Starejší a DJ Jozef Urík. Poznáte ho?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, dostala som tip na Jozefa Urika ako starejšího a DJ. Mali Ste ho niektorá na svadbe? Ďakujem za info....
Odpovedať
1
4
5
v oktobri tohto roku
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@uk2000 @sintea ahoj, mohla by som tiez dostat kontakt a zhruba kde sa pohybuje cenovo ako starejsi aj dj? dik
Odpovedať
Profilova fotka
poslala som. :-)
Odpovedať
@perlika ahoj! mohla by som poprosit ten kontakt na pana Urika?! najlepsie na mail: nana6913@azet.sk dakujem
Odpovedať
baby, nemate prosim Vas kontakt na martina kminiaka?-starejsieho?dakujem
Odpovedať
Mohli by ste mi prosim poslat kontakt a pribliznu cenu na pana Urika? Vdaka! Neviete ci ma nejaku stranku s ukazkami jeho prace?
Odpovedať
Profilova fotka
@winkywally ahoj, Jozko Urik je najlepsi starejsi, sesterka ho mala na svadbe a naozaj stal za to, jeho pristup, aj program. a ma stranku: www.vasden.sk
Odpovedať
Profilova fotka
su tu nejake novsie nevesty, ktore ho mali an svadbe? boli ste spokojne? mame ho rezervovaneho ale trosku sa zaciname bat, bo ho skoro nikto v okrese nepozna a dako zacinam stresovat :))
Odpovedať
Profilova fotka
skus si @marvee skus si ho dat do google, nema velmi dobre referencie...my sme nad nim tiez uvazovali, ale po maily, kde sa vychvalil do nebies sa potom s nami chcem stretnut tu v uk(bol tu na dovolenke), a odporucil stretko na odpocivadle na dialnici. tak som si spolupracu rozmyslela. nakoniec sme mali PP production. x
Odpovedať
Profilova fotka
@tinulicek neda mi nereagovat na tvoj prispevok....neviem ako mozes sudit cloveka podla pismen, to ako pises, ze ti odporucil stretko v UK kedze som vydedukovala, ze tam byvas, tak si myslim, ze ti chcel urobit len sluzbu vramci svojej dovolenky, nie? a ako som si citala tvoj komentar na PP production - tak spokojna si nebola tiez...a je velmi zvlastne, ze sudis cloveka, s ktorym si sa v zivote nevidela a dedukujes iba na zaklade pismen a pritom si ho nemala na svojej svadbe...neviem tolko moj nazor :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@uk2000 ty si ale sikovna, ako vzdy, v mnohych temach a forach ho obhajujes. toto je moj nazor a tiez moj pocit ktory som z neho mala nebol dobry. viem ze ty si Tatiana, ktoru nam ponukal na prekladanie, ale po precitani urcitych veci ktore si napisala na strane 3 neexistovalo aby som mala na svadbe dakohokto anglanov vola 'tupci'. daj si pohov, si tu jedna z mala ktora ho vychvaluje, plati ti provizie, alebo co, ze ho tak chvalis??? ]-( apropo, kde v sprave vyssie som napisala ze s pp production sme boli spokojni, napisala som len ze sme ich mali. detail.
