Odobierka bez starejšieho - máte skúsenosti?

Dievčence potrebujem poradiť. Mali sme mať na svadbe starejšieho ale ten to prednedávnom zrušil. Iného už nemôžem zohnať. Budeme mať Ľudovú hudbu a aj DJ. Hudba nám bude hrať na dvore, cestu do kostola, pred kostolom a aj na hostine. Jeden člen ľudovej hudby robieva aj starejšieho takže teoreticky by sa to dalo nejako zvládnuť. Mám na mysli odobierku, čepčenie, príhovor... teda aspoň ja v to dúfam. Čo si o tom myslíte? Nejaké rady alebo nemáte skúsenosť so svadbou bez starejšieho kde boli aj všetky zvyky? Ďakujem krásne lebo už som zúfalá
Odpovedať
Profilova fotka
@mamila8 Ja som napríklad na svadbe, kde bol starejší ešte nebola. U nás zvyčajne túto funkciu zastane starší družba / hlavný družba. Nebolo by aj toto pre vás riešenie? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Prečo nie. Ak s tým už teda nejaké skúsenosti má, podľa mňa by to aj na tej vašej zvládol
Odpovedať
Profilova fotka
@mamila8 Robim na svadbach koordinatora, to znamena ze vediem celu svadbu tak, ako prislucha starejsiemu. Spravim odobierku, prihovor a uvitanie hosti, okolo polievky aj krajania svadobnej torty. Hry pocas svadby ak sa stiha a samozrejme zacepenie. Komunikujem s personalom a vsetkymi dodavatelmi ako je hudba a fotograf ci kameraman. Aky mate termin, Kde sa kona svadba ?
Odpovedať
Profilova fotka
@mamila8 písala som Vám správu ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?