Ahojky všetci ktorí zavítate na moju "diskusiu" viem, že je podobná diskusia už rozbehnutá na inom fóre, ale aj tak som sa rozhodla že založím novú. Kedže po prečítaní všetkých vecí ohľadom oddelenej stravy som usúdila, že mám v nich chaoz....mam pocit, že v každej sa píše niečo iné, čo sa može a čo nie, najviac som sa priklonila k oddelenej strave podľa Horeckej....
Takže volám sa Jaja, oddelenú stravu som si vybrala preto, lebo mám pocit, že je načase niečo zo sebou robiť!!!!!!!!! :-o
Je leto a ja sa hambím obliecť do plaviek, moja nadvaha predstavuje cca 20kg, čo už nezakryje ani najlepšie oblečenie...myslím sťahovacie :-p A oddelená strava sa mi zdá najlepšia, kedže nejde o dietovanie ale rozumné rozdelenie potravín. Ako som už písala je viac "druhov" oddelených strav, ale táto od Horeckej sa mi zdá najrozumnejšia. =-)
Veľmi jednoduchý princíp :-p
Ak sa niekto prída a bude reagovať budem veľmi rada, prípadne sa pridá k chudnutiu...Budem ešte radšej :-p Ak niekto má dobrý recept, nápad...sem s ním
prajem pekný deň všetkým
A ešte dnešný receptík....čo dnes som vymyslela :-p Mala som rastlinno/zeleninový deň
takže na oleji som si popražila cibuľku, potom pridala na kocky pokrájané tofu /ochutené/. Trošku popražila a potom som pridala uvarený karfiol - pokrajaný. Výborné rychle a chutné jedlo.