Odpovedať
Profilova fotka
@tinulicek tiez je zaujimave ze akonahle tu niekto napise o p.Urikovi negativum ty hned automaticky reagujes. ci? get a life.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marvee ja som ho mala na svadbe, a uplne pohodovy clovek, mali sme aj asistentku Tatianu, ktora aj prekladala nakolko sme mali na svadbe aj anglicky hovoriacich. Myslim, ze sme si nemohli vybrat lepsie. Ked som ho oslovila tak posial rozsiahli email s vela informaciami, co a ako svadba prebieha, pretoze ja som nemala ani potuchy :-) takze uplne v pohode. Mali sme aj hry rozne, piesne sme mali mix aj ludove aj moderne, dodali sme mu aj vlastne piesne, ktore by sme chceli na svadbe aby sa hrali, takze boli zaradene aj tie. Ja som bola spokojna @tinulicek no ty si sa dobre obula do uk2000 (Tatiany) - precitala som si celu diskusiu, a myslim, teda ak to ja spravne chapem tak to bolo v roku 2009 - kedy aj ona mala p. Urika na svadbe, a to tupci nazvala viac menej anglickych ludi, ktori sa smeju z inych narodov ako rozpravaju - tam islo vtedy o jej svadbu, skus si to precitat znovu. Neviem, ale ja nemam pocit z tej posty co ti tu adresovala, ze by ho vychvalovala. Vies povedalo sa tu v tejto teme aj negativa na jeho osobu aj pozitiva, myslim, ze je to skor o tom co chces na svadbe - niektore veci sme aj my vynali zo scenara a bolo a zostavili sme si svadbu tak ako sme to chceli my a nebol problem. Takze je to o komunikacii asi. Ale ak si mala blby pocit tak si si ho nezajednala to je pochopitelne. Pozrela som si aj tvoj album a to co tu pisala aj uk2000 o tej PP production tak to asi myslela, co si mala napisane o dodavateloch a nie co si napisala sem, pretoze tu si o nich nic nenapisala. Takze sa uz tolko nedurdi, ved kazdy tu moze povedat svoj nazor a i ked si ho nemala na svadbe, povedala si negativum, sak to je OK a to ze niekto reaguje ved o tom je forum :-) Ja sa radim medzi tych spokojnych
Odpovedať
Profilova fotka
@tinulicek neviem co sa tu durdis. Mohla si si precitat aspon, ze to som pisala v roku 2009 odvtedy su uz 2 roky a tykalo sa to viac-menej rodiny mojho manzela. Sama som Jozefa mala ako starejsieho na svadbe, tak presne viem v com jeho praca spociva. To, ze ty si si to vysvetlila po svojom je tvoj nazor. Vobec si ho nezastavam nemam preco. Mal inych prominentov na svadbach, ktori boli s jeho pracou spokojni a ktori samozrejme nebudu chodit na taketo fora, aby sa vyjadrili. A len tak medzi nami co si napisala citujem Get a Life - ja nemusim pretoze ho uz mam a mam ho super ;-) Nebudem sa k tejto veci dalej vracat, nema to vyznam, pisem tu len zo svojich skusenosti so svojej podotykam svojej svadby, takze obhajujem tu svoju svadbu nie to co sa deje potom, na to su druhi ludia, ktori sem chcu prispiet svojimi nazormi.A je hrozne ked niekto kritizuje niekoho za email, kde su len pismenka - vies taki ludia by si mali povedat Get a Life :-) Pozri sa, urcite si svoju svadbu mala krasnu aj bez Urika, tak naco negativa ked jeho pracu nepoznas. :-) prajem ti krasny manzelsky zivot
Odpovedať
Profilova fotka
Fórum > Obrad a hostina > Starejší a DJ Jozef Urík. Poznáte ho? Dnes o 19:58 moon17 Príjemcovia: tinulicek Ahoj - nedaj sa odradit ....... tamikaca je uk2000 -obe maju rovnaky meil uk2000 azet - a je aj koordinatorka na svadbach s anglictinou pre jedneho dj Urika,fiktivna nevesta-Tatiana Mikulikova z Prievidze - ,ktora uz mala svadbu-strasne ochotne poskytuje chvaly a kontakty na jej dj - a na inom fore s angl.svadbami sa jej jedna nevesta pyta,preco si vymazala album?Teraz tragikomicky vyznievaju jej prispevky Mas vo vsetkom pravdu a im nejdu ksefty,,,,,........ Monika
Odpovedať
Profilova fotka
@tinulicek toto mi prislo do IP potom ako sem uk2000 a tamikaca napisali reakcie na predosle. mozno to niekomu posluzi, ale pravdepodobne to bude uz skoro vymazane adminom. x
Odpovedať
Profilova fotka
...tak to asi tazko, kedze kazdy tu moze mat iba jeden nick...a viete co je mi to jedno, nepotrebujem sa tu ani obhajovat ani opeknovat, a fiktivna nevesta budem asi tazko kedze som sa vydavala v roku 2009 a uz vobec nie som z Prievidze...neviem kto tu trepe totalne bludy fakt...a dalsia vec nie kazdemu ide o kvantitu, ale o kvalitu a to je dost podstatny rozdiel...
