Svadba v Grécku v júni 2008. Ešte niekto?
uplne Dominika
vyslo nam neskutocne nadherne pocasie - azurovo-modra obloha ako grecke more
sum jesenneho listia ako more, vona kvetov ako v Grecku
akurat fotky nemame z plaze ale zo zahrady Budatinskeho zamku a z lanovky vo Vratnej, cca 1300 metrov nad morom
planovali sme to a vyslo to.. jediny stres bol, ked nedorazil kameraman a doslova v hodine "H" sme zhanali nahradu
to neprajem nikomu zazit vo svadobny den
26. okt 2007- Sponzor fóra
jej dakujeme za pochvalu
svadbicku sme planovali od marca, hlavne bolo potrebne zabezpecit salu, termin, video, cukrarku, foto a hudbu
a potom to ostatne... a vidis, kameraman sa na nas vykaslal, ani sa len neospravedlnil ani nic
zohnali sme nahradu a sme s nou spokojni, bol to taky starsi pan, mali sme strach, ci bude vediet co a ako a nakoniec sme zistili, ze tocil nejake dokumentarne spoty pre telku
26. okt 2007som tu casto (pocet mojich prispevkov o tom svedci
) ale nic podobne som tu nevidela... viac-menej kecame s babami v septembri, predtym o pripravach, teraz o manzelstve... hm, pockaj, mozno sa niekto chyti... alebo... skusala si sa pytat len tak informacne v nejakych svadobnych agenturach? ci je to bezne?
26. okt 2007To je prave to, SK svadobne agentury nerobia Grecko ( aspon na nete som nic nenasla ), iba exotickejsie zalezitosti. Nasla som jednu cesku, ale ti chceli sialene peniazky
Prave som to xcela prebrat s niekym kto to ma uz za sebou, alebo planuje "na vlastnu past"
Ja nie som velmi typ na velku svadbu a iba male posedenie mi zasa pride smutne, tak sme premyslali urobit to takto netradicne a mat aj nejake zazitky
26. okt 2007- Sponzor fóra
@dominikaaa ahoj,..prosim ta ake doklady ste potrebovali na svadbu a aky postup ked ste prisli tam?Dakujem moc
23. jún 2013@monikapaal ahojky.. kde ste mali svadbicku? mohla by si mi poradit, ze ake papiere treba vybavit? dakujem velmiiii pekne
12. jan 2014@tinusicka ja som si sice brala Greka ale nie v Grecku my sme mali nakoniec svadbu na Sk , ak je to aj tvoj 'pripad' rada poradim.Daj mi kludne vediet sem alebo do IP
18. jan 2014Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
3. aug 2017
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Najde sa tu aspon jedno jedine stvorenie ktore tuzi mat svadbu mimo SR a najlepsie v Grecku ?