tak ja som Barborka :) a mam 24r a svadba je na bud.rok v juni... chcela by som schudnut tak cca 25kg :-N ... asi takto si predstavujem tuto diskusiu aby sme sa zoznamili trosku... a este dodam ze kto nechce(tak ako ja) napisat aktualnu vahu nemusi.. lebo viem ze niekedy je to tazke... ale moze napisat aspon svoj ciel ze kolko kg dole ju urobi happy :) a postupne by sme sa mohli aj statistikovat a taaaaak :)
ahojte... ja som Monika :-) tiez mam 24r.. bola by som rada keby dam dole takých 8-10 kg.. to je môj ciel do septembra.. ale rozhodla som sa ze zacinam od maja.. (cez sviatky to jednoducho nejde) :-p
@dolla du som drzala tak cca pred tromi rokmi a schudla som 15kg za 4 mesiace ... je v pohodke a ja by som chcela skusit atkinsonovu... dnes som samozrejme porusila :) snaaaaaad zajtra :) a zacnem aj cvicit konecneee :)
Ahojte, ja mám svadbu v júni 2011 (za 61 dní) dnes som začala s 90 dňovou diétou, potrebujem schudnúť 7-10 kg, ktoré som pribrala za posledný rok :(
- teda poviem Vám keď som bola sama chudlo sa mi jedna radosť - teraz mi tu behá nastávajúci stále s niečim v ruke a ja idem umrieť od hladu - hlavne takto večer...
:) denne sa snažím bicyklovať a chodím na prechádzky, dnes som sa odvážila a začala som si písať čo som v ten deň zjedla a koľko som prešla, či pešo, alebo na biku ...
;-) držím Vám palce :)
@dolla no to je taka ze jes vlastne veeeeeeeeeeeeeela proteinov a ziadne prilohy :/ teda nic z bielej muky-pecivo, cestoviny, ryza, zemiaky... niiiic len bielkoviny-masko, mleicne vyrobky, vajicka a zeleninku ... nie sladke ovo napr.banany ked tak skor jablko :) tak som uzvedava... a dnes som sa dozvedela ze idem 1.10.2011 na svadbu kamoske takze o motivaciu viaaac :) .. a od dnes aj cvicim tak uvidime :)
@lucyfuk77 noo ti chlapi su potvory... stale s niecim lakaju.. ja mam takeho ze 175/65 a moze vsetko.. kym som byvala sama na private dietovalo sa dobre, teraz jak spolu byvame skoro 9 mesiacov priberaam postupne vrrrrr :) aj ja vam baby drzim palce :)
Ahojte, tak ja mam svadbu v oktobri 2011 a dovtedy by som potrebovala schudnuť asi tak 6-7 kg. Začala som chodit na spinning a do posilnovne, tak dufam, ze mi to vydrzi co najdlhsie :-)
Čauky babenky.. tak ja sa k vám pridám.. svadbu mám o rok v máji a tiež by som chcela schudnúť tak cca 10kg. Zatial preto nič tak extra nerobím, pretože som začala chodiť do práce na trojsmenku a na take niečo nemam nejak času.. ale hádam dám pár kilo dole ved sa nestíham ani najesť.. a ked sa mi to nepodarí, nezbláznim sa, ved aj pevná nevestička môže byť pekna ;-) Ale budem skúšať :-D
prvý týždeň chudnutia / nechudnutia (keď pozývate na svadbu, tak sa chudnúť nedá a ešte tie reči: daj si lebo nás urazíš...)
dala som si pevný cieľ: -8 kg
tak zatiaľ O,5 kg dole :-| (ešte 7,5 ....)
uvidíme, čo prinesie tento týždeň (smútok a plač - dieťa nám dnes išlo do škôlky v prírode )