♥♪Tajomstvá májových nevestičiek 2012♥♫ - Asociácia ukecaných nevestičiek :-)

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte tak šup sem,a môžme kecať nie len o prípravách :-)
Odpovedať
1
26
27
Profilova fotka
@irin12 no čo??? môžeme gratulovať alebo ako??? dúfam, že sa tehu potvrdilo a všetko je ako má byť.
Odpovedať
@lulumumu este som nebola u dokiho chystam sa az v stredu res. len zavolat a objednat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@irin12 Tak som maximalne na sladke, pricom pred tehotenstvom len slane a zle mi vobec nebolo, skor teraz v 32.tzydni mi dviha zaludok za kazdym :-P
Odpovedať
@euforia zeby to bolo dievcatko? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@irin12 Tak na dievcatko mi na zaciatku tehotenstva nebolo vobec nic, ani zle, ani nedvihalo zaludok a to bolo na chlapca vtedy. Ale podla toho "slavneho cinskeho kalendara" mi vychadza dievcatko :-D
Odpovedať
nakoniec ideme na 1. kontrolu az 30. maja :-D takze budeme v 9-10 tyzdni a som aj rada naco sa stresovat od zaciatku teh. ked aj tak vela scanov skodi, od zaciatku 8 tt mi bolo zle, napinalo ma, ale akonahle presiel ten tyzden som fit a nic mi nieje, baby kedy vam zacalo rast brusko?
Odpovedať
Profilova fotka
@irin12 no mne sa začalo tak poriadnejšie gulatiť asi pred 2-3 týždňami, čiže od takého 18tt. Predtým som stále vyzerala iba ako keby som sa fest riadne prejedla :-D
Odpovedať
@petuska86 @euforia @lulumumu @katka1987 @lenushka_th ahojte baby vcera som bola na ultrazvuku a mam 2 krasne fotky nasho babatka na jednej si cmula prst :-D akesi bolo pohodlne a nechcelo sa obratit trebalo ho zmerat takze asi to bude baba ( ja som pohodlna stale) :-D sme tehotni 3. mesiac a o par dni zaciname 4.mesiac. Pohlavie nam povedia v polovicke augusta :-D som rada, ze som bola na ultrazvuku az teraz aspon som ho videla v babatkovskom tvare, nozky, rucky, hlavicku a hlavne bijuce srdiecko v hrudi veselo bilo :-N :-N :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@irin12 to je super, hlavne aby ste boli v poriadku obaja. Ja som bola dnes akurat na glukozu, celkom v poho to bolo. Trochu sladsie ako si muz robi kakao :-D tomu ked som to hovorila, tak sa len smial, ze si ju aj on musi kupit :-) nase babo je na 90% dievcatko a 13.7. ideme na 3D tak sa hadam potvrdi na 100% pohlavie, ale hlavne je to, ze je zdravucke.
Odpovedať
Profilova fotka
@irin12 @lulumumu babulky tesim sa s vami.len tak dalej. hlavne zdravicko :) nas najvacsi poklad ma zajtra 3 mesiace. uf ale to ubehlo rychlo. som rada ze ste obe ok :) uzivajte si tehulkovanie, mne to brusko normalne obcas chyba :-D a hlavne uz ked som citila pohyby a robilo mi brucho vlny :-D :-D :-D krasne pocity
Odpovedať
Profilova fotka
@petuska86 juuuj ani nehovor, take je to zlatunke tie vlny bruskove, ze az :-D teraz sa uz v kuse hmyri, ale som rada, lebo aspon viem, ze zije. A ako som vstupila do 6teho mesiaca, tak som konecne prestala aj vracavat, tak uz si to naplno uzivam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petuska86 jaj a bambulke tvojej vsetko naj k stvrtrocku zelam ;) ako to leti, si pamätam, ked si mi pisala, ako sa s nou tatino dohadoval, ze kedy ma vyjst von :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lulumumu dakujem ;-) presne tatino sa dohadoval :D ale o den neskor prisla aj tak.teda o 5 hodin a 55 minut. uzivaj si to lucka je to nieco uzasne :) uz sa tesim ako aj ty mi napises ze uz tiez mate ninku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak nam sa to krati babenky. Dnes nam bolo konecne povedane ze budeme mat chlapceka. Tak vsetky tie dohady ze bude dievca razom zmizli. Tak hadam bude medzi nami co nevidiet, sak uz konci 39.tyzden. Vsetkym vam drzim prsty a tym ktore uz porodili vela zdravicka!
Odpovedať
Profilova fotka
@euforia tak ti prajem co najrycheljsi porod. a potom nam daj vediet ako sa mate aj s drobcekom :) drzim palce
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Ten čas tak rýchlo letí!! Náš anjelik už 8 mesiacov :-*
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch

Odpovedať
Zienky toto je mojho srdca sampion, vola sa Robko a dnes ma 5 mesiacikov. :-D tato foto nie je zrovna v jeho veku je riadny bunkos ma 10 kg, ale musela som vam ho ukazat. Pozdravujeme :-)
Odpovedať
@petuska86 @euforia @lulumumu foto vyssie :-D a vy ako sa mate?
Odpovedať
Profilova fotka
@irin12 gratulujem ku krasnemu buchtoskovi. My mame zase uz takmer 8 mesacnu buchtu Ninku,,ktoran robi kazdym dnom vacsiu radost. No a toto je jej aktualna podoba z minuleho tyzdna
Odpovedať
Profilova fotka
@irin12 @lulumumu ahojte,mame sa super. aj my mame NINKU :) narodila sa minuly rok v marci cize ma 14 mesiacov :-D a krstili sme na prve vyrocie svadby.takze mame veselo.
Odpovedať
1
26
27
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?