Akú funkciu má starejší?

:-) ......je potrebný strarejší na svadbe??...kde ho zoženiem???vdaka :-| :-|
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahoj, ja si zase myslim ze cudzi clovek na svadbe nie je potrebny, pokial mas niekoho, kto tie "organizacne veci" dokaze zabezpecit. Ja som sa dohodla s mojim bratom, dali sme mu klobuk zo stuzkou, aby bol akoze "odliseny", a on mi privital buducich svokrovcov ked prisli po mna, ludom hovoril co sa kedy bude diat, navigoval ich na spravne miesta, na hostine potom kratucko privital ludi na sale a predniesol pripitok, ked bol nejaky program tak chytil mikrofon a povedal co sa ide diat.... proste nenasilne a prirodzene vsetko prebehlo a bolo to super. (a to je teda mlady chalan este student :-) ) bola som s kapelou na mnohych svadbach, a ja zase tvrdim, ze radsej ziadny starejsi ako nejaky trapko ktory v ramci "zabavy" rozprava otrepane vtipy a nevie vystihnut spravny moment... inak treba sa poradit aj s kapelou alebo DJom - mnohi su zohrati a bud maju starejsieho, alebo jeden clen kapely robi zaroven aj starejsieho
Odpovedať
@hokejka111 ahoj...aj my budeme mat starejsieho na svadbe..kamoska mi ho odporucila,ze to cele na svadbe organizoval,urobil krasnu odobierku,mal pripitky,staral sa o chod celej svadby a ine...je to svojim sposobom aj take odlahcenie pre nevestu,ma menej starosti a stresu...
Odpovedať
no ja som bola na troch svadbách a starejšieho nemali ani na jednej a myslím, že to v pohode zvládli aj bez neho :-D záleží od svadby a od vás čo chcete a nechcete, na našej svadbe starejší nebude, nejaký hry čo máme uvedie sestra
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som prvý krát počula o starejšom keď mala pred rokom svadbu kolegyňa. Keď mala moja segra svadbu (5 rokov dozadu), tak sme mali DJ, ktorý hovoril čo sa bude diať a ja som vlastne robila čo bolo treba, odčepčenie, vyberanie do venca a tak.... Ale zasa mňa tieto organizačné veci hrozne bavili, čiže nebol problém. Teraz ale ked mám mať sadbu ja, tak netuším kto by to robil mne, nakoľko sestra má malú dcéru, čiže budú mať čo robiť samy so sebou :-D. A všetky frajerove sesternice nepoznám na toľko, aby som im túto vec zverila. Takže som začala pozerať čo a ako. Nakoniec ked sme sa boli pýtať na sálu, tak nám začali rozprávať o jednom starejšom a DJ v jednom. Vraj lepšieho nevideli a to ich tam bolo už veľa. Takže som mu hneď na druhý deň volala a chvalabohu mal voľné ešte. Inak už je dosť plný na ďalší rok. Pýta síce dosť, ale ak by sa mali ľudia na svadbe nudiť, alebo by mal byť chaoz, tak to radšej ušetrím na niečom inom. O dva týždne sa ideme pozrieť na svadbu kde bude, takže sa s ním osobne zoznámime a pokecáme. Ja osobne som teda ešte starejšieho nezažila, iba videla video a páčilo sa mi to... Tak o rok uvidíme :-)
Odpovedať
@hviezdicka007 a kto to je ?
Odpovedať
Profilova fotka
tak my sme staresie a podobne veci tiez nemali :D. Mam super kamosky tyzden pred svadbou sme sadli kazdej som dala par uloh a priebeh svadby bol na jednicku :) (len doma segry chaosili :D :D ) . Hudba - kapalka o dvoch clenoch hrala v blokocho takze bol aj cas pre fajciarov ist si zapalit a pre inych sa aj bez hudby porozpravat :) ja sice osobne som staresieho nezazila (ak ano tak som bola mala ) ale si myslim ze ked ma clovek kamaratky a dobrych ludi vratane rodiny da nieco dohromady. Pripitok zacal drahy a dokoncila som ja .... a to bez pripravy ;)
Odpovedať
pripajam sa k odporucaniu mam tiez skusenost s p. Mokranom, a to velmi pozitivnu, sice som vyuzila inu sluzbu, ale bola som maximalne spokojna a kamoska ho mala na svadbe ako starejsieho a o zabavu bolo fakt postarane spravil super program, co viem tak ponuka aj ine sluzby a doteraz som pocula len vsetko dobre ohlasy...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@hviezdicka007 a odkial je?
Odpovedať
Profilova fotka
@hviezdicka007 dakujem ale pravdepodobne na september nebude volny |-|
Odpovedať
@hokejka111 daj si do vyhladavaca, tem o starejsich je tu vic nez dost. Pripojim moj nazor. Ja som proti starejsiemu. Kazdy ako si zorganizuje tak ma, ale ja osobne pokladam starejsieho za jednu zo zbytocnosti na svadbe. :-) Starejsi by mal urobit odobierku, pripitok, dohliadat na chod svadby, komentovat vsetko co sa bude diat, robit zabavu. Na svadbach kde som bola odobierku robila druzina, pripitkom boli pocteni rodicia,alebo krstni rodicia, ktori sa na to velmi tesili, dohliadat na chod svadby by mala hlavna durzicka- to je jej original vyznam na svadbe, a na zabavu a komenty je tam predsa DJ/ kapela a v neposlednom rade kazdy mame v rodine zabavaca a ked sa chce niekto prejavit ci uz v dobrom alebo zlom tak sa prejavi a ani starejsi tomu nezabrani ako mnohe nevesty pisu pri obhajobe starejsieho. Ak ste dobra, zohrata rodina nepotrebujete organizatora, ktory by podla mna splnil len 1 ulohu= bol by velmi rusivym elementom.
Odpovedať
Profilova fotka
a ja mam opacny nazor ako zuzulka. napriek tomu, ze sme zohrata rodina a nechcem mat ani odobierku, ani odcepcenie, starejsieho mat budeme. A mam presnu predstavu, co ma robit a verim, ze ten nas, ju do bodky splni :)
Odpovedať
Prosim poradte nejake kontakty na starejsieho a DJa.! Surne hladam na 1.9.
Odpovedať
Profilova fotka
@hviezdicka007 vies co este som mu nevolala lebo sa nevieme s partnerom dohodnut ci tam bude alebo nie :-S ja chcem on nie ]-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?