Odpovedať
Zdravím všetky minulé, či už budúce nevesty! Zvyčajne sa nezapájam do takýchto fór a diskusií na internete, no po skúsenostiach s Jozefom Uríkom som sa rozhodla, že budem varovať všetky nevesty pred týmto výberom všade, kde sa to bude len dať!!! Mali sme svadbu 8. 10. a Jozef dostal funkciu DJ a starejšieho. Boli sme z neho veľmi sklamaní, pretože nám totálne odflákol svadbu. Už zo začiatku, keď sme začali s hľadaním starejšieho a zabávača a našli sme J. U., sa mi zdalo zvláštne, že po jednom telefonáte a dvoch mailoch, v ktorých som sa informovala o nejakých jeho programoch a cenách ma hneď upozornil, že ak sa nerozhodnem do konca týždňa, tak mám smolu, pretože on má ďalších čakajúcich. Neskôr, keď sme sa teda rozhodli preňho, chcel hneď zálohu a to skôr, ako podpísať nejakú zmluvu. Nezdalo sa mi to, tak sme sa horko-ťažko dohodli na tom, že najprv podpíšeme zmluvu a potom zaplatíme. Ďalším problémom bolo stretnutie s ním, na ktorom sme sa dohodli a keď som mu zavolala 2 dni predtým, že teda v nedeľu ( asi 3 mesiace pred svadbou) sa s ním stretneme, jednoducho mi povedal, že má svadbu v TT a že v nedeľu nemôže. Bolo ťažké dohodnúť sa s ním na niečom!! Myslím si, že práve tento človek sa má vedieť prispôsobiť svojím zákazníkom alebo si aspoň stáť za tým, na čom sa predtým dohodol. Nakoniec sme sa teda stretli, prvý dojem bol zvláštny, veľa hovoril o sebe a svojich skúsenostiach, aký je ON zábavný a skvelý!! Ako ON všetko zariadi a zorganizuje a musím povedať, že nás veľmi neohúril, akurát len tým, ako nám narozprával, aká bude naša svadba zorganizovaná a najlepšia. Ukľudnovali sme sa s manželom, že je teda celkom fajn. No prišiel náš deň D. Deň pred svadbou sme sa mu nemohli dovolať, tak sme si mysleli, že sa na nás vykašľal, no ON bol ešte v Manchestri. Skvelý prístup nie??? Hneď ako začal s odobierkou, vedela som, že je po našej ilúzii o svadbe plnej zábavy. Prehodil pár slov, ktoré sme po ňom zopakovali, nič emotívne, nič zábavné!!! SKLAMANIE! Keď začala hostina, v sále bolo ticho, cítila som sa ako na pohrebe a nie na vlastnej svadbe. Podmaz mu zďaleka nič nehovoril!! Keď mu bol švagor povedať, nech pustí aspoň nejakú hudbu potichu, tváril sa, že sa mu mieša do kšeftu. Hral len ľudovky, čo je síce fajn, no spieval ich ON veľmi, veeeľmi falošne!!! O 2 minutových prestávkach medzi piesňami ani nehovorím, pocit, keď skončí jedna pieseň, stojíte na parkete a 2 minúty neviete, čo máte robiť. Achh, proste, keď si na to spomeniem, tak mi je zle!! Keď sme ho požiadali, aby začal konečne hrať Elanovky, nejake Disco, povedal mi, že nebude miešať hrušky s jablkami. Na mojej svadbe!!! Chápete???? Hral si, čo chcel, kedy chcel, súťaže, ktoré sme mali pripravené robil s takým výrazom, ako keby umieral!!! Ani zďaleka nestihol nič, čo bola naplánované!! Odčepčenie, totálne nezáživné!!!! Hral síce až do rána (bombardovali sme ho svojimi požiadavkami), no oči mal zatvorené a myslím si, že si troška aj stihol podriemať. ON vraj už 4 noci nespal. Takže, to vyzeralo, že ho obťažujeme. Asi toľko z mojej svadby. SKLAMANIE, SKLAMANIE a ešte raz SKLAMANIE. Preto budúce nevesty, ak chcete mať naozaj zábavnú svadbu, vopred si zistíte všetky informácie, referencie a recenzie o vašom zabávačovi. Ja som to síce robila, no tým, že som čítala aj kladné aj negatívne príspevky, uverila som. Týmto však, čo píšu tieto kladné a skvelé komentáre, bohužiaľ neverím, pretože toho človeka- Jozefa Uríka si neviem predstaviť ako zábavného. Za tým, čo som tu napísala si pevne stojím a nehanbím sa pod to podpísať. Mariana Morawa
Odpovedať
Wow,tak to je sila! :-S
Odpovedať
ad maryyaanne: konecne jedna nevesta,ktora sa neboji povedat pravdu o niektorych dodavateloch,hoci bola sama oklamana od niektorych jednoprispevkovych neviest,je mi luto tvojho sklamania,ale vazim si ,ze si sa rozhodla varovat buduce nevesty,uprimne ta obdivujem a tlieskam ti!!!!!!!!!
Odpovedať
Mariana, prepac, ze reagujem na tvoj prispevok, ale ked si z neho nemala dobry pocit na co si ho chcela? Je to vec nazoru, su tu nevesty, ktore s nim spokojne boli a su tu nevesty, ktore nie su spokojne. O tom to forum je, ale trosku nechapem, ako moze niekto spat a zaroven hrat :-) co sa tyka zmluvy tak je to normalna vec, ze podpises zmluvu a das zalohu. Ale je to tvoj nazor, niekedy mi je vsak luto, ze sa tu nemozu vyjadrit aj samotny dodavatelia. Pretoze aj ked je niekto spokojny tak dodavatel moze napriklad kladne reagovat, a ak je nespokojny, tak opat sa moze vyjadrit. Ale tak bola to tvoja skusenost.
Odpovedať
Milá tamikaca!!! Vôbec mi nevadí, že reaguješ na môj príspevok, práve naopak, som veľmi rada!!! Takže pekne po poriadku ti odpoviem na tvoje otázky! Nemala som z neho dobrý pocit, no ako som tam písala, museli sme sa rýchlo rozhodnúť a na základe aj nejakých kladných recenzií, ktoré tu píšu nevesty, ako si ty, ktorá ho na celom fóre obhajuješ ako jediná hneď, ak niekto naňho napíše niečo zlé. Áno, sú tu nevesty, ktoré boli s ním spokojné, k ním patríš aj ty samozrejme, no ja som bola s ním nespokojná a preto som sa mojím príspevkom snažila VAROVAŤ budúce nevesty. O tom toto fórum predsa je. Či??? No a to, že si stihol "podriemať" som napísala presne tak, ako to v skutočnosti bolo. Keď sme tancovali a pozrela soom sa naňho, tak vyzeral unavene a znudene, jednoducho bolo na ňom vidieť, že ho to vôbec nebaví!! A keď k nemu prišli nejakí mladí a pýtali ho zahrať nejaké pesničky, tak sa tváril neochotne a nakoniec si zahral aj tak, čo chcel. Nesnažil sa tým ľudom vyhovieť!! a to bolo na tom najsmutnejšie, on dokonca nevyhovel ani mne ako neveste!! Čo sa týka tej zmluvy, tak si to skús prečítať ešte raz poriadne, pretože mne je jasné, že sa všade platia zálohy. Lenže tá záloha, ktorú žiadal on, to nebolo 150 korún, bolo to omnoho viac a ja predsa nepošlem cudziemu človeku peniaze na účet po dvoch telefonických hovoroch skôr, než budem mať nejakú zmluvu v rukách!!! Takže dúfam, že som ti objasnila všetko, čo si chcela. Máš pravdu, je nefér, keď sa tu nevyjadria dodávatelia, lenže ja si aj tak myslím, že niekedy sa skrývajú za tieto "jednopríspevkové nevestičky", ktoré ho obhajujú a potom vzniká to SKLAMANIE, ktoré by vôbec nemuselo byť. Nehnevaj sa na mňa, no po jeho výkone na našej svadbe si ho ja neviem predstaviť ako zábavneho, takže tým príspevkom o tom, aký bol fajn naozaj neverím!!! Toľko z mojej strany. Je to moja skúsenosť a bohužiaľ je taká, aká je!