Ako dlho po svadbe ste sli na svad. cestu?

Nevesticky ako dlho po Vasom dni ste sli na svadobnu cestu? Je 12 dni po svadbe podla Vas ok? Kvoli dokaldom a turnusu - vsak to bude este take tesne po svadbe a teda budeme viediet ze je to svadobna cesta ako keby sme mohli ist o par dni po savdbe? Dakujem :-)
Odpovedať
my sa berieme v zaciatkom juna a na svadbonu cestu pojdeme v novembri :) koli pocasiu aby sme isli do sezony. a myslim si ze urcite to budeme vnimat ako svadobnu cestu :D
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat 8.juna rok po svadbe a este sme na svadobnej ceste neboli. Minuly rok to neslo, uprednostnili sme zabezbecenie byvania a zariadovanie, takze sme to posunuli na tento rok. Tak ak to vyjde pojdeme tento rok v septembri. A vobec si nemyslim, ze svadobnu cestu beries ako svadobnu iba ked je hned po svadbe, dokonca 12 dni co pises, tak to ani nemozes mysliet vazne. ;-)
Odpovedať
my sme mali tiez svadbu minuly rok v auguste a na svadobnej ceste este este neboli... chceli by sme ist teraz v septembri, ale uvidime ako to vyda kvoli dovolenke...
Odpovedať
@monikafialka ako pise meduzka18, svadobna cesta nemusi byt hned po svadbe, ze na druhy den musite odist, inak sa vam to "nerata" :D my pojdeme na svadobnu cestu 2 mesiace po svadbe, ale aj keby sme isli tri roky po svadbe, ci to nazves svadobna cesta alebo dovolenka, to nie je podstatne :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj tak my planujeme svadobnu cestu az na koniec augusta :-) a svadba je v juny, je jedno kedy a ako si nazvete dovolenku :-) hlavne ze si oddychnete a budete spolu uz ako manzelia
Odpovedať
my sme sli na svadobku tyzden po svadbe a doklady som si vybavila az ked sme sa vratili zo svadobky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka my mame svadbu 7.6.2014 a na svadobnu cestu ideme 11.6.2014.Ale tiez si nemyslim,ze sa musi ist hned po svadbe...Zalezi na tom,ako to komu vychadza,financne aj casovo.a som si ista,ze tak ci tak to kazdy bude vnimat ako svoje honeymoon ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa brali teraz v máji a ideme na svadobku v júli. :)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame svadbu v auguste ale kedze byvame uz vo svojom a prerabame tak radsej peniazky investujeme do bytiku , ale urcite pojdeme na nejaky predlzeny vikend Benatky, Pariz nieco take asi len . ved aj tam si oddychceme a nemusime ist na dovcu za 1000€ podla mna :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@monikafialka my sa berieme koncom septembra a chceli sme ist k moru, tak sme si najprv povedali, ze pojdeme az na dalsie leto, ak vyjde. Lenze nevieme, ci budu peniazky, takze pojdeme po svadbe, povodne sme tiez chceli ako vy, ze tyzden, dva po svadbe, nech vsetko povybavujeme. Ale kvoli viacerym okolnostiam asi predsa len budeme musiet ist hned po svadbe, ale ta keby sa dalo, sla by som neskor
Odpovedať
Profilova fotka
v sobotu sa berieme vo stvrtok letime :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
my ideme na svadobnu cestu koncom novembra ale je to len kvoli tomu ze sme zohnali lacne letenky tam kam sme chceli :-) nam to bolo v podstate jedno ci pojdeme hned po svadbe alebo o rok... to je len na vas ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my letime v utorok po svadbe.keby sme sli az o rok, uz by som to asi velmi nebrala ako svadobnu cestu.ale chapem, ze nie kazdemu to vychadza takto..
