Boli ste na svadobnej ceste v Čechách?

ahojte žienky, boli ste/chystáte sa niekto na svadobnú cestu aj tak, že len tuto kúsok za hranice? ČR :-) uvažujem nad tým, že by sme v lete šli na nejaký predĺžený víkend takto :-) nakoľko po svadbe začnem posledný ročník na VŠ, tak až do štátnic na nič podobné nebude čas.. mali ste to alebo máte to niektorá podobne?
Odpovedať
@zuzi89 je jedno kde pojdete, dolezite je ze tam budete spolu a ze si budete uzivat jeden druheho.. mozte ist iba na predlzeny pobyt a ked budes mat po statniciach a vsetkych starostiach, mozte si ist oddychnut na dlhsiu dovolenku niekam pri more
Odpovedať
Profilova fotka
@pehana9 ano, pekne si to napisala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzi89 moja sestra ma teraz v sobotu svadbu a na svadobnu cestu pojdu az v lete a tiez chcu ist len niekde na slovensku, pretoze slovensko miluju a maju radi hory, takze oni budu mat svadobnu cestu taku :-)
Odpovedať
@zuzi89 my sme zatiaľ tiež stihli len víkend vo Valticiach ako takú mini svadobnú cestu a zároveň oslavu výročia, lebo sme sa tam dali dokopy 8-) ale drahý by chcel ísť aj na normálnu svadobnú do južných Čiech, tak uvidíme, či ho nenahovorím aj na nejaké more;)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzi89 moj chcel ist tiez na svadbnu cestu len niekam tu na slovensku alebo maximalne do ciech lebo este nikdy neletel a boji sa letiet. A prave preto chcem ja ist niekam k moru aby prvy krat letel a so mnou a aby sme si krasnu dovolenku spolu uzili pri mori
Odpovedať
ďakujem za názory :-) vidím to na nejaký víkend v čechách :-) vždy som chcela ísť, buď Praha, alebo Hradec Králové, Karlovy Vary, ... tak niečo vymyslíme :-)
Odpovedať
@zuzi89 myslim si, ze Praha je vyborny napad! My sa teda chystame podstatne dalej, ale Prahu by som brala urcite
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
My sa chystame sice k moru,ale Praha,Lednice-Valtice,su naozaj pekne miesta na stravenie vo dvojici. A naozaj najdolezitejsie je,ze budete spolu a nie kde:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?