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@maryyaanne ufff tak to je sila...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, pri hladani vselijakych veciciek na svoju vlastnu svadbicku som natrafila na tuto diskusiu, dovolte aj mne sa pridat k tejto debate... Maryyaanne - ako ja ho nepoznam, a taktiez u nas mame ine zvyky..ale myslim, ze svojim prispevkom si jeho ako aj jeho celu pracu teraz riadne pospinila..ako chapem, ze ludia tu maju pisat svoje skusenosti, ale ty si na neho ani ako osobu - ani ako DJ proste na jeho pracu nenapisala ani jedinu jednu kladnu vec..:O Mozno preto, ze ti bol od zaciatku nesympaticky si hladala dalsie chyby...alebo ja neviem.. som z toho prekvapena, kedze v predchadzajucich prispevkoch si ho nevesticky chvalili, boli spokojne s jeho pracou...no beriem, ze je to Tvoja skusenost, ale nerozmyslala si, ze tymto si mu mohla ublizit? Povedala si mu to do oci? Co on na to? Beriem aj to, ze kazda z nas ma ine predstavy, rada inu hudbu..preto si myslim, ze to bolo dost krute..Nechcem nikoho obhajovat ani sa hadat...to nie..len som sa chcela vyjadrit ...Pekný večer všetkým prajem :) papa
Odpovedať
Profilova fotka
@maryyaanne Je mi veľmi ľúto, že si zo svojej vlastnej svadby nemala dobry pocit. Ma to byt jeden z najkrajsich dni v zivote, takze dokazem pochopit sklamanie, ak takyto den nedopadne podla nasich predstav. JA pridam svoju vlastnu skusenost s Jozkom, nakolko ho poznam uz skoro tri roky. Chystali sme s manzelom svadbu 17.7.2010, takze sme sa s nim spoznali este v roku 2009. Po najsmutnejsej udalosti v zivote, kedy mi 4 mesiace pred svadbou umrel ocko sme svadbu, po dohode s manzelom asi v septembri 2010 prelozili na 6.8.2011. Co sa tyka Jozka urika a napokon aj ostatnych dodavatelov, stretli sme sa len a len s uctivym a citlivym pristupom a hlavne s ludskostou. Nakolko uz je december, iste chapete, ze sme uz svadbicku mali a bola krasna lebo bola nasa. S manzelom a vsetkymi, ktori nas maju radi sme si svadbu uzili aj vdaka koordinacii Jozka Urika. Odobierka bola dojimava, spomenul v nej aj mojho ocka, ktoreho poznal najma z nasho rozpravania, ludi skoordinoval a usmernil aj pred kostolikom, takisto pri vchode do hotela. S jeho kapelou som bola nesmierne spokojna, uzasna spevacka Miska a harmonikar a klavesak Tonko rozprudili riadnu zabavu. Mozno je to tym, ze ked sa clovek chce bavit, zabavi sa a ked sa nechce, tak nepojde tancovat ani za pana. (Vid moj brat, ktory zo zasady netancuje.) Hoci ja milujem vsetky hudobne zanre, aj na nasej svadbe sa nasiel kamarat, ktory vravel, ze kapela nezahrala moderne skladby- typu Lady GAGA, Justin Timberlake a pod... Na to sme mu s mojim muzom povedali, ze ked moderne skladby, mozme ist kedykolvek na diskoteku, ale my sme si prisli zatanocvat a zabavit sa s celou rodinou, o tom predsa svadba je a skor si spolocnost zatancuje na Elan a Abbu, ako na sialene tony