oki, babule .. tu je súkromnka, dúfam, že sa to tu viac rozbehne, ako vo verejnej téme.
Ked budete chcieť niekoho pridať, kľudne, povedzte, (zvykne sa to robiť po súhlase väčšiny - pridanie nového člena).
a na úvod o mne?
svadba 22.jún 2013 ; máme kostolík zajednaný - fotografa - kameramana ; sálu zajednáme v priebehu januára, už sme sa tam boli pozrieť, ešte doľadiť detaily s pani prevázkárkou :)
Rada by som ešte tento mesiac stihla vyskúšať pár šiat v BA. A zvyšok riešiť na budúci rok x-)
Vicky.
Zdravim po dlhsej odmlke na tejto stranke :-) U nas ostava 15.Jún 2013. Mame salu, fotografa, kameramana, kroj a DJ, teraz budeme riesit kostolne veci.
Baby ako riesite saty? Ja som bola skusat tento tyzden v jednom salone v Presove a hned prve sa mi asi najviac pacili, dilema bola biele ci maslove? Oboje sa mi hodili. Dalsia vec nezdaju sa vam prehnane ceny len za vypozicanie? y
Sokovana som bola ked mi pani povedala, ze nemozeme fotit, ze salony v Presove maju taku dohodu madzi sebou, aby si nevesty nedavali na internet fotky. ja by som urcite nevycapovala fotky na net, ale mne to pride totalne chore, kedze rada si pozriem doma v klude na fotke ako to na mne vyzeralo aky mate nazor?
@ericelli@laura2912
keď som bola s kamoškami skúšať šaty v LV, v pohode, dovolili fotiť, v niektorých salónoch v BA tiež dovolia.
tiež si rada pokukám foto doma, však je predsa len čas a v salone je to HR
my asi budeme mať problem niekoho na hudbu zajednať, pretože drahý nechce DJ, skôr by sme brali nejakú živú kapelku .. a problem bude v tom, že aj on hráva kade-tade, vie aká je "dobrá úroveň", tak sa bojím, že zas skončíme s vetou on: "to ja spievam lepšie" :))
No u nás tiež stále ostáva 8.6.13 :) a už mám skoro všetko- kamera, foto, dj, starejší, agentúra na výzdobu, priestor na obrad, priestor na hostinu, šaty mám zo svadobného salónu El v BA, svadobné oznámenia už mám tiež doma :)
Už len aby bol konečne jún :-D
Inak čo sa toho fotenia v salónoch týka tak mne v TN nedovolili nikde fotiť ale v BA s tým nemali problém :)