Svadba v Maďarsku

Profilova fotka
mali ste svadbu v Madarsku? alebo ste riešili odtial výzdobu, foto, kameraman, jedlo..atd?
Odpovedať
podľa mňa je jedno odkiaľ budeš mať firmu na výzdobu a kameramana, fotografa ale jedlo si myslím, že a rieši na mieste kde bude hostina, aj zákusky môžeš mať z SK , veď ti ich tam dovezú za príplatok
Odpovedať
Profilova fotka
nejde o to.. švagriná mala v madarsku svadbu a celú svadbu platila tretinu oproti našim sumám.. lenze to bolo hroozne daleko od nás, tak preto sa pýtam.. či je niekto kto vie niekoho nejaké firmy do 60km..
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat svadbu v Madarsku :) presnejsie Dunakiliti :) a nevieme po madarsky :D ale zapacilo sa nam tam miesto takze tak :) kameraman, fotograf, dj, obrad- vsetko bude zo Slovenska, len hostina bude tam a plus teda jedlo, personal a pravdepodobne aj vyzdoba :) takze v pohode chod do toho :) a kde chcete mat svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
no my máme svadbu na slovensku :) pri Hurbanove v Starom Orechu, zatial sme si to vybrali.. myslím ze si dvaja Slováci mať svadbu v Madarsku bude dosť náročné na papierovačky či?? :) nám išlo o to či vieme zohnať madarské firmy, lebo sú lacnejší ako u nás..
Odpovedať
Profilova fotka
@disu a kde presne budete mať svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
@8mimi8 my mame obrad na slovensku a v madarsku len hostinu :) a presnejsie- Dunakiliti :) vybrali sme si t preto ze je to ovela lacnejsie a krajsie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj.aj my budeme mat svadbu v madarsku.a je to lacnejsie.obrad budeme mat na slovensku . vyzdobu oni robia,kapelu,forografku,kameramana máme zo slovenska.a dohodli sme sa ze alko,nealko a všetko možné na pitie berieme my.a niake papierovacky k tomu nie sú lebo ako som písala obrad máme na slovensku http://www.borzsonyhotel.hu/rendezven...
Odpovedať
Profilova fotka
@bea04 a kolko vás tam vyjde hostina na osobu? ak sa smiem spýtať
Odpovedať
Profilova fotka
@disu a vás kolko vyjde na osobu na hostina?
Odpovedať
Profilova fotka
Celá hostina na 90 ľudí nám bude stat 2090€. Máme vtom jedlo (3x),výzdobu,obsluhu a izbu na 2 noc grátis.Boli sme popozerat aj na slovensku ale čo sme videli (2 miesta) vyšlo to o 1000 drahšie. ( na pitie vsetko budeme mať z veľkoskladu- bude lacnejšie)
Odpovedať
Profilova fotka
no nás vyjde cca 1800 hostina s jedlom, obsluhou, 2 izbami grátis...bez výzdoby.. vedia dať svoju ale moc sa mi nepáči a ani farby nemajú aké chceme.. čize cena nie je zlá na hostinu.. a hej, aj my chceme alkohol z velkoskladu, páči sa najma to ze čo neotvoríš vieš vrátiť :D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ahojte, aj ja premyslam nad svadobnou hostinou v Madarsku. Akurat citam, ze beriete alkohol z velkoskladu, ako sa to da objednat z velkoskladu a neotvorene flase vratit? Dakujem za radu. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?