hostia naberať sami - pečene prasiatko + nejake rezne. a po polnoci kapustnica. Ty čo planuješ?
Odpovedať
Profilova fotka
@bedyova dakujem, mame to u nas na dedine... taka dedinska svadba :-) noo, mame uz kucharky (dve, ale neviem, ci este nejaku silu tam treba, ci to budu stihat), este nam chyba obsluha...
Odpovedať
Profilova fotka
@bdaniela dakujem, nejako to uz upada tie svadby v kulturaku.... planujem: predjedlo, vyvar, hlavne jedlo este neviem co, ci len nejake masko na prirodno+priloha nejaka alebo nieco ine, potom mozno rezne so salatom a kapustnica... musim sa s partnerm dohodnut... aj ked poznam jeho odpoved.... :-) ako chces :-D este to nemam nejak rozhodnute, aj ked by bolo nacase :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Evka kolko mate ludi? My sme mali 1 kucharku a 2 pomocnicky. Na 50 ludi.
Odpovedať
Profilova fotka
@bedyova vychadza nam to tak okolo 80 ludi... v pohode sa to dalo stihat, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
Jasne este aj tancovali s nami. takze pohodicka.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame tiez svadbu v kulturaku. Ale nasli sme kuchara, ktory si vsetko sam zabezpecuje, ma svoje kucharky, casnikov, baby co hrnce umyvaju, na misy dokladaju a tak... To vsetko nas vyjde £10 na osobu. a mam v tom ten servis, pripitok. polievka, 2 hlavne jedla a svedske stoly alebo kapusnica. tak ja som bola nadmieru spokojna. ale tie ceny su vsade ine. toto bolo najlacnejsie. nasla som dalsich 2 kucharov, ktory si presne za toto iste pytali od 16 do 24 eur. dost velky rozdiel, pri mojom pocte ludi...
Odpovedať
Profilova fotka
@eva290 Ahoj, my sme mali tiez svadbu v kulturnom dome a nemenila by som. mali sme cattering - pana, ktory robi svadby a oslavy uz snad 20 rokov, ma kuchyrky aj personal, cize o vsetko sa postarali sami - bolo urcene, kolko stoji menu a co vsetko obsahuje a to bolo vsetko. mali sme polievku, potom plnene kuracie prsia, azu, ryza, opekane zemiaky, druhy chod svieckovu na smotane s knedlou. Po jedenastej nasledovali svedske stoly, kde bolo vepro, knedlo, zelo, kuracie medailonky, bravcovy rezen, sote, ryza, zemiakovy salat, kukuricovy salat, cestovinovy salat a snad som na nic nezabudla. Bolo to super, o vsetko sa postarali, aj nas privitali, povedali pripitok, podakovanie rodicom - cize vsetko ako ma byt. Maximalna spokojnost
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som mala prenajaty kulturny dom - salu, kuchynu, bar, miestznost kde sme sa prezliekali. Vsetko od korenín az po maso sme si sami nakupovali, mali sme dve kucharky, jednu pomconu silu, dve casnícky. Kazdej kucharke sme dali 80 eur, pomocnej sile nic (mamina kamoska nezobrala ani korunu) ale samozrejme dostali este jedlo, zakusky, alkohol. jednej casnicke sme dali 40 eur(vobec sa nesnazila a pritom to bola sestrina kamoska a to sme jej este vela dali) , druhej 60 ( ta sa snazila, v piatok mi pomahala ozdobit stolicky) plus vysluzky. Predjedlo plnene broskyna kuracím salatom, polievka slepacia, hl. jedlo plnene kuracie rolky so sunkou, syrom v smotanovo sampinonovej omacke, ryze, americke zemiaky. Svedske stoly grilovane kurčata, kur. rezne, bravcove rezne zo sezamom, kur. soté, ryza, hranolky, zemiakovy salat, americke zemiaky, studene misy salamy, sunky, syry niekolko druhov, zelenina atd..., kapustnica.
Odpovedať
Kulturny dom je ako kongresova sala v hoteloch, len Vam v nich svadba vychadza lacnejsie. Neexistuje podla mna kulturny dom, kt. sa neda pekne vyzdobit.
