Svadba na Santorini

Ahojte, prosim nemate niekto sukromny mail na uzivatelku s nickom - dominikaaa. V juni mala svadbu na Santoriny. Posielala som jej aj internu postu, ale asi sem uz moc nechodi :-( Ide o to, ze by som tiez chcela svadbu na bud. rok a tiez na Santoriny, a velmi by mi pomohli akekolvek jej rady a odporucania. Dakujem krasne vsetkym:)
Odpovedať
ahoj ivanya ...aj my tam planujeme santorini...v juni 2009 ...plany sme mali uz aj na tento rok na jesen...ale nevislo nam to :-| ale snad to tentokrat vsetko zmakneme ;-) ako planujete ist? cez ck? alebo sami? pojdete len dvaja? alebo aj s rodinou? mozno sa aj stretneme :-D ...a mozme si aj radit s pripravami....ked chces....my zatial nemame nic vybavene...iba sme si povedali ze jun.... akurat co som pisala do jedneho hoteliku kde sme chceli byt ubytovani, ale bohuzial rekonstruuju...tak my budu vediet poslat ceny a fotky az nejak v aprili....ale uz som si vyhliadla dalsie...este som ich ale neoslovila....plus som pisala do jednej svadobnej agentury....ake maju ceny a tak....sak napis a potom sa este rozpisem :-D pa
Odpovedať
cauko ivanya ak si pozres "nasu byvalu" temu svadba na plazi tak tam dominika popisala vera rad, a myslim ze niekde tu najdes aj doslova takmer postup od nej ako na to... asi si daj len vyhľadávať jej nick a malo by to fungovať pretože som si nie istá všetkými témami kde prispievala... mail na nu nemamm iba IP :-(
Odpovedať
ahoj daadi...tak ako sa mas ty? videla som vase fotecky zo svadby...boli ste rozpravkovy ;-) fakt origosska nevesta si bola :-x ... my zase rozbiehame svadobne plany :-)
Odpovedať
esprit cau no my si pomaly zvykame na manzelsky zivot, co ti poviem, ako na husenkovej drahe :-) ale to vyplyva z nasich povah obaja sme dost "silne povahy"... co sa svadobnych zalezitosti tyka teraz som trosku sklamana lebo pred svadbou som si v jednom salone vyberala doplnky a ked som im ukazala saty na fotke chceli ich odo mna po svadbe hned kupit... ale ked som im potom v oktobri pisala ze co s tym tak uz zrazu neodpovedaju na maily a na telefone sa mi zatajujue ta baba co mi to slubila takze sa snazim saty predat tu ale to je dost tazke kedze su baby chcu odo mna saty original Valentino kupit za 2tisicky :-( skratka, ak zratam a porovnam vsetky pre a proti, uz by som svadbu tu na Slovensku nerobila, jednoznacne vyhrava u mna ta na plazi, to bol zazitok, to druhe bol dost stres a nevladala som si to uzit... a vy ako? buduci rok to isti?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Chystate sa alebo boli ste niekto na svadbonej ceste na Santorini?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojky, tak ako to bude s tym Santorini aj ja som si ich vybrala, cez koho to organizujete? ktorý hotel? piste piste :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
juhu nikto nic nove?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?