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme svadobnu cestu riesit az po svadbe, ale plan je ist niekedy v novembri/decembri (svadba je v juli), lebo chceli by sme nejaku exotiku a tam je najlepsia sezona prave v zime. a tiez uvidime, ako na tom budeme financne po svadbe, ci vobec zostane na nejaku honeymoon, teraz si robime srandu, ze zatial to vzyera na predlzeny vikend autom do chorvatska :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my ideme na svadobnu cestu hned po svadbe :-) a to na maltu ... :-) ktora bude na nasom novom pozemku ,a ked bude pekne pocasie tak sa aj opalime:D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali svadbu 7.septembra a na svadobnu cestu sme leteli 3.novembra a prislo nam to uplne ok :-) isli sme do exotickych krajin, takze sme chceli ist v obdobi, kedy tam tolko neprsi a okrem toho som potrebovala cas na organizaciu, kedze sme nesli cez cestovku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My nejdeme vobec, kedze sa po svadbe stahujeme a stoji nas to kopu penazi. Tak mozno Dame nejaky romanticky vikend v horach, ale aj to velmi spontanne a niekedy na jesen (svadba je o tyzden)... Takze tak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my napriklad ideme stvrtok ten tyzden hned po svadbe a na doklady kaslem, co mi spravia ked si dam vymenit az o mesiac? alebo o dva?
Odpovedať
Profilova fotka
@kristina_t no spravia ti to ze ak ides mimo EU tak ta zadrzia cestou spat na hraniciach a zaplatis mastnu pokutu....len aby si bola aware ze system je previazany a tvoje stare meno uz nebude pri ceste spat platne...takze tak :(
Odpovedať
Profilova fotka
@viadelmar ahoj a nezistujes si informacie o nutnosti menit doklady? uz to bohuzial robia tak ze nahadzuju nove meno do systemu a cestou spat sa budes javit ako bez pasu....vies nejake detaily? tebe sa to blizi tak preto zistujem kade tade....ja som podobny pripad :(
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj @monikafialka .. nahodou sme aj my isli na 13ty den po svadbe na svadobnu cestu... svadba 18.8. a leteli sme 31.8.... takze je to uplne v poho.. a bolo by to v poho, aj keby ste isli par mesiacov, ci pol roku po svadbe, alebo aj rok... aj ked ja som velmi chcela ist svadobnu cestu niekedy po svadbe.. hoci aj na chalupu niekde... jeden kolega takto rok pred nami mal svadbu a lutoval to, ze nesli v nejakej dohladnej dobe po nej na svadobnu cestu.... nielen kvoli oddychu... hlavne vnimal to, ze si chce s novomanzelkou uzivat krasne mladomanzelske chvile este a ked clovek chodi do prace, tak to nie je ono.. 8-) a.. veru... bolo by sa mu to zislo... bol ako znovuzalubeny a nesustredil sa v praci poriadne.. bolo to vsak mile.. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danca6 no tak v sobotu odlietame, z indonezie, takze uvidime ako funguje system :) ja osobne si myslim ze ti nove menonahodia az ked mas novy pas... v najhorsome so sebou kopiu sobasneho listu, d vamvediet ako to dopadlo :)
Odpovedať
Profilova fotka
danca6 do akého systemu, pokial viem tak daka databaza kde sú prepojené matriky s dokladmi neexistuje, totizto tento stat nato nema peniaze aby platil dalsích ludi co to spravia lebo to je kopec roboty. A okrem toho Ty musís mat meno v pase zhodne s menom na ake je kupovana dovolenka, preto sa nemam ani ako javiť ,,bez pasu" a okrem toho na policii mi povedali ze by sa to nemalo ale tak pravdepodobnost ze by nato niekto dosiel je takmer nulova.
Odpovedať
Profilova fotka
@kristina_t ok daj vediet ;) diky
Odpovedať
Profilova fotka
@danca6 @viadelmar @delphinka baby, tak uz sme spat doma, prechadzala som s mojim pasom cez letisko v bali, potom singapur az do zurichu, vsade mi skenovali pas a ziadny problem, takze pochybujem ze to nahadzaju do nejakeho medzinarodneho systemu... len tak pre info, mame 3 tyzdne od svadby
Odpovedať
Profilova fotka
@kristina_t zijem v uk, moja kolegyna sa vydavala pred tromi rokmi, doteraz nema zmeneny pas, lebo nechce platit za vymenu, kym jej neskonci platnost.kazdy rok chodia na dovolenku a vsetko je ok...
Odpovedať
Profilova fotka
kristina_t dakujem za info aj som si to myslela :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?