nejakej tac tac pseudohudby, ktoru hraju v kazdom klube. My sme napriklad na svadbe nestihli ziadne hry, jedine uzasnu a skvelu masinku :-), na to maju tiez ludia svoje nazory. Kazdopadne, pocit zo svadby senzacny, vsetci odchadzali zo saly okolo piatej siestej rano, ja s manzelikom o pol osmej. :-) Marryyaanne a kolko ste vy mali ludi na svadbe? My cca 75 a sama iste vies, ze vsetkym jednoducho nikdy nevyhovies... A ked navyse niekto necti tradicie a zvyky, je tazke ocakavat od hosti na svadbe, ze ich budu vnimat prijemne a prezivat. My sme chceli tradicnu svadbu, dokonca ma po polnoci bol odcepcit moj folklorny subor do ktoreho som 9 rokov chodila ako dieta a Jozko, hoci robi odcepcenia sam to nebralako "kafranie do remesla" a povedal, ze ich pozna a maju najkrajsie odcepcenie v okrese ak aj nie na celom Slovensku. Pozri, kto chce najst chyby, tak ich najde, kto sa pride uprimne tesit s nevesty a zenicha a prezit s nimi nadherny den, vsetko vnima ako prirodzene a je mu jedno ci sa napr. pokaui klima alebo rano po svadbe na Vas hulaka opity kuchar ako na nas. :-) Jedlo vsak bolo na jednotku a hostia sa do terasy hotela s detskou trampolinou zamilovali. :-)))))) A tak isto sa zastavam vierusie, povedala si to Jozkovi po svadbe do oci? Ako na to reagoval on? Lebo ako ho poznam ja, svoju chybu, ak ju spravi, si prizna. @tinulicek Ahoj. Este mi nedovoli napisat par viet na Tvoje prispevky. Kazdy mame moznost volby a v tvojom pripade ju len schvalujem, je zbytocne aby si spolupracovala s niekym kto Ti nie je sympaticky a nemas z neho dobry pocit. Co vsak neschvalujem je, ze aj napriek tomu, ze si sa s nim len stretla ho dokazes takto odsudit. JA tiez nie som "jednoprispevkova nevesta" o akych pises, ze si ho "zastavaju" a to nemam ani v plane. Clovek dokaze rast len vtedy, ked ma pri sebe uprimneho cloveka, ktory mu dokaze povedat aj neprijemne veci do oci. Aky by si mala pocit ty, keby o Tebe na forach pisal niekto cudzi, kto nemoze ohodnotit Tvoju pracu, hoci ju robis na 100% lebo Ta ju nikdy nevidel robit? JA by som bola isto smutna, pretoze by mi tym tento clovek velmi ublizil. Dufam, ze Tvoja svadbicka bola nakoniec podla Tvojich predstav a mate s manzelom nadherny zazitok na cely zivot. JA taky mam aj vdaka Jozkovi Urikovi a odporucila by som ho na svadbu kazdej neveste.
Odpovedať
@sintea Nechcem sa hadat,ale zastavaju sa ho tu len ludia, co s nim pracuju,alebo je ich kamarat. 8-( Vela vela vela zlych referencii, tazko cloveka nesudit podla toho....
Odpovedať
Profilova fotka
@murinko60 Jasne, ale ked s niekym rok pripravujes svadbu, neviem si predstavit, ze sa neskamaratite alebo aspon dobre nespoznate. Aspon ja som bola nevesta co chcela vsetko vediet a mat vsetko radsej 10 krat potvrdene, takze hotline fungovala naplno cez cele pripravy. :-) NAs dokonca majitelka hotela a pani manazerka pozvali na Silvester, hoci ide o uzavretu spolocnost, nakolko 2 roky su 2 roky. :-) Zlate... Mali sme stasticko na uzasnych ludi a preto mi stoji o nich napisat aspon pravdu. Pekne sviatky!!! :-D
Odpovedať
1
4
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?