@kokorunka3@kabba Ahojte šušky!!Tak som sa sem konečne dostala po včerajšom strávení 4h pri obľúbených :-D ako sa mi máte??Lucik myslím,že ty sa máš výborne a užívaš si novomanželské krásne chvíle s Peťkom :-) bola som taká strašne vytešená,že sme vás mohli vidieť zrovna v tak doležitý deň.Boli ste neskutoční!!!!!Normálne som hovorila v kostole Tibimu,že aby mi luskol prstom,či sa mi to nesníva taká krása :-) Janušik,škoda,že si Lucku nevidela naživo..bola prekrásna nevesta,Lucik bez debat a úprimne-bola si najkrajšia nevesta ktorú som v živote videla!!!!A Peťko úžasný ženích a fešák.Naživo ste takí krásni,ako obrázok :-D aj Tibimu ste sa strašne páčili a aj Velickí strašní sympaťáci,no boli sme ako v nebi,miestami som bola aj trošku mimo provoz,hlavne keď za nami prišla Veronika,tak som sa nevedela vykoktať :-D Janušik a ty si sem lepšiu správu nemohla ani napísať!!!To je super,že svokra sa takto rozhodla a že vám to sama navrhla,že aj cez tie všetky problémy si praje vašu svadbu a chce ťa vidieť po boku jej syna..je to nádherné gesto!!:-)a čo bytík??už ste s niečim začali?šušky moje na Slovensku bolo fajn,ale už nám bolo aj dlho..hlavne na východe u svokrovcov kedže tam Tibi nemal chlapcov.Svokra bola strašne podráždená,stále sa so svokrom hádala,ale že o blbostiach a všetko jej vadilo..keď som chcela pomoct povedala mi,že mam oddychovať a keď som nepomohla,tak sa sťažovala,že jej nemá kto pomocť..no komédia!!!A Tibi sa 1 deň tak riadne opil a aj vracal,ale tak zase som to potom chápala,lebo pil s kamošom,čo sa poznajú od detstva a nevideli sa dlho a svokra hneď z neho robila alkoholika.nuž a u nás bolo teda o dosť lepšie,hlavne u brácha Lubka-v piatok sme robili oslavu synovca Jakubka a v sobotu sme boli kuk na svadbu tisícročia v Pruskom :-) a potom sme išli na ďalšiu návštevu k 2 bratovi Matkovi pozrieť mojho 4mesačného synovca Maťka :-) aký je krásny x-) potom sme behali striedavo na návštevy k starkým jedným aj druhým,videla som sa s naj kamoškou-budúcou svedkyňou,pohladkala som jej bruško(je v 6mesiaci)a išli sme na 3dni k mamine.Kočky strašne dobre sme sa porozprávali po dlhej dobe s maminou,lebo Tibi schválne každý deň na 2h vytiahol Hitlera na biliard a mali sme čas,všetko sme si vysvetlili,povedali si čo nám vadí a predstavte si,ten kokot jej začal búchať po rukách keď niečo neurobí po jeho voli.tak som jej hovorila,že si to nesmie nechať,že sa ma braniť a povedať mu!!!Tak som si potom všimla,že keď ju za niečo zdrbal,tak mu oponovala.povedala som jej aj o svadbe a ona súhlasila,že sme sa rozhodli správne a že to chápe,že jej je ľúto,že je to kvoli Hitlerovi,ale ona sa s otcom vidieť nechce aj keby mala prísť na svadbu sama..a hovorila to večer hitlerovi,že teda budeme mať svadbu len pri svedkoch a viete čo nerobil???aký výstup spravil??!!že či sa to patrí nepozvať na svadbu matku ktorá ma porodila..akože chápete???tak my to robíme kvoli kľudu v rodine a hlavne kvoli nemu a on zareaguje úplne opačne..sme s Tibim nechápali,že o čom točí =-) a povedala som mu,že ak má 60tisíc,tak nech nám dá na svadbu,lebo my na to nemáme..tak bol ticho.Veru kočky,z jednej strany mi trhalo srdce keď sme od maminy odchádzali kvoli nej,ale z druhej strany som bola rada,že zase Hillera pekne dlho neuvidím.a cesta bola hrozná,všade opravujú cesty a ešte aj dnes sa cítim strašne unavená a to sme prišli vo štvrtok v noci.takže sme viac unavení,ako oddýchnutí.jaj a boli sme aj v Komárne a chlapci sa chovali pekne ma aj ma pobozkali