Čo presne robí starejší?

Profilova fotka
Ahojte, co presne robí starejsi ? Méte nejaký zoznam ?
Odpovedať
Zoznam nemam, ale na svadbach co bol, tak: Organizacia, vyber ludi na pytanie nevesty Samotne odpytovanie spolu s podakovanim rodicom nahnat ludi do kostola a ich usadenie ak su po sobasi spolocne fotky tak stado zase nazenie do poz :D niekde sa pred vstupom hadzu na zem male mince a mlady zbieraju, ze kto rodinnu kasu bude drzat privita svadobcanov v sale, podakuje za ucast, pripije, ohlasenie prveho tanca vyzve ostatnych aby sa pridali. Videla som aj takeho co mal vlasne basne vtipne vymyslene. Samozrejme sutaze a hadanky a proste zapaja ludi do celeho procesu. Mal by vsetkych zabavat, vsetko organizovat, vsetko ohlasovat. Ale zoznam ako taky to je tazko, pretoze kazdy starejsi sa ma s mladymi dohodnut na tom co chcu, co nie, samozrejme cepcenie moderuje. Kamoska mala jedneho perfektneho (asi niekde od Bojnic, alebo okolia) profesionalne sa chlapik k tomu staval. On mal zivnost na to, ze rok do predu ma obsadenu kazdu sobotu. Ale zbuchat ti to moze aj prvy druzba, alebo DJ.
Odpovedať
Profilova fotka
@rheuska dakujeeeem za odpoved, ja to mam zložitejšie lebo potrebujem aj preklad, a tak som poprosila kamaráta, či by sa podujal na take niečo, a tak musím zistiť, co vlastne starejsi robí, aby som z toho mohla vybrať, co chcem a co nie.
Odpovedať
Pozicaj si video nahravky svadieb od ludi co mali sutaze. Sama mozes vybrat co by bolo vhodne. Vacsinou je tam klobukovy tanec, balonovy tanec, schovavane penazi popod obrus, uz som o tombole dokonca pocula. U nas sa torta rozbija po plonoci. Ale sutaze si mozes vymysliet sama. Starejsi by mal hlavne odmoderovat a zabavit svadobcanov. Samozejme potrebuje ludom povedat co ak. No a potom mas cepcenie, stahovanie podvazku bez ruk, hadzanie kytice, redovy tanec, novomanzelsky kviz, spoznat si muza podla ucha, ale on teba podla kolena. Pred kazdym jedlom klepat lyzickou o pohar aby sa mlady bozkali. Toto ma len tak na rychlo napadlo a uz je toho strasne vela. Zase ludom musis dat aj cas na volnu zabavu. Nieco sa dava na zaciatku na povzbudenie ludi, potom nieco aby ich unava neuspala, a aby nielen pili. Ale vsetkeho vela skodi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?