Myslim si, ze ano. Nemal by v tom byt problem a mozno by to tak bolo aj dobre kedze vas bude oboch poznat lepsie ako nejaka cudzia osoba. Takze za mna ano. A ako dalsia vyhoda bude to, ze nebudes musiet hladat niekoho cudzieho a hlavne nebudes trpnut, ci je aj dobry
Kludne moze byt aj s rodiny. Moj ocino bol dokonca jednemu jeho bratrancovi taky kvazi starejsi, ze mu to tam organizoval a on je velky zabavac a tak aj zabaval. Takze kludne ak mas niekoho takeho v rodine tak moze byt a samozrejme ak aj on s tym suhlasi
čo som bola doteraz na svadbách a nebolo ich málo, tak iba z rodiny boli ľudia...až tu na mojej svadbe som sa dozvedela, že existuje akoby "profesia" na to, že si ich mladí najímajú :D
Samozrejme ze moze byt z rodiny. Nikde nie je napisane ze nemoze. Moj brat nemal sice s rodiny ale mali len kamarata ako starejsieho a predsa len aspon nejake eurace usetrili. Lebo cudzi si beru velke peniaze za jeden vecer
No veru dnesna doba to je uz uplne o niecom inom. Kedysi neboli ani starejsi ani ziadne cateringove agentury. Kazdy si pomahal navzajom, aj kolace sa piekli doma aby boli domace. Teraz sa to uz ani porovnavat neda