Svadba v zahraničí ako nato?

Ahojte :-) máte niektorá skúsenosti so svadbou v zahraničí aj pokiaľ sme obidvaja štátny občania SR? Máte príp. nejaké typy kde a ako to vybaviť a hlavne či je takéto manželstvo v SR platné?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň @petka_p, my od roku 1999 organizujeme právne platné svadby na pláži v destináciach snov ako Seychely, Maurícius, Srí Lanka, Fidži či Francúzska Polynézia. Na Maurícius a Seychely potrebujete len rodné listy, platné cestovné pasy a ostatné vybavíme za Vás, takže svadbu si môžete užiť bez zbytočných stresov a hlavne v RAJI :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mat svadbu v zahranici, v Australii, chceli sme na Bali, ale ked sme zistili ake su tam podmienky, tak sme sa na to vykaslali.. kazdy stat ma aj svoje podmienky, niekde je to velmi lahke mat pravoplatny sobas, inde trochu komplikovane, zalezi od miesta, kde by si to chcela.. :)
Odpovedať
@minikrtko Ahoj :-) Môžem sa spýtať ako ste to začali riešiť a čo je k tomu potrebné?
Odpovedať
Profilova fotka
@petka_p teraz myslis konkretne svadbu na Bali alebo v Australii? :)
Odpovedať
@minikrtko Myslela som na Bali. Bol to môj sen, ale zrejme to pri tom aj skončí.
Odpovedať
Profilova fotka
@petka_p do pm Ti napisem co mi odpisala Tera z ambasady, aby si mala prehlad aky je tam postup :)) ale tak urcite budete mat krasny svadbu v januari na SR.. Alebo raz si pojdete spravit dodatocnu svadbu na Bali, po svadbe, ktora uz Bude neplatna, no nadherna :)
Odpovedať
Ja som sa vydávala v roku 2013 v Ríme na ambasáde. Obrad bol len o nás dvoch, čistá pohoda, romantika, užili sme si to. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?