Odpovedať
Profilova fotka
@bedyova tak supeeer... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@ejka99 ahoj, tak to ste si nasli perfektne... :-) ste takto podstate bez starosti... my mame zatial len kucharky... ale hadam najdeme aj ostatnych... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@eva290 u nas sa to tiez tak da, ze to vyjde este lacnejsie, ked si sama pozhanas personal. a este lacnejsie ked si das sama ingrediencie, domace vyrobky. my mozme sice tiez a ze potom nam odrata z vyslednej sumy, tak uvidime kolko nas to nakoniec vyjde.
Odpovedať
Profilova fotka
@blondiee83 ahoj, kolko vas ten cattering vysiel? ak mozem vediet... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ingridka07 Ahoj, dakujem krasne, ze si napisala aj ako ste ich vyplatili... aj my si pravdepodobne budeme vsetko kupovat... ja rozmyslam, ci nam budu stacit dve kucharky a kolko pomocnej sily mame zobrat... kolko vas bolo? ty si si sama zdobila salu?
Odpovedať
Profilova fotka
@ejka99 kolko mate ludi? ved aj ja som zvedava, ze ako nas to vyjde.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@eva290 200 a nepozyvame deti
Odpovedať
Profilova fotka
@ejka99 :-o tak to riadneee... bude riadna hostina.... ste obrovska rodina, co? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@eva290 nemas začo. Nas bolo 74 a v pohode stihali. Boli tam od rana od 9.00 tusím teda kucharky. Cascnicky prisli neskor. vy mate kolko ludí? ano sama som si zdobila v piatok.
Odpovedať
Profilova fotka
@ingridka07 my budeme mat okolo 80 ludi... aj ja rozmyslam, ci zdobit sama salu, alebo najat aranzerku.... bola si krasna nevesta... :-) velmi pekne ste to mali spravene... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@eva290 tak to ti stacia dve kucharky, plus nejaka pomocna sila, co bude riady umyvat, krajat zeleninu atd. Tak si najprv pozistuj cenu agentury a podla toho sa rozhodni. Dakujem velmi pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
nooo, uz sa na tom pracuje... teba kolko vysla vyzdoba?
Odpovedať
Profilova fotka
@blondiee83 Ahoj, aj my planujeme svadbu kulturnom dome, prosiim ta, odkial si?? Velmi sa mi paci ze si si to takto zabezpecila, ze si mala o vsetko postarane, ja si to tiez tak nejak predstavujem, len neviem kde zohnat taky personal.... Nevies ci ten pan dokaze vycestovat aj mimo svojho okolia?? Ak hej, mozes mi dat na neho kontakt??
Odpovedať
Profilova fotka
@ingridka07 Ahoj chcem sa ta spytat, ci ste mali na svedske stoly aj tie specialne nadoby, ktore udrzuju jedlo stale teple, a ak hej ci ste si ich poziaciavali alebo to bolo uz vo vybaveni kulturneho domu. Ja chcem tiez svedske stoly, len neviem zohnat tie specialne nadoby, a nechcem aby to jedlo bolo po chvili vychladnute...
Odpovedať
Profilova fotka
@margharita Velmi si ma potesila, lebo ja zo svadby kulturaku nemam moc dobry pocit, je to hlavne kvoli drahemu a jeho rodicov, bojim sa ze ma bude vela stat vyzdoba a ze aj tak to nebude ono :((
Odpovedať
ja budem mať kuchárku a dve časníčky. Všetko si budeme kupovať sami. kuchárke max. 100 a časníčkam po 50. Predjedlo nebude, kuracia polievka, gordon blue, pečené zemiaky, ryža 2 chod švédske stoly, prekvapenie čokoládová fontána s ovocím 3 kapustnica a ešte rozmýšľam nad prasiatko. Aj výzdobu si budem robiť sama už v piatok ,sobota doladovanie
Odpovedať
Profilova fotka
@sany944 ahoj mali sme len jednu to doniesli kucharky, a v kulturaku to nemali praveze tiez som to chcela.
Odpovedať
Profilova fotka
@eva290 no co som si pozicala navleky, banketove sukne a slavobrana to stalo cca 160 eur plus co si kupila ja organzy, sviecky, lupienky a prkotinky asi dalsich do 200 eur ale predala som napr. uz vyzdobu na auto a este nejake drobnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@ingridka07 tak to celkom fajn ta vyslo... ja som zvedava, ze aku cenovu ponuku mi poslu.... :-)
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?