Svadba v Amerike a vaše skúsenosti

Ahoj dievcence. Moj priatel je american a chceme sa vziat. Uz sme sa rozhodli ze svadbu bude z mnohych pripadov rozumnejsie mat v spojenych statoch. Neviete mi poradit ci je mozne ziskat snubenecke viza pre mna ako "neobcana usa", ked uz budem v statoch? Rada by som totiz cestovala do usa na estu a potom by sme chceli poziadat o snubenecke viza, a tym padom by sme ziskali takmer 6 mesiacov na pripravu svadby. Nema niekto z Vas skusenosti s vizami, svadbou, pripadne ktore papiere mi treba vybavit este pred odchodom do usa? Za vsetky rady Vam kocky vopred dakujem
Odpovedať
@villanova AHoj, myslím že nejrozumnější a nejspolehlivejší bude si tyhle věci zjistit přímo na ambasádě. Mám kamarátku která se vdávala na SK a až pak odlítala, resp. čekala na víza a tak. No a nebylo to tak easy. Samozřějmě každá rada dobrá, ale stejně pak nemůžeš argumentovat že Eva říkala, že to takhle stačí... Přeji pevné nervy a hlavně ať vám to dobře dopadne
Odpovedať
Dakujem Iwanov. tie pevne nervy sa mi velmi zidu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@villanova ahoj,tak ako ste pokrocili?uz si sa vydala?ake mas skusenosti?ja som na tom podobne,planujeme sa vziat v usa s priatelom,len neviem ako postupovat,vsade pisu nieco ine...dakujem za odpoved :)
Odpovedať
@musalka ahoj, nie este sme sa nevzali, stale sa snazime ziskat co najviac informacii. ale v kazdom pripade vyuzijeme aj sluzby pravnika. Pozri si stranku Immigration, USCIS.gov, tam je v podstate vypisane vsetko co potrebujes a podla toho idu aj urady v usa. co sa tyka slovenskych papierov po vydaji ako je novy pas, obcianka, sobasny list to sa azsa vybavuje na slovenskej ambasade, aj tam si zajdi na ich stranku. Ono po vydaji v usa ti na urade aj tak vsetko povedia, ake papiere potrebujes kde odovzdat a pod.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@villanova ahoj,tak ako?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@musalka ahoj, uz sme svoji peknych 5 mesiacov... a o mesiac ideme na pohovor na imigracne.
Odpovedať
@villanova jeeej super,tak gratulujem :) bolo to bez problemov? za aky cas priblizne dostanes GC? kolko vas to priblizne stalo $? dakujem za odpoved :)
Odpovedať
ja neviem, o mesiac ideme na pohovor a na tom pohovore sa rozhodne o tom ci dostanem GC alebo nie. Ale ja sa to dozviem az ked ju dostanem alebo nie a to nikto nevie kedy bude... mozno par mesiacov mozno pol roka. Stalo to menej ako sme cakali ale to len preto ze sme si neplatili pravnika ale vsetko sme si robili sami. stalo nas to priblizne 1900 dolarov. ale to je len odhad a len za americke papiere. Slovenske stali dalsie peniazky.
Odpovedať
dakujem pekne :) a mozem sa opytat kde v ktorom state ste?keby som najodou potrbovala nieco poradit,mohla by som ta kontaktovat? :)
Odpovedať
@musalka vermont
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 rokoch

Odpoveď na príspevok od villanova:

Ahoj dievcence. Moj priatel je american a chceme …
@villanova dobrý deň nasla som vašu otázku ktorú ste sem dávali a som v rovnakom zmätku. Tiež chcem ísť za priatelom na esta viza do usa a odtiaľ požiadať o snubenecke viza . Môžem poprosiť o radu a ako ste to vy vybavili. Bola by som extrémne rada
Odpovedať
Profilova fotka
Nebolo by jednoduchšie z tohto hľadiska, keby ste sa vzali tu na Slovensku? Akože neviem, ako to je v takýchto situáciách, to hovorím hneď, ale toto mi ako prvé iba napadlo.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tiež by som sa asi vydala tu, a ke%d tak v amerike len nejaky ten fake obrad alebo svadobne fotene. Lebo ist tam ako snúbenci a potom následne všetko zas prehadzovať, neviem, či by to tak nebolo len zbytočne zložité
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?