a celú dobu s Tibim kecali :-) kúpili sme im autíčka,tenisky a nejaké tričká a Tibi sa s tou strigou ani nevidel a v podstate ani s ňou nehovoril,lebo keď volal,či sú doma,tak to zdvihol jej frajer a keď sme tam prišli,tak len zazvonil a povedal,nech chlapcov pošle dolu a viac nič,takže aj Tibi mal srdce na mieste..som rada :-) akurát keď sme išli s Komárna mal slzy na krajíčku a riadne sa držal vám poviem,bolo mu ľúto,že ich videl zase len na 3h a pol roka zase nič :-( snáď až raz budeme mať naše deti,tak mu tú lásku vynahradia.No šušky moje končím,máte tu toho dosť,celý román :-D tak pekne čítajte a prajem vám krásny víkend,papa a :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
@kokorunka3@kicsike13
Ahojte, šušky moje, tak už som tu :) Aj mne bude riadnu chvíľu trvať, kým sa prelúskam všetkými novými albumami :) Teda, mám tu toho požehnane!!! :)
Aďuška, tak ja viem už dávno, že Lucka je riadna fešanda!!! :) Mala som tú česť vidieť ju aj s Peťkom. Síce nie v svadobný deň, ale aj tak bola sexi ... vlastne obaja :)
A teda svokra ťa riadne preháňala! Dala ti asi riadne zabrať. Ale tým sa ťažko vyhovie, to poznám :)
A čo robí ten Hitler? Jej búcha po rukách? Ten nie je normálny!!!!! Toho by som zavesila do prievanu za gule, ako sa správa!!! Toto už normálne nie je! Ach moja, isto sa o maminu bojíš, ja by som sa tiež! :-( Prečo ho nekopne do zadku? Viem, že samota je zlá, ale byť s takým kokotom, tak to je ešte horšie! :-( A pekne by som mu povedala, prečo máte takú svadbu, že to je kvôli nemu aj, že takého papeka tam mať nechcete! Ach, dilino to je! :-(
A nesmúťte, veru o chvíľu budete mať vlastné detičky a Tibi bude kľudnejší. Chlapci už budú veľkí a možno aj viac budú kontaktovať otca, keď už tá krava nebude mať na nich taký dosah. Takže sa nebojte, Tibi je skvelý otec, ty budeš úžasná mamina a chlapci si to raz uvedomia, že ich mama sa nesprávala tak, ako by mala!
Inak kočky, ďakujem vám veľmi pekne, že ste na mňa mysleli! Aďuška, tebe ďakujem za SMS, veľmi ma potešila! My sa z toho spamätávame ešte. Chlapi sú na tom lepšie, ja horšie. Stále som verila, že to nie je také vážne, že sa mamina ešte z nemocnice vráti. Fakt som netušila a nečakala, že tak skoro zomrie. Ja som je dávala ešte rok!!!
V prípravach na svadbu pokračujeme, no už oveľa rýchlejšie, všetko zameškané musíme dobehnúť! !Svokra ešte dva dni pred smrťou hovorila Peťkovi, nech sa neopováži zrušiť svadbu, aj keby deň predtým zomrela, že ona to tak chce. S hudbou, so všetkým! Tak jej vyhovieme, i keď sa nám za takýchto podmienok moc do toho nechce :-(
Ale inak oblek už máme kúpený. Tmavosivý z Ozety Trenčín. Krásny slimový, Peťkovi strašne pristane!!! Som z neho nemohla, keď si ho obliekol! Ach x-)
Mokume obrúčky máme už doma, pán Machovčák povedal, že by už také, aké som ja chcela nikdy v živote nerobil :-D Že bol jeden pár u nich a keď videli tie naše, chceli ich hneď, ale už sa nenechal ukecať :-D Robil nám ich na trikrát a aj tak nie sú také, aké som chcela, ale aj tak sú nádherné! :) Pripomínajú štruktúru dreva a to je to, čo sme chceli! :) Však hodím do albumu, ale mobilom sa ťažko fotí, nie sú tam také nádherné, ako sú v skutočnosti! :) potom na svadobných fotkách ich bude snáď lepšie vidno :)
Inak kočky, oznámenia už mám tiež doma, v pondelok vám pošlem :) Len Aďuška, ty mi napíš adresu, aby som mohla odoslať :)
Júj, toľko mám teraz vybavovania, že neviem, kde mi hlava stojí... Neviem, kedy to chcem stihnúť! Ach, držte palce, šušky moje!
Cmuk, krásny víkend!!!!! My ideme s Peťkom ku jeho rodine do Zvolena, ideme pozývať na svadbu, takže ja prídem až v pondelok! Tak sa mi tu držte! Aspoň máte zatiaľ čo čítať, keďže som sa riadne rozpísala :-D
@kabba ahooooj Janka, joooj, aka som rada, Ta tu vidim :-) :-) A som rada, ze pokracujete v pripravach, aj ked Ti verim, ze to musi byt tazke :-( Musis byt silna zienka a sama vies, ze zo bolo mozno aj lepsie, kedze svokra mala isto bolesti, teraz na Vas kuka z oblaciku a takisto Vas bude sledovat aj na svadbe :-) Na obrucky som velmi, velmi zvedava a som rada, ze ste boli s panom Machovcakom spokojni a pockaj az budes mat tu obrucku na prste ako ja :-D Stale na nu pozeram aka je krasna :-) Lebo potom, ked Ti ju Petko nastokne, tak este stupne v Tvojich ockach a bude to ten najkrajsi prsienok na svete :-) Neviem sa dockat oznamenia, lebo je uzasne :-)
Januska, pekne vsetko dovybavuj a som skutocne rada, ze si tu zasa s nami :-x :-x Uzite si pozivanie a dufam, ze budu do Vas cpat plno jedla a alkoholu ako do nas :-D Maj sa krasnucko, suska nasa suskata :-x
@kokorunka3 Všetci si to hovoríme, že to je takto lepšie. I keď každému jednému chýba! Ale aspoň netrpela, mohlo to byť ešte omnoho horšie. Nemala bolesti, netrápila sa dlho. Inak kočky, keď som sa dozvedela, ako zomrela... ešte teraz z toho plačem, také nádherné! Ocino posledné dni pri nej v noci aj spával. A 6.8. ráno o štvrtej jej prišli ešte pichnúť morfium a dať infúziu. Ocino sa zobudil a ona ho poprosila, že nech si ku nej sadne a chytí ju za ruku. A on šiel ku posteli a chvíľu sa ešte rozprávali, kázal je spať, nech oddychuje. A celý čas ju držal za ruku. O chvíľu obaja zaspali, svokor na stoličke. Až okolo piatej išla sestrička na kontrolu a zobudila ocina, že mamina už nedýcha. Tak ani nevedia presný čas úmrtia. Ale takúto smrť by som chcela aj ja. So svojim milovaným až do konca! Úplne potichu, bez bolesti... ;-(
Ale dosť smútku... však to je nádherné! :)
Inak Luci, Machovčák je fakt majster!!!! A strašne milý!! Však tie obrúčky nám robil na trikrá a tie peniaze, čo sme mu dali za prácu, tak mu akurát pokryli náklady za tie nepodarky :) Aj ma to trošku mrzelo, že vlastne žiadny zisk z nás nemá :-( ale čo už, tak to chcel, ja som len rada! :)
A to dúfam aj ja, že nebudeme tam vkuse prejedení a naliatí :-D
Ahoj lásky moje! :-x
@kabba joooj, az ma mraz prebehol a isli mi slzy do oci, ked som si to citala :-(, ale inak krasne ako s filmu a mozno prave preto sa jej tak "lahko" umieralo, ze ho citila pri sebe :-) Verim, ze Vam vsetkym chyba, ale skutocne ked si toto clovek predstavi, tak sa mu aj maly usmev na tvari ukaze, ze to bolo take bezbolestne a hlavne bola urcite vnutorne pokojna a kludna a do poslednej sekundy citala svoju lasku pri sebe :-)
Drzte sa, vsetci :-x
@kokorunka3 Ďakujem Lucinka :) Ty si uži pekný víkend! Ja už bežím, ideme dnes ku mojej rodine pozývať :) Tak tieto tri dni budú náročné :)
Ahoj láska moja! :-x :-x :-x
@kabba@kokorunka3 Ahojte moje zlaté :-) Janušik,som neskutočne rada,že si sa vrátila a pokračuješ v prípravách ;-) Pri správach,ktoré si sem písala,som zaslzila celý notebook,skutočne ma to dojalo ako svokra umrela.Bola to smrť,akú by chcela každá z nás...s milovaným a bez bolesti.Možno to,že cítila,ako ju miluje celá rodina a ako pri nej stojí jej manžel jej pomohlo k tomu,aby umrela bezstarostne a s pocitom lásky.Bude sa na vás dívať z neba a ako som ti už písala,teraz už ako anjel vás bude chrániť a strážiť vaše šťastie :-) Viem,že to je teraz ešte bolestné,ale uchovajte si naňu len tie najkrajšie spomienky,ona si to isto zalúži!A neuvažujte nad tým,že sa vám nechce oslavovať v deň vašej svadby,treba myslieť na to,že toto bolo medzi jej poslednými želaniami a chcela to tak.A určite vás z nebíčka konroluje a v deň svadby sa bude na vás usmievať keď vás bude vidieť naplnených šťastím a láskou :-)
Nuž a čo sa týka Hitlera,ja už sa nad týmto nepozastavujem..mamine som len povedala,aby si to nenechala a ak ju buchne po rukách,má mu to vrátiť,alebo mu povedať,nech si to nedovoľuje a teraz som s ňou volala cez skype,lebo spala u brata,bola tam na 2dni a hovorila mi,že už sa ho tak nebojí a to je dobre.Myslím,že aj ja som jej dodala odvahu a silu,povedala som jej,že sa od otca nechala otĺkať,tak nech si to nenechá robiť aj od druhého chlapa,že to može byť radšej sama.Ona ho miluje,ale vidí,že má obrovské chyby a aj sama uznala,že nemá dobrú povahu,že radšej veľakrát prehltne a nepovie nič,aby sa nemuseli hádať,že mala toho za 26r s naším otcom dosť.A ja jej to verím,chce mať už kľudný život,akurát niesom presvedčená že ho bude mať s Ferom :-(
Júúj som rada,že pokračujete v tých prípravách,už aj Petko má oblek,hoď fotku-teda aspoň obleku,keď už si Peťko stráži súkromie a aj prstienkov a oznamka,teda ak už to tu nieje,lebo obľúbené a od priateľov som ešte nevidela.A adresa:
Andrea Jankulová
Větrná 1467/72A
České Budějovice 2
370 05
Neskutočne sa naň teším,aj Luckine ma vtedy potešilo,zahrialo ma až pri srdiečku,že niekto myslí aj na mňa a berie ma ako kamarátku :-x a aj vaše oznamko bude vystavené v kuchyni na poličke vedľa Luckinho ;-)
Šušky moje,my sme boli včera od 16h až do neskorým nočných hodín na rybkách a chytili sme kapríka :-) a dnes sa ideme kuknúť na miesto nášho sobášu,obzrieme si ho zase zblízka,lebo potom v zime sa tam už asi nedostaneme.Ide sa tam od parkoviska ešte 3km peši a potom do kopca,takže budeme dnes ako srnky :-D Akurát je výhoda,že keď tam budeme mať sobáš,tak možme ísť s autom až úplne dolu k zrúcanine a vyšliapať budeme musieť len kopček k zrúcanine.V takýchto prípadoch dávajú k tomu nejaký lístok,aby nás pustili až dolu a nemuseli sme šlapať 3km.Ale dnes si radšej urobíme prechádzku,lebo tu nieje ani obláčik,je nádherne.Tibi začal variť kuraciu polievočku kým som volala s maminou a napapáme sa a pojdeme,tak aj vám šušky moje prajem kráááásny víkend,odýchnite si :-x :-x :-x :-x a aj ty Lucinka :-x @kokorunka3
@kicsike13@kokorunka3
Ahojte šušky moje, tak som späť zo Zvolena :) U oboch Peťkových sesterníc bolo skvele, sme sa porozprávali, zabavili a hlavne pribrali, lebo stále len vyvárali a piekli :-D Ale sme si spravili aj super prechádzky, tak sme si oddýchli :)
Aďuška, ako bolo na prechádzke? vyšli ste si to? :) Júj, už sa teším na vaše fotky, na vašu svadbu! Zajtra hneď posielam inak oznamko :) Tak kočky môžete čakať, že do konca týždňa vám bude svietiť v schránke žltá obáločka ;-)
Pekný zvyšok víkendu, šušky moje!!! :-x :-x :-x
@kabba@kicsike13 ahojteee susky moje zlate :-) bola som cely vikend mimo, lebo bola u nas Petova sestra s rodinou, tak som sa musela venovat im :-) samozrejme, ze mi prisli este v sobotu moje oblubene dni, tak si to viete predstavit aka som bola grogy ked odisli a este aby som nezabudla tak sme mali sluzbu na upratovanie schodov :-/ Vcera vecer som tu chvilu bola, ale nemala som silu pisat, len som kukla par veci a odhlasila sa :-). Vikend bol nakoniec super,aj ked trochu unavny, ked odisli v nedelu o jednej, tak sme s Petom spali do piatej :-D A potom isli vchod upratovat :-( Dnes som doma ostala, lebo uz mam vodicak aj obcianku urobenu, tak si idem pre nu :-) Nova identita uz je aj na papieri :-D.
Janusik neviem sa dockat oznamka :-)
Taaak sa mi majte krasne, susky moje :-x :-x :-x
@kabba@kokorunka3 Ahojte šuškandy :-D Tak vidím,že jedna ste mala perný víkend-že Lucik a jedna si válala šunky-že Janušik :-D ja som teraz dovarila,takže som spotená ako pes,je u nás 36 stupňov,neviem ako je to na sk..no strašné!! :-|
Víkendík bol suprový,v piatok sme hneď po práci išli na rybky a boli sme tam až do večera,v sobotu sme boli na tom Dívčim kámeni a šušky no paráda.Akurát ráno bolo chladnejšie,tak sme si s Tibim dali dlhé rifle a akože sme sa poobede riadne potili :-D a ako spomienkové retro sme si dali tie isté tričká,v ktorých sme tam boli aj poprvý krát :-)čiže 2r naspat.Prikladám Vám aj pár fotiek,už sme približne aj vybrali miesto kde by to šlo uskutočniť na zrúcanine.trošku nás to tam sklamalo,lebo nám to prišlo také neupravené ako keď sme tam boli naposledy..ale stále si hovorím,že keď to bude trošku vyzdobené a budú okolo svietniky a kvietky,tak to bude vyzerať úúplne inak :-) a hlavne Velickí dokážu urobiť na fotke z toho miesta neskutočnú krásu.A ako naschvál sa nám asi po 6 fotkách vybila baterka vo foťáku,takže máme aj málo fotiek :-(no nevadí,veď keď bude takéto počasie,tak tam možno ešte pojdeme niektorý víkend.Lucik a vhoď sem tú slávnu fotku z občianky,ja som zvedavá :-D a Jani-tiež sa neskutočne teším na oznámko.šušky moje,krásny spotený deň Vám prajem :-D a posielam :-x :-x :-x :-x :-x papa
@kicsike13@kokorunka3
Ahojte, šušky moje :) Tak, oznámenia už odoslané, už môžete kukať do schránky a čakať žltú obáločku :)
Júj, Luci, to ma mrzí, že si mala taký perný víkend! Si si asi ani moc neoddýchla, však? Ale aspoň ste mali spoločnosť :) I keď si musela okolo švagrinej asi riadne skákať, či aj pomohla? :) A aj ja sa už teším na nové doklady, aspoň nebudem musieť kukať na tú starú strašnú fotku na občianke :-D Teda pokiaľ nebude ešte horšia :-D
Júj, Aďuška, krásne mieto!!!!!! Aj vy dvaja ste úžasní! :) A prostredie je neopísateľné, tam by som sa chcela aj ja vydávať! :) Asi by bolo fajn spraviť si dva dni pred svadbou trošku brigádu a ísť to tam máličko "skultúrniť" :-D Upratať, porobiť chodníčky :) Ale budete to mať na jar a to je výhoda, nebudete mať takú vysokú trávu :) Takže to tam bude aj krajšie vyzerať :) neboj, všetko dopadne skvelé a Velickí by vám aj na smetisku vykúzlili úžasné fotky :)
Krásny večer, lásky moje! :-x :-x :-x :-x
@kabba Ahoj šušu :-) že na smetisku by nám vykúzlili fotky :-D jaaj po nočnej si ma pekne rozosmiala.A inak tá fotka s kozami je tam schválne,lebo keď sme ich uvideli,že si tam len tak voľne pobehujú,tak Tibi hovorí:a ktože si ich nedal do ohrádky a vtedy som si spomenula,že aj ty si mi písala ,že potrebuješ na svoje kozy ohrádku :-D tak pri akej príležitosti si na teba nespomeniem,však??:-D A ďakujem za pochvaly na miesto sobáša,som strašne rada,že sa páči a aj tu kočkám na MS.zo začiatku som si totiž myslela,že to každý bude brať doslova ako zrúcaninu a nečakala som kladné reakcie.Šušu my nemusíme robiť brigádu,oni to tam upravia pred svadbou,teda aspoň mi to pani z matriky písala a keď to tam dozdobím,tak by to mohlo byť krásne :-)a ty ako pokračuješ v prípravách?čo už máš hotové a čo ešte chýba?Budem sa každý deň dívať do schránky či tam nieje žltá obálka :-) šušu krásny dník prajem,ja idem haji po nočnej a aj tebe šušu @kokorunka3 :-x :-x :-x :-x
@kicsike13 Júj, šušu, takéto hovadiny si držíš v hlave? Ešte ma náhodou raz stretneš a ako prvý pohľad bude na kozy, nie do očí :-D Či to som mala čo povedať... zákon schválnosti, čo? :-D
Júj, s prípravami sa to rozbehne až budúci týždeň, už mi chodia veci pomaly, tak sa teším každý deň, aká nová krabička ma čaká na pošte :) Som si teraz toho neobjednávalaaaaaaaaaaaaaaaa! Peniaze sa len tak strácajú :-D
Zajtra šušky moje odchádzam, prídem až v pondelok. Ideme na Moto GP do Brna, na Masarykov okruh :) Naša každoročná dovolenka,... už tradícia. Teraz ideme už štvrtý rok :) No, ja tam skôr zabezpečujem obsluhu a výdaj stravy, Peťko a budúci švagor sú nadšenci :) Ja sa len zveziem popri nich :) Tak držte palce, nech je pekné počasie :)
Krásny večer a aj víkend, lásky moje šuškaté :-D :-x :-x :-x
@kabba juuj, susu, asi si to uz neprecitas dnes, ale ak nahodou ano, tak si to tam paradne uzite a oddychnite si :-) Myslim, ze momentalne akakolvek zmena prostredia Vam iba pride vhod :-)
Krasny vikendik, susu :-x
Samozejme aj Tebe, Adusik, prajem uzasny vikend :-x @kicsike13
@kabba Ahoj šušu,tak ako ste sa mali??Neviem teda ako v Brne,ale v Budějoviciach bolo celý víkend škaredo,pršalo,akurát teraz na chvíľku vykuklo slniečko spoza mrakov,ale to je mi už na prd,lebo Tibi spinká a za pol hodinku ide na nočnú :-( takže sme nakoniec neboli na výlete,ale urobili sme si včera upratovací deň,spolu sme varili a potom večer sme si kukli filmy..takže síce deň doma,ale aspoň spolu x-)
neboj,tvoje kozy si nedržím až tak v hlave,ale keď som uvidela tie živé a myslela pri tom na svadbu,tak to bolo prvé,čo ma napadlo :-D dúfam,že som ťa neurazila,myslela som to zo srandy :-) zajtra sa ideme kuknúť na ďalší domček,tak dúfam,že bude vyzerať dobre a hlavne,že tam bude aspoň aká-taká záhrada,lebo maklér neznel príliš optimisticky v telefóne.. :-( takže Tibi bude po nočnej spať len 3h a potom ideme na prehliadku,lebo to musíme stihnúť do 13:30h ja mám poobednú a potom si ide povybavovať doktorov,lebo konečne už po toľkých rokoch prestupuje spod agentúry pod firmu :-)jooj či sme radi,len dúfajme,že to nezistí jeho bývalá,lebo dá hneď zvýšiť alimenty :-(
Janušik a čo si si naobjednávala??Už len 20dníííííí :-)
Krásny dník Vá prajem šušky moje a posielam :-x :-x :-x @kokorunka3
@kicsike13@kokorunka3 Ahojte šušky moje :) Na "dovolenke" bolo fajn, pršalo nám iba v nedeľu doobeda, potom zas pod mrakom :) Takže počasie vyšlo na jedničku, boli sme všetci spokojní, aj sme si trošku oddýchli. Ale vhupla som do úplného zmetku a stále sa v ňom veziem! Začala som vyrábať vo veľkom, nakupovať a objednávať. Proste u nás to vyzerá hrozne, všade samá dekorácia a ozdoba a kopu ešte na ceste ku nám. Pomaly budem pridávať, čo sa mi podarilo. Ale moc času teda nemám a kopu veci ešte nevybavených! Držte palce, šušky, všetko sa to na mňa akosi valí! :-(
Aďuška, jasné, že si ma neurazila! Čo si, ja si rada robím zo seba srandu :) Mňa len tak ľahko neurazíš a tebe by sa to asi ani nepodarilo :) Však ťa poznám šušu a viem, že to je všetko zo srandy!!! :) A čo domček? Bol dobrý? ČI hľadáte ďalej? Hádam už niečo nájdete, šušu, lebo už fakt dlho hľadáte! :-(
A Luci, ako sa má vydatá pani? :) Užívaš si to? Júj, veru už aby som aj ja mala po svadbe, aby som mohla oddychovať! Toto je strašné, neviem, kde skôr skočiť!
Krásny víkend, šušky moje! Oddýchnite si! :) :-x :-x :-x
@kabba Ahoj šuška naša!!!No hlavne ty si oddýchni a dúfam,že čím skor popridávaš aj do albumu nové vecičky-teda ak si už nepridala ;-) som veľmi zvedavá na tú vašu svadbičku,snáď to všetko výjde podľa predstáv a tak,ako ste si naplánovali :-) Domček zatiaľ žiadny.ale boli sme na ďalších prehliadkach a v pondelok sa chystáme na ďalší,ale je drahý..ale zase je v ňom všetko poprerábané,tak uvidíme aký bude v reále :-) časom by sme asi ale aj tak urobili novú kuchyňu a obklady v kúpelni,ale to naozaj až časom..lebo tie čo sú tam,sa nám veľmi nepáčia.
Tak šušky krásny víkend,u nás v čechách prší,takže žiadna sláva a konečne sa ochladilo na 17 stupňov :-) pa pa a :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
@kicsike13@kokorunka3 Ahojte, šušky moje krásne :) Ako sa mi máte? Ja som stále v zhone! Dnes ma vytrápila kaderníčky, nijaký účes, ktorý som chcela mi nesedel :-( Tak nakoniec vrkôčiky nebudú, budú rozpustené vlasy :) Aspoň troška zakryjú tú moju guľatú tvár :) A budú vlnité, takže ešte na to si budem musieť zvyknúť, lebo ja mám úplne rovné vlasy :)
Aďuška, čo s tým domčekom? Ste sa už rozhodli? Či ešte hľadáte? Aký bol ten drahší domček? Stál aspoň za tie peniažky? My sme s bytom nepohli moc, nie je naň čas. Hádam po svadbe a dúfam, že do Vianoc už budeme bývať! :) A dúfam, že aj vy!!!! :)
Lucik, kde si sa stratila? Žiješ ešte? ČI ti dáva manžel zabrať? No, plniť si manželské povinnosti dá veru zabrať, ale hádam si najdeš chvíľu času a napíšeš nám niečo pekné! :-D
Cmuk, lásky moje, oddychujte aj za mňa, mám toho stráááááášne veľa! Držte palce!
Krásny zvyšok týždňa, šušky! :-x :-x :-x :-x
@kabba ahoooj Januska, tak ja som tu teraz relativne malo, lebo som mala vela vybavovaciek okolo uradov, kedze som uz oficialne od pondelka nezamestnana :-(. A pravdu povediac sa mi tu uz ani nechce chodit, chcem len v pozadi sledovat Teba, Adusku a par dalsich kociek co maju svadby a ostatne veci sa mi uz riesit nechce. Este pridam jednu davku fotiek, inak dakujem za vsetky likey a komentiky, potesili od Teba :-) Chcela som Ti uz aj pisat smsku, ze ako sa mas, ale kym som sa k tomu dostala, tak si napisala sem :-) Momentalne si hladam pracu a este chcem dokoncit nieco v skole, aby som mala aspon RNDr. ked uz nie PhD., nakoniec je to jedno, lebo ten titul mi bude aj tak iba na pritaz, ak si do vtedy pracu nenajdem :-(. Peto od prveho oktobra nastupuje do novej roboty, tak to bude po financnej stranke lepsie, ale to bude az v novembri, teraz sme zaziadali, aby na pozastavili, alebo aspon znizili splatky hypoteky, ked mame taky maly prijem, tak snad nam banka vyjde v ustrety :-) Pohravam sa aj s myslienkou zalozit si svadobnu agenturu, ale to az keby som bola na urade viac ako tri mesiace a zobrala by som si ten prispevok pre podnikatelov, tak uvidim ci sa mi to podari :-).
Rada citam, ze pripravy su v plnom prude a ten uces bude urcite uzasny :-) Skoda, ze nebyvas blizsie, alebo sa nevydavas o tyzden neskor, lebo pojde vtedy tadial, by som Ta isla kuknut :-) Drzim prstiky nech to ide aj dalej tak dobre, suska nasa :-x Krasny vikendik Vam prajem :-x :-x samozrejme aj Tebe Adusik @kicsike13
@kokorunka3 Ahoj, Lucinka moja :) Som sa bála, čo je s tebou, keď sa dlhšie neozývaš. Mala si aj ty teraz toho veľa, to ti verím! Ale neboj, hádam si rýchlo niečo nájdeš. A ten titul veru radšej nespomínať, lebo ti to ešte sťaží hľadanie. Práve kvôli tomu v poslednom ročníku ukončil doktorantské štúdium Peťko, lebo by ho nikde nezobrali, toľko prachov kvôli jednému titulu ti nik nedá. Ale ten nápad s tou agentúrou je geniálny!!!!!!!!!!!!!! To by som hneď šla robiť, keby bola na to príležitosť! Však počkaj o rok, keď si budem ja hľadať prácu, či nezaložím konkurenciu :-D Podom daj vedieť, ako si dopadla. Inak môj kontakt na skype je mysicka-rybicka Ale moc často tam nechodím, no kvôli tebe a Aďke asi začnem :) Lebo potom nie som v obraze :-D
Júj, ani nevieš, ako by som sa potešila, keby som ťa videla na svadbe, alebo Aďku. No sme od seba všetky tak ďaleko a nedá sa to, to je jasné. Aspoň potom vám fotky pošlem aby ste aspoň predstavu mali :) Ale mám toho ešte strašne veľa, čo musím vybaviť. Zajtra idem akurát na skúšku šiat, tak som veľmi zvedavá! :)
Aj tebe krásny víkend, šušu. Užite si s Peťkom a neboj, všetko bude zas dobre :)
:-x :-x :-x :-x
@kabba@kokorunka3 Ahojte lásky moje :-) Janušik,som rada,že si sa zase po týždni ozvala,asi máš toho určite veľa a si rada,že stíhaš všetko na poslednú chvíľu :-) ešte som nevidela tvoj album,chystám sa na to,tak dúfam,že tam pribudli nejaké nové obrázky ;-) Nakoniec buď aj rada,že budeš mař rozpustené vlasy,podľa mňa je to s drdolom najlepšia možná varianta a nevesta vyzerá krásne a prirodzenne :-)Nuž ten novší domček sme nakoniec nezobrali,lebo mne samej by 2,2mil nedali,takže buď počkáme a budeme dúfať,že tam za pár mesiacov ešte bude,alebo nájdeme iný..taký ktorý si budem moct dovoliť zobrať len ja a keď tak časom zoberie zvyšok peňazí aj Tibi ak by nám nestačili,lebo neviem,či som ti písala,ale už išiel priamo pod firmu,už žiadna agentúra,tak teraz od 1.9. mu dali zmluvu a teda veľmi dobré podmienky,má dobrý základ,takže hlavne je,aby aspoň tých 20tisíc mal a to hádam mať bude :-) a konečne bude mať zaplatenú dovolenku tak ako to má byť a aj maródku,keby bol náhodou chorý.A inak na tom novšom domčeku,chceli dať ako rezervačný poplatok 100tisiíc a to neexistuje!!!Síce by nám to potom odpočítali od celkovej sumy,ale 100tisíc len tak vo vrecku nenosím..a bohužiaľ,zatiaľ ani 50tisíc :-( Takže Janušik,ani veľmi nepočítame už s tým,že by sme do decembra bývali.Hlavne aj kvoli tomu,že musíme mať našetrené aj peniaze na uhlie a drevo keby sme tam chceli bývať už v zime a to zatiaľ nemáme.Ide to ťažko odkladať šušky moje..síce máme 2platy,ale keď si poplatíme nájom,požičku,alimenty a počítame benzín do práce,tak sme radi a sme aj frajeri,že vobec odložíme :-( v decembri nám dopadne požička,takže sa nám zase bude o dost lepšie dýchať :-) Už som to aj Lucinke písala,že ak budeme musieť,tak svadbu posunieme na september.Síce neradi,ale musíme,lebo to by sa nedalo naraz aj odkladať na domček a aj na svadbu.takže tak.A aký víkend plánujete šušky moje???Ja pojdem teraz upratovať a poobede chceme ísť niekam na bicykloch na výletík lebo dnes je tu krásne,také babie leto by som povedala :-) príjemných 24 stupňov a obloha krásne modrá :-) takže určite nechceme sedieť doma na riti,treba nám trošku športu :-)Prajem vám krásny víkendík a posielam veeeeľa :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Ozaj a Janušik,ešte som sa chcela spýtať,tá adresa čo bola na obálke s oznámením-myslím tvoja :-D platí??papa
@kicsike13@kokorunka3 Ahojte šušky moje! :) Ako sa máte? Čo nové? :) Ja som zas mala fofry trošku okolo bytu, konečne sa tam čosi začalo diať :) A mamča teraz oslavuje 50tku, tak sa chystáme na chatu :) Inak svadba bola úžasná, stále na ňu myslíme a tak radi by sme si zopakovali! Všetko bolo také dokonalé! Čakám už len na fotky, aby som sem mohla zavestiť... teda asi len výzdobu, ale vám pošlem určite do mailu aj nás dvoch :) A čo vy? Ako žijete? Lucik, čo práca? Našla si niečo? A Aďušík, čo ty v práci? A čo domček? Našiel sa už? :) Cmuk, lásky moje! :-x :-x :-x
@kabba Ahoj Janušik :-) no skor ako sa ty máš keď sa nám ani neozveš!!Vobec nenapíšeš referencie zo svadby,len krátku správu pre priateľov :-( čakali sme s Luckou,že nám všetko pekne dopodrobna poopisuješ a ty nič.A nemáte aspoň zopár neprofesionálnych fotiek ktoré by si sem vložila aspoň nám?
my sa máme celkom dobre,od budúceho týžňa robím na 2smeny-čo nieje celkom dobre,bude menej peniažkov a každý druhý týždeň aj poobedná :-( Odvtedy čo sme si naposledy písali,ani neviem koľko domčekov sme videli,jeden sa nám páčil veľmi,záhrada bola úžasná,aj s jazierkom,akurát zásadná chyba,nikde porobené odpady,žiadna kúpeľňa a len suchý záchod..áno,šlo by to porobiť všetko,ale to by ten domček museli predávať nie za 900tisíc,ale aspoň za 600.cena mu vobec neodpovedala :-( ale stále dúfame,že max.do februára nájdeme :-)
Tak si užite chatu a maminke prajem všetko najlepšie!!krásny víkend šuška ;-) :-x