Starejší, moderátor + DJ na 29.8.2020 - Bratislava

8. jún 202030

Pekny den hladame starejsieho alebo moderatora+DJ a samozrejme koordinatora celej svadby. Neviem co je lepsie ci vsetko v jednej osobe alebo mat aj starejsieho a DJ zvlast? Kolko to stoji? Termin sbadby 29.8.2020 Ba restauracia Maranello. Potrebujem aby riadil zabavu, aby zahlasil co sa bude diat, pred obradom v hoteli korigoval hosti kam maju ist a zahajil zaciatok svadby. Odibierku nemame. Netusim ci toto dat jednej osobe alebo to rozdelit na DJ a starejsieho. Mate skusenosti? Dakujem

• @melmel78  Pekne pozdravujem, pokiaľ ešte hľadáte, tak som Vám k dispozícii. Všetko Vám vysvetlím a následne sa rozhodnete. Kontakt - viď. môj profil.

• Dobrý deň.
    Môžem Vám ponúknuť moju hudobnú produkciu.
    Postarám sa o všetko .Celý priebeh svadby odmoderujem,urobím svadobné hry,zahrám na harmonike a zaspievam pri stoloch ľudové piesne. Mám k dispozícii aj DJ.
    S pozdravom Michal Kopál

• Osobne by som to rozdelila na dj a starejsi, predsa len ak chces niekoho kto ti pomoze aj v kostole a tak tam predsa dj asi nebude ci? Radsej asi 2 osoby... 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Husenica DJ
    Celé Slovensko
    Všestranný anglicky a nemecky hovoriaci DJ s dlhoročnými skúsenosťami, spoľahlivou technikou a profesionálnym vystupovaním.
    DJ Pohoda
    Celé Slovensko
    Profesionálny DJ, moderovanie, ozvučenie a osvetlenie Vašej svadby.
    DJ / MODERÁTOR (10 rokov v slovenských rádiách, V.I.P. referencie, individuálny prístup, precíznosť, príprava priebehu, zostavenie Playlistu
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov