Vydávate sa niekto v júni 2016?

kolke to mate uz len mesiac tak ako aj ja ? nenormalne som s toho nejaka vystresovana,neviem co skor,kedze niesom na svk juuj ale zajtra sa uz chystame domou,uvidime co nas este caka haha
Odpovedať
my tiež v júni,ale až na konci :-) a keďže už kopu veci máme vybavených, nestresujem,skôr už len organizacne to dobre zvládnuť :-)
Odpovedať
@betka2506 tak to je super,nech vám to dopadne čo najlepšie :) nas ešte čakajú páru veci dovybavovat tak som stohi trocha vydesena heh lebo mi to máme začiatkom a keďže vecsinou sme v práci na Cz tak to máme také narýchlo :) ale inak sa teším veľmi.
Odpovedať
My máme svadbu 11. júna, tiež obaja pracujeme v Cz, takže to máme podobne komplikované. Veľa mailov, telefonátov, precestovaných víkendov...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my mame 25.juna ale vascinu mame bybavene uz :-)
Odpovedať
ahojte, my mame 18.6. a teraz pondelok 2.5. idem na liecenie na 3 tyzdne. tak hadam vsetko stihneme :-) ale uz mame vacsinu vybavene. ale stale je co riesit.
Odpovedať
Ahoj mi mame svadbu 4 juna všetko už vybavené akurat vo štvrtok idem na skúšku účesu
Odpovedať
Aj my máme svadbu v júni :) Ale len od začiatku tohto mesiaca všetko vybavujeme (dovtedy som mala iné povinnosti), akurát som si už niečo od januára pozerala a šaty sa mi šijú, ale máme výhodu, že svadba nebude v sobotu.
Odpovedať
@mataa1990 ja mam 4.6. svadbu, statnicujem medzicasom, takze svadbu absolutne neriesim, vybavene zakladne veci, ludia nepozvany ale nejako nestresujem... stihaaas, mas casu a casu :D
Odpovedať
@mataa1990 my mame svadbu 11.6.2016 a tiez som este len 1.5. priletela zo zahranicia. Niekedy ma pochyti riadny stres, niekedy to dokazem nejak ustat... Ja by som to zvladla v pohode, ja som dost kludas, ale nemam rada, ked ma stresuju ini ludia naokolo. To fakt nepotrebujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame 18.juna a tiez panikarim :D mali by sme mat vsetko, ale stale mam pocit, ze mam toho este vela, co